0 ΣΧΟΛΙΑ

Καναβάρο: Πολύ δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο σε Ισπανία και Ιταλία, πριν το τέλος της σεζόν

Ο Ιταλός παλαίμαχος άσος υπογράμμισε πως η Κίνα θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για το πώς αντιμετωπίζεται ο κοροναϊός

Απαισιόδοξος για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, σε Ισπανία και Ιταλία, λόγω κοροναϊού, εμφανίστηκε ο Φάμπιο Καναβάρο.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, ο Ιταλός προπονητής της κινεζικής Γκουανγκζού τόνισε: "Έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον κόσμο. Θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να τελειώσει αυτό το ξέσπασμα σε Ιταλία και Ισπανία. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο εκεί, πριν το τέλος της σεζόν".

Για την κατάσταση στην Κίνα, ο Καναβάρο είπε πως "ο κοροναϊός στην Γκουανγκζού έχει περιοριστεί σημαντικά και η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα της. Δεν υπάρχουν πια περιορισμοί, ενώ σε δύο ημέρες βγήκα από την καραντίνα. Όλοι μας έχουμε επιστρέψει σε αυτά που κάνουμε.

Το να μένουν όλοι σπίτι είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν δίνεις στον ιό την δυνατότητα να χτυπήσει και άλλους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να μάθουν από την Κίνα, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ