4 ΣΧΟΛΙΑ

Παπαδημητρίου: Ο Τζανετάκος του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα μείνει από βενζίνη, γιατί θα γυρίσει με τα πόδια από Λάρισα-Αθήνα!

“Είδες θιασάρχη της Ελληνικήςεπαρχίας τι κάνει ο Εργοδηγός και τα μαστόρια του”, προσθέτει ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας, σε δήλωση μετά την ιστορική πρόκριση επί της Λάρισας του Αλέξη Κούγια

Σε επίσημη δήλωση προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Χρήστος Παπαδημητρίου μετά την ιστορική  πρόκριση επί της Λάρισας του Αλέξη Κούγια για το Κύπελλο. “ Ο Τζανετάκος του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα μείνει από βενζίνη, γιατί θα γυρίσει με τα πόδια από Λάρισα-Αθήνα”, αναφέρει και προσθέτει: “Είδες θιασάρχη της Ελληνικήςεπαρχίας τι κάνει ο Εργοδηγός και τα μαστόρια του”.

Αναλυτικά η δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη τις καρδιάς μου όλα τα παιδιά της ομάδας που σήμερα παίξανε για την τιμή της Μαύρης Θύελλας αλλά και για μένα προσωπικά! Θέλω να ζητήσω επίσης από ολους τους φιλάθλους μας υπομονή και στήριξη σε αυτά τα παιδιά που κάποιοι ανίδεοι και απαίδευτοι των καφενείων τους έβγαζαν άχρηστους και ζητούν επίμονα μεταγραφές!

ΜΟΝΟ τα buldogs στάθηκαν δίπλα τους με περηφάνια σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ για την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ με γόνιμη κριτική!

Για τον Τζανετάκο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει από βενζίνη απόψε γιατί θα γυρίσει με τα πόδια από Λάρισα-Αθήνα!

ΥΓ1Τα ψάρια είναι στη θάλασσα και εσύ τα τηγανίζεις!!!!

ΥΓ2 Είδες θιασάρχη της Ελληνικης επαρχιας τι κάνει ο Εργοδηγός και τα μαστορια του!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
taxiss21 - 5/12/2019 09:14

Χαχαχαχ ε ρε γλέντια στον ψηλο απο την Καλαματα.

aggelo21 - 5/12/2019 00:56

Από πχοιότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο σκίζει πάντως...

TRELOPOULOS21 - 4/12/2019 23:15

Ο Τζανετάκος ο Άλεξ δεν έχει σχέση με το πιρδοβουλομα

ghad - 4/12/2019 23:06

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ