4 ΣΧΟΛΙΑ

Η αστυνομία ζήτησε ενημέρωση για Ιβάν, Μαρινάκη, Καραπαπά και Σάββα

Ζητάει από την ΕΠΟ να μάθει αν υπάρχουν τιμωρίες εις βάρος του ώστε να τους απαγορεύσει την είσοδο στο ντέρμπι της Τούμπας

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκη ζήτησε με επίσημο αίτημα της από την ΕΠΟ να ενημερωθεί αν διοικητικά ή πειθαρχικά μέτρα σε βάρος των παραγόντων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ώστε να τους απαγορεύσει την είσοδο στο ντέρμπι της Τούμπας.

Το κείμενο του Άρη Ασβεστά στο sport-fm.gr αναφέρει:

Έγγραφο προς την ΕΠΟ, την Super League και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που αφορά τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι (23/2), απέστειλε η Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπως προκύπτει και από το επίσημο έγγραφο που δημοσιεύουμε παρακάτω.

Ειδικότερα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη του τα όσα έγιναν στο περσινό ντέρμπι της Τούμπας όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδας του, ρωτάει τις ποδοσφαιρικές αρχές αν για τους παράγοντες των δύο ομάδων συντρέχουν κωλύματα όπως αυτό της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, ρωτάει αν έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στο γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης, ο Γιώργος Σαββίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Κώστας Καραπαπάς και ο Σάββας Θεοδωρίδης.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
tigra21 - 13/2/2020 19:18

Ποιον κοροιδευετε δεν μπορώ να καταλάβω... δυστυχώς για εσάς μπορεί να υπάρχουν πολλά πρόβατα αλλά υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι που έχουν και λίγο μυαλό!

Butcher - 13/2/2020 19:01

Ναι λες και δεν ξέρουν......

aggelo21 - 13/2/2020 19:09

εδώ ο άλλος δικαστικός και δούλευε ο γιος του στο Open και δεν ήξερε -τάχα μου- ότι είναι του Σαββίδη...

Vasilis_Constructor - 13/2/2020 16:25

Σαπίλα , μπόχα , βρωμιά .

Απ' όπου και να τους πιάσεις... λερώνεσαι.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ