0 ΣΧΟΛΙΑ

Επίθεση του Λουίς Ενρίκε στον Μορένο: Έδειξε πως δεν είναι έμπιστος

Ο Ισπανός επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας και «ξεσπάθωσε» κατά του προκατόχου του

Ο Λουίς Ενρίκε είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, με χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού να αναλαμβάνει ο Ρομπέρτο Μορένο.

Λίγους μήνες μετά την απώλεια της κόρης του, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Λουίς Ενρίκε επέστρεψε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και στράφηκε κατά του Μορένο.

Συγκεκριμένα, στην παρουσίασή του, ο Λουίς Ενρίκε εξήγησε γιατί ο Μορένο δεν βρίσκεται στο τεχνικό τιμ, λέγοντας το εξής: "Το θέμα μου με τον Μορένο, που ασκούσε χρέη υπηρεσιακού άρχισε από την 12η Σεπτεμβρίου, όταν είδα πως ήθελε να είναι επικεφαλής της ομάδας στα τελικά του EURO 2020. Το έβλεπα να έρχεται. Αντιλαμβάνομαι πως ήταν κάτι συναρπαστικό για εκείνον, ήταν φιλόδοξος αλλά όχι πιστός και αυτό δεν το θέλω στην ομάδα μου".

Ο Λουίς Ενρίκε πρόσθεσε πως "ο Μορένο και η ισπανική ομοσπονδία είχαν καταθέσει τις απόψεις τους για το θέμα, η μόνη εκδοχή που έλειπε ήταν η δική μου.

Δεν θέλω να πω τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με αυτό που έγινε. Σε κάποια σημαντικά γεγονότα της ζωής σου έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις καλύτερα τους ανθρώπους, να βλέπεις ποιος είναι φίλος σου και ποιος όχι".

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας δήλωσε: "Ο Μορένο μου είπε ότι θα μπορούσε να γίνει δεύτερος, πίσω από μένα, μετά το EURO. Είμαι σίγουρος πως δεν θα έκανα αυτό που έχει κάνει ο Ρόμπερτ Μορένο. Το 2019 ήταν μια κακή χρονιά για εμένα. Δεν χρειάζεται να τον κριτικάρω επαγγελματικά, η κριτική μου έχει να κάνει με το χαρακτήρα του".

Ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να ξεκαθαρίσει και το εξής: "Αποκλειστικά δική μου ευθύνη είναι η απομάκρυνση του Μορένο. Δεν φταίει ο Ρουμπιάλες, δεν φταίει ο Μολίνα, ούτε η ομοσπονδία. Ίσως να μην είμαι εγώ ο καλός τύπος σε αυτό το έργο αλλά δεν είμαι και ο κακός της υπόθεσης. Είμαι χαρούμενος, δυνατός και ανυπομονώ για το EURO 2020 και το Παγκόσμιο Κύπελλο".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ