9 ΣΧΟΛΙΑ

Νέα εποχή για το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας

Η πλειοψηφία του ΔΣ καθαίρεσε τον Κώστα Σακελλάρη που ήταν άνθρωπος του ΠΑΟΚ, νέος πρόεδρος ο Μιχάλης Κορδολέμης

Σας είχαμε προαναγγείλει τη νέα εποχή που έρχεται για το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας. Με την… προαναγγελία να γίνεται γεγονός απόψε, αφού η πλειοψηφία του ΔΣ καθαίρεσε τον πρόεδρο Κώστα Σακελλάρη – μετά από πρόταση μομφής - που ήταν άνθρωπος του ΠΑΟΚ (στην φωτογραφία, με τον Ιβάν Σαββίδη) και πλέον η ΕΠΣ Φθιώτιδας αλλάζει οριστικά και αμετάκλητα χέρια. Και περνά, σε αυτά του Μιχάλη Κορδολέμη ο οποίος είναι ο νέος πρόεδρος, αποτελώντας τον εκλεκτό της ΑΕΚ.

Διαβάστε και το σχετικό ρεπορτάζ του pamebala:

Άλλη μία Ποδοσφαιρική Ένωση η οποία ήταν στα χέρια του ΠΑΟΚ πέρασε στα χέρια της ΑΕΚ

Νέα διοίκηση έχει εδώ και λίγη ώρα η ΕΠΣ Φθιώτιδας καθώς μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση του Δ.Σ. πέρασε η αίτηση των 7 εφτά συμβούλων  για αναδιάρθρωση του Δ.Σ.!

Η διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου έχει μέσα σε τεταμένο κλίμα με τους 7 να κερδίζουν την μάχη και να εκθρονίζουν τον εκλεκτό του ΠΑΟΚ  Κώστα Σακελλάρη!

Νέος πρόεδρος πλέον στην ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι ο Μιχάλης Κορδολέμης ο οποίος είναι και ο εκλεκτός του Δικεφάλου του Νότου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Tigrhs21 - 15/1/2020 11:49

ΗΑΕΚ έχει σοβαρό προβάδισμα τόσο μέσα όσο και έξω από το Πάρκο Γουδί.


Γεγονός που αποτελεί και προάγγελο για τις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ μέσα στο 2020

AEKARAG21_kostis - 15/1/2020 02:47

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΈΝΟ!!!!!ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ,ΑΡΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....ΔΕΙΞΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!ΞΑΝΑΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ......

Thana21 - 14/1/2020 22:49

19-20 ενώσεις πλέον είναι κοντά στην ΑΕΚ.Από όσα ξέραμε δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει άλλες εξελίξεις και είναι παραπάνω οι ενώσεις από ότι αναφέρω.Γιατί ο γαύρος λένε ότι μειώθηκε πολύ η δύναμη του στις ενώσεις.Αν ο παοκ συνεχίζει να έχει την πλειοψηφία η διαφορά είναι πολύ μικρή και πολύ εύκολο να γίνει η ανατροπή μέχρι το καλοκαίρι.Αν ξαναλέω έχει ακόμα την πλειοψηφία ο παοκ.

Κι επειδή δεν προβλέπονται συνεργασίες (μακριά από συνεργασίες είδαμε πόσο θέλουν το 50-50),αν δεν... Συνέχεια υπάρξει ορισμός διοικούσας επιτροπής από ουέφα και έχουμε κανονικά εκλογές το καλοκαίρι,τότε το νέο δσ της επο θα έχει συμβούλους και από τις τρεις ομάδες.Δεν θα υπάρχει πλειοψηφία και θα καθορίζεται η πλειοψηφία κάθε φορά ανάλογα με τους συμβούλους της τρίτης σε ψήφους παράταξης.Αυτό λέει η λογική.

Εκτός από τις 55 ψήφους των ενώσεων (53 οι ενώσεις συν την επσ σάλας και την ψήφο από σουπερ λιγκ 2),ψηφίζουν και οι 14 πλέον ομάδες της σούπερ λιγκ 1.Εκεί στις ψήφους των ομάδων της σούπερ λιγκ την πλειοψηφία θα την έχουν όπως δείχνουν τα πράγματα ο παοκ και ο γαύρος.Εκεί η ΑΕΚ θα πάρει την δική της ψήφο και 1-2 ομάδων ακόμα.

Άρα για να εξασφαλίσει κάποιος την πλειοψηφία στο νέο δσ της επο,θα πρέπει να πάρει 35 ψήφους από ενώσεις και ομάδες σούπερ λιγκ.Αδύνατο φαίνεται.Αυτά που γράφω είναι δική μου εκτίμηση και όχι καμιά πληροφόρηση.

cezar21 - 14/1/2020 22:41

ζουμε για να εκδικηθουμε

John1978R - 14/1/2020 22:36

Μόνο έτσι θα δούμε καθαρο ποδόσφαιρο.

an0nymous - 14/1/2020 22:03

Τίγρη τελείωσε τους όλους ρε..

ΕΠΟΜΕΝΟ