0 ΣΧΟΛΙΑ

Το MUGSC αγκαλιάζει την Κιβωτό

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το Manchester United Greek Supporters Club έχει επιδείξει έντονα κοινωνικά αντανακλαστικά βοηθώντας όπως μπορεί συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση μάθαμε για την πρωτοβουλία του Manchester United Foundation (https://www.mufoundation.org) να συνεργαστεί από κοινού με τα Supporters Clubs της United σε όλον τον κόσμο προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς που βοηθούν μικρά παιδιά σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Η ιδέα είναι απλή: Το Foundation κάνει μια αρχική δωρεά της τάξης των £500 στο ίδρυμα που το κάθε κλαμπ θα υποδείξει και στη συνέχεια διπλασιάζει το ποσό που θα μαζέψει και θα δωρίσει για τον σκοπό το κάθε κλαμπ.

Δική μας ιδέα ήταν να προτείνουμε και να παρουσιάσουμε την Κιβωτό του Κόσμου (https://www.kivotostoukosmou.org/el/) θεωρώντας πολύ αξιόλογο το έργο που επιτελεί για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Η πρότασή μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους και ήταν από τις πρώτες που εγκρίθηκαν από το Manchester United Foundation.

Το link για όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει (τα χρήματα πηγαίνουν απ’ ευθείας στην Κιβωτό, δεν περνάνε ούτε από εμάς σαν κλαμπ, ούτε από το Foundation):

https://uk.virginmoneygiving.com/Team/AthensSupportersClub

Προσφέρουμε όλοι και δείχνουμε στην πράξη τι σημαίνει να ανήκεις στην μεγάλη οικογένεια του Manchester United Greek Supporters Club.

Πηγή: GGMUGSC


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ