SUPER LEAGUE – 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Έσπεν Έσκας (Νορβηγία)
Την ήττα στην Τούμπα με 2-0 γνώρισε η ΑΕΚ, πληρώνοντας δύο δικά της λάθη και φυσικά το διαιτητικό έγκλημα του Νορβηγού διαιτητή Έσπεν Έσκας , οποίος… μάσησε και δεν απέβαλε ως όφειλε τον Ίνγκασον στα μέσα του πρώτου μέρους, για πεντακάθαρο αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γκαρσία που έφευγε μόνος με τον Κοτάρσκι. Η Ένωση, δεν μπήκε καλά στο ματς, δέχτηκε από το πουθενά το 1-0 από τον Νάρεϊ σε μια φάση που θα έπρεπε να τελειώσει από το ξεκίνημα της όταν η μπάλα βρισκόταν στα πόδια του Κωνσταντέλια και πριν πάει στη γωνία του Αθανασιάδη ο οποίος ίσως θα μπορούσε να έχει μια πιο γρήγορη αντίδραση στο σουτ του σκόρερ, ενώ από εκεί και πέρα ανέβασε την πίεση της, κυριάρχησε και άξιζε την ισοφάριση. Όπως άξιζε, να δει τον αντίπαλο της να παίζει και με παίκτη λιγότερο αλλά ο Νορβηγός δεν είδε αποβολή ούτε στο πάτημα του Ολιβέιρα στο 20’ ούτε στην ξεκάθαρη φάση του 26’ με το αντικανονικό μαρκάρισμα του Ίνγκαστον στον Γκαρσία. Στην επανάληψη η ΑΕΚ έβγαλε ακόμα μεγαλύτερη πίεση, ωστόσο δέχτηκε και πάλι από το πουθενά από στατική φάση το 2-0 με την κεφαλιά του Κουλιεράκη τον οποίο χάνει ο Σιμάνσκι, όπου ο Αθανασιάδης θα μπορούσε να βγει και να καθαρίσει την φάση, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Ο Αλμέιδα ανακάτεψε την τράπουλα από εκεί και πέρα, έφερε από τον πάγκο ότι όπλο είχε και δεν είχε, δημιουργήθηκαν οι φάσεις και οι καταστάσεις για το γκολ όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ και η ΑΕΚ έφυγε με την ήττα από την Τούμπα.
Με την αναμενόμενη διάταξη του 4-4-2 και την ενδεκάδα πρωταθλήματος κατέβασε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα. Έχοντας, τον Αθανασιάδη στα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα, τους Πινέδα-Άμραμπατ στα άκρα και τους Γκαρσία-Αραούχο στη γραμμή κρούσης. Η Ένωση παρ’ ότι απείλησε πρώτη στο 4’ με ένα σουτ του Γκαρσία, δεν έδειχνε να πατά τόσο καλά μεσοαμυντικά και αντιμετώπισε προβλήματα στην πίεση του ΠΑΟΚ. Αυτό το νωθρό ξεκίνημα δυστυχώς από το πουθενά έφερε το γκολ του ΠΑΟΚ στο 14’. Όταν ο Κωνσταντέλιας με κάποιον τρόπο βρήκε τον Νάρεϊ, αυτός έπιασε ένα όχι και τόσο δυνατό σουτ, βρήκε όμως γωνιά και νίκησε τον Αθανασιάδη που είχε αργή αντίδραση για το 1-0. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτο, είχαμε την πρώτη φάση όπου έκλεισε τα μάτια ο διαιτητής και δεν είδε το καθαρό πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο που θα έπρεπε να φέρει και την αποβολή του Πορτογάλου. Αυτό, δεν ήταν το μόνο έγκλημα όμως του Νορβηγού διαιτητή. Ο οποίος στο 26’ έφαγε και δεύτερη αποβολή από τον ΠΑΟΚ. Ήταν η φάση με τον Γκαρσία ο οποίος έφευγε μόνος απέναντι με τον Κοτάρσκι, ο Ίνγκασον τον έβγαλε από την πορεία του κάνοντας φάουλ αλλά ο Εσκας έδειξε παίζετε! Ενδιάμεσα, η ΑΕΚ είχε αγγίξει την ισοφάριση με την οβίδα του Πινέδα την οποία σταμάτησε ο Κοτάρσκι, ενώ στο 41’ η Ένωση απείλησε ξανά με το σουτ του Αραούχο, όπου η μπάλα έφυγε άουτ…
Χωρίς αλλαγές, αλλά με πίεση ψηλά και με μια μεγάλη στιγμή ξεκίνησε για την ΑΕΚ η επανάληψη στην Τούμπα. Ήταν η φάση του 50’ όταν ο Γκαρσία έφυγε ταχύτητα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ αλλά δεν πλάσαρε καλά από πλάγια δεξιά. Δύο λεπτά μετά, η Ένωση απείλησε και με τον Γιόνσον, σε ένα πρώτο διάστημα στην επανάληψη, όπου οι κιτρινόμαυροι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έψαχναν απάντηση. Όντας αναγκασμένοι να παίζουν και απέναντι στις αποφάσεις του Νορβηγού διαιτητή ο οποίος λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα δεν είδε λαβή… ελληνορωμαϊκής του Κουλιεράκη στον Γκαρσία που έφευγε επικίνδυνα από τα δεξιά. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ, ο Νάρει το εκτέλεσε και ο Κουλιεράκης στον αέρα νίκησε τον Σιμάνσκι στον αέρα και έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Ένα δεύτερο γκολ, που και αυτό, έρχεται από το πουθενά, με τον ΠΑΟΚ να μετρά δύο γκολ σε τρεις τελικές. Στο 63’ ο Αλμέιδα προχώρησε στην πρώτη του κίνηση από τον πάγκο βγάζοντας τον Γιόνσον και φέρνοντας στο ματς τον Γκατσίνοβιτς που πήγε αριστερά και ήρθε στον άξονα ο Πινέδα, ενώ στο 71’ ήρθε στο ματς και ο Ελίασον (αντι του Πινέδα) με τον Σουηδό να έρχεται δεξιά. Ενδιάμεσα, ο Γκατσίνοβιτς είχε μια σημαντική στιγμή μπαίνοντας από αριστερά αλλά πλασάροντας πάνω στον Κοτάρσκι. Στο 80’ ο Αλμέιδα έκλεισε τις αλλαγές του με τριπλή κίνηση, φέρνοντας στο ματς και Τσούμπερ και Φαν Βέερτ και Σιντιμπέ, με τον Βίντα στο 82’ να έχει καλή στιγμή με κεφαλιά άουτ. Επτά λεπτά αργότερα η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης σε δύο περιπτώσεις με δύο σουτ στη γωνία από Τσούμπερ και Σιντιμπέ όπου ο Κοτάρσκι είχε απάντηση με απίθανες επεμβάσεις με την πίεση να εντείνεται προς ο τέλος. Δυστυχώς, η ΑΕΚ δεν βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε και γνώρισε την ήττα στην Τούμπα…
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (81’ Σβαμπ), Νάρεϊ (88’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (90’+2 Φελίπε Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.
ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (80’ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Γιόνσον (63’ Γκατσίνοβιτς), Πινέδα (72’ Ελίασον), Αραούχο (80’ Φαν Βέερτ), Γκαρσία (80’ Τσούμπερ).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Διαβάζεις τα μισά σχόλια φίλων και αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις να κάνεις με ευγενικούς, αλτρουιστές χριστιανούς, που όταν σε χτυπάνε, πρέπει να γυρίζεις το μάγουλο από την άλλη μεριά. Όλα αυτά γιατί είσαι ΑΕΚ. Και τι έγινε που θα έπαιζε ο άλλος με 10 παίκτες στο 20, ας έπαιζε ο Στάνκοβιτς. Και τι έγινε που ο άλλος έπρεπε να παίζει με 9 στο 35, ας έβαζε τον Γκατζίνοβιτς. Και τι έγινε που την Τετάρτη ανακάλυψαν ότι στην Τρίπολη υπήρχε οφσάιντ και τους ζητούσαν συγνώμη ΚΕΔ, NOVA, ας πρόσεχε ο Αραούχο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Φίλοι δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στο γήπεδο, έχουμε μπροστά μεγάλη πλατεία να πηγαίνουμε στον Ιερό Ναό. Καθίστε λοιπόν το βράδυ στο ΟΠΕΝ, ιδιοκτησίας ΠΑΟΚ να ακούσετε τον αδάμαντα διαιτητή Κοτσαύτη, για το πόσο καλός διαιτητής ήταν ο Νορβηγός και την άλλη μέρα διαβάστε 2 πολιτικές εφημερίδες, 2 αθλητικές και 100 σάιτ ιδιοκτησίας του Προέδρου τους. Καθίστε στον ΣΚΑΙ του άλλου Προέδρου με άλλες 2-3 πολιτικές εφημερίδες, 2-3 αθλητικές και άλλα 50 σάιτ για να μάθετε ότι ο Παχατουρίδης κάθε Κυριακή πιάνει αγκαζέ τον Σπανό και του μετράει τις εστίες για παράδοση. Για σας φταίει ο Αλμέϊδα που δεν διάβασε το μάτς. Καθίστε και στο MEGA του άλλου Προέδρου να σας μιλάει για αδικίες ο Σπάθας και την άλλη μέρα να διαβάζετε σε 10 εφημερίδες πολιτικές, 6-7 αθλητικές και 200 σάιτ του ότι πρέπει να νικάς και τους διαιτητές. Εμείς θα μιλάμε για μπάλα και αυτοί για μεζούρες, διαιτητές, πέναλτι, αποβολές, Κλάτεμπεργκ, και θα ετοιμάζουν την άλλη Κυριακή. Αρπάξτε τον Φωτιά, τον Κουμπαράκη και τον Κούλα Χασάν την Κυριακή και ανάψτε και ένα κεράκι στον Ιερό Ναό. Φίλοι αγαπημένοι ΑΕΚ είμαστε, όχι "μαλακοί". Πρόταση: Δεν αφήνουμε να πέσει τίποτε κάτω. Διαμαρτυρίες στα όργανα διαιτησίας, παρουσίαση των αμφισβητούμενων φάσεων, διαμαρτυρίες για περίεργους ορισμούς από την Τετάρτη και ενίσχυση της ομάδας στους αγώνες, πάντα σε αθλητικά πλαίσια.
Η ομάδα έχει ένα πλάνο που το υπηρετούν καθώς φαίνεται όλα τα πρόσωπα που την απαρτίζουν και αυτό δεν το αλλάζει ο προπονητής διότι αφενός αποδίδει, αφετέρου δεν έχουν αυτή την στιγμή (ούτε θα έχουν στα play off) τρόπο να το αντιμετωπίσουν.
νή.
Περίπου στο εικοσάλεπτο πριν την λήξη η ομάδα αλλάζει όλη την μεσοεπιθετική της γραμμή με παίκτες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ από τον πάγκο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αντέχει κανείς αντίπαλος στην πίεση. Τώρα αν το παιχνίδι έχει πάει καλά και δεν είσαι πίσω στο σκορ αυξάνεις κατακόρυφα τις πιθανότητες να κερδίσεις…αν κερδίζεις ήδη απλά ανεβάζεις το σκορ.
Εχθές στο τέλος τέτοιο πνίξιμο και μάντρωμα στην περιοχή τους οι μπουγάτσες έχουν να δουν από εποχή που έπαιζαν προκριματικά Ευρώπη και μέτραγαν τρίμπαλα….θα μου πεις οκ αλλά τι να το κάνω που χάσαμε ….υπομονή φίλοι μου, υπομονή, δεν θα είναι κάθε φορά ο διαιτητής στραβός ούτε το τέρμα μας ντεφορμέ και το δικό τους φορμαρισμένο…υπομο
Καλά τα γράφεις.
Ο απαξιωτικός τρόπος που γράφουν μερικοί εδώ μέσα για παίκτες και Αλμέϊδα είναι απερίγραπτος. Άλλο κριτική κι άλλο ο μηδενισμός. Ούτε ίχνος ενσυναίσθησης και ποδοσφαιρκής γνώσης πια. Μόνο καναπές.
Έτσι είναι φίλε Έκτορα, λες και η δική μας ομάδα απαγορεύεται να πάθει αυτό που καυχιόμαστε οτι παθαίνουν οι αντίπαλοι από την Δεκελείας. Δεν έγινε τίποτα, έχουμε προπονητή που βλέπει τα λάθη και γνωρίζει πως να τα διορθώσει την επόμενη σεζον. Μέχρι τότε οι μηδενιστές ας συνεχίσουν να βλέπουν ''μπάλα'', εμείς παρακολουθούμε ποδόσφαιρο.
Τι περιμένεις ρε φίλε, ο Αλμέιδα πήρε μια ομάδα καμμένη γη και την έκανε διεκδικητρια του πρωτάθληματος σε 9 μήνες παρόλα αυτά χθες ήταν άχρηστος κι αυτός. Έχω βαρεθεί πρώτα τους δικούς μας οπαδούς που μόνο η νίκη υπάρχει στο άθλημα για την ΑΕΚ. Τι να κάνουμε που όλοι κάποια στιγμή χάνουν δείτε Μπάγερν ,Σίτυ , Άρσεναλ.
Γιατί ξέρουν ποδόσφαιρο; Αρχηγοί του Coach assistant manager to καναπέ είναι
Αυτο με την διαιτησία είναι "παραπλάνηση".... Η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο έπρεπε απλά...
Στη σελίδα της ΠΑΕ στο φεισμπουκ έγινε ανάρτηση για τις αποφάσεις του διαιτητή και τα περισσότερα σχόλια αναφέρονται στην εμφάνιση της ομάδας. Αυτό δύσκολα θα το δεις με φιλάθλους άλλων ομάδων οι οποίοι συνήθως τρώνε το σανό που τους σερβίρουν.
Αρκεί να μην φτάνουμε στο αντίθετο άκρο και τρεφόμαστε με την εσωστρέφεια. Οντως υπήρξε λάθος απόφαση στη φάση Ινγκασον με Λιβαι. Μπορεί να άλλαζε και τη ροή του αγώνα? Δεν θα το μάθουμε. Η ΠΑΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλώς και το αναφέρει.
Ο κόουτς δουλεύει για το επόμενο παιχνίδι.
Εμείς, στήριξη. Και καλόπιστη κριτική.
Τον κακό σου τον καιρό
Αυτα βλέπει ο εχθρος και λεει οριστε και οι δικοι σας τα λενε. Δεν καταλαβαινετε οτι κανετε ζημιά ?
Μπήκαμε μαγκωμενοι και το πληρώσαμε με το πρώτο γκολ... Απο εκεί και πέρα ήμασταν συνέχεια στην επίθεση αλλα χωρίς ουσιαστική φάση με εξαίρεση 2-3 επικίνδυνα γυρίσματα που δεν βρήκαν στόχο... Πάγωσε το παιχνίδι ο λουτσεσκου κυρίως με τον Ολιβέιρα και δεν μας άφησε να πιάσουμε τον Ρυθμό μας που ξεκάθαρα καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει... Επίσης χάσαμε πολλές δεύτερες μπαλιές κάτι που η φετινή η ΑΕΚ πρώτη φορά το κάνει... Ο παοκ έκανε 3 φάσεις για γκολ έβαλε τις δυο...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Εμείς απο τις 15 ούτε μισή δεν ήταν για γκολ... Μπορεί σε γενικές γραμμές να ήμασταν καλύτεροι αλλα γκολ δεν αξιζαμε
Αλλο παιχνιδι ειδες. Το πρωτο γκολ του ΠΟΑΚ ειναι απο καραμπολα σε ενα αψυχο σουτ στα ορια της μεγάλης περιοχης που παει κατευθεια στην αγκαλια του Αθανασιαδη. Η ευκαρια του κωσταντελια επισης. Μια καθαρη φάση κανανε το κορνερ. Η ΑΕΚ εχει τρια πολυ καλα σουτ εντος περιοχης που τα εβγαλε πολυ δυσκολα ο κοτάρσκι ( πινεδα, τσουμπερ σιντιμπε) την κεφαλια του βιντα που ηταν αμαρκαριστος και έγλυψε το δοκάρι και δυο πολυ επικινδνυα σχεδον τετ α τετ με τον γκατσινοβιτς και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον γκαρσια
Το ποδόσφαιρο χρειαζεται και τύχη ,όπως ειχαμε εμείς στα προηγούμενα παιχνίδια,Δυσκολευομαστε στο πρωτο γκολ τα τελευταια ματσ,Βλέπε με αρη χρειάστηκε το πέναλτι,με γαυρο μας πήγαν όλα καλά ,με λεβαδειακο χρειάστηκε το φαουλ-κοντρα,με ιωνικό παλι μετα το 75 ,Η τύχη γυρνάει το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσουμε εμείς δεν θα σου πάνε παντα όλα όπως τα θες η αντίδραση είναι το θεμα
Για την εξώφθαλμη φάση του Γκαρσία ( φάουλ και αποβολή ) η ΚΕΔ θα ζητήσει συγγνώμη αυτή την φορά ?????? Δεν την είχα δει τη φάση χθες από την τσαντίλα που χάσαμε , σήμερα που την είδα πιο μαρς φάουλ και κόκκινη δεν γινεται !!
Δυστυχώς σε ενα ματσ που παίζαμε για δύο αποτελεσματα χωρις την πιεση που ειχαν αυτοι ακόμα και με Χ αφηνες πίσω τον μπαοκ,χάσαμε τους βαλαμε στο παιχνιδι ολους και πλεον είναι δύσκολα τα πραγματα ,Ας αφήσουμε τα στατιστικά και ας δουμε την εικόνα ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ δεν ειχαμε όπως πχ με γαυρο,Ελπίζω να το δει ο Αλμειδα αυτό ειδικότερα για της αλλαγές γιατί πραγματικά θα είναι κρίμα με τέτοιο ρόστερ και ομάδα που έχει φτιάξει να μην βγούμε στην χειρότερη 2οι..Μονο ΑΕΚ
αστέρας, ολυμπιακός (κύπελλο), οφη, ατρόμητος, ολυμπιακός. 4 νίκες στο πρωτάθλημα, πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι που πρέπει να μας γίνουν εμμονή! Αν τα καταφέρουμε, είμαστε ακόμα φαβορί για νταμπλ!
Μετά βέβαια κρίνεται όλη η χρονιά σε 10+1 παιχνίδια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ρεαλιστικά θέλουμε θέση 1 ή 2 στο πρωτάθλημα για να έχουμε προοπτική Ch. L. και το κύπελλο για το γόητρο.
Μη χαλάμε το μυαλό μας για 1 ήττα στην τούμπα.
Με Σιμάνσκι και Γιόνσον μαζί, η μπάλα δεν πάει σωστά μπροστά και φαίνεται καιρό, ακόμα και στα εύκολα ματς.
Ο Άμραμπατ καλός-χρυσός, αλλά για αλλαγή μετά το 60' να σου αλλάξει τις ισορροπίες αν έχει κολλήσει η ομάδα, όχι για βασικός όταν έχεις επιλογές. Στην άμυνα τρικυμία συνολικά.
Για μένα χρειάζεται επιστροφή στα του 1ου γύρου. Πινέδα να έρθει ξανά στον άξονα, Γκατσίνοβιτς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αριστέρα, Ελίασον δεξιά.
Ξεκαθαρίζω ότι είμαι με Matias μέχρι Τέλους δεν το συζητάμε κάν. Απλά 2-3 σκέψεις μου να γράψω , μπορεί να είναι λάθος μπορεί σωστές: Καταρχάς όλοι βλέπουμε ότι ο Vida μετά το Μουντιάλ δεν είναι ο ίδιος. Σε κάθε μάτς θα κάνει 1-2 λάθη και θα δώσει ευκαιρία από το πουθενά στον αντίπαλο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την θέση ( με Μήτογλου ίσως που όποτε έπαιξε ήταν πολύ καλός ) αλλά αυτό είναι γεγονός. Δεύτερον ο Sidibe αυτή εδώ και λίγο καιρό δείχνει πανέτοιμος να ξεκινάει βασικός. Όπως και να το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνουμε είναι καλύτερος παίχτης από τον Ρότα. Και εφόσον έχει βρει πλέον τα πατήματά του και την φυσική του κατάσταση , θεωρώ ότι πρέπει να πάρει φανέλα βασικού. Τρίτον για Gacinovic Eliasson σίγουρα το τεχνικό team ξέρει πολλά περισσότερα από εμάς καθώς έχει τις μετρήσεις τους και τους βλέπουν κάθε μέρα στις προπονήσεις , μιλάνε μαζί τους αλλά είναι εμφανές ότι χωρίς αυτούς η ομάδα εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον δεν παίζει με την ίδια ένταση που έπαιζε πριν. Σίγουρα θα κρίνει ο Matias πότε θα αρχίσουν να παίζουν βασικοί αλλά η ομάδα τους χρειάζεται άμεσα. Τέταρτον για τον Αθανασιάδη επειδή διαβάζω διαφορά , δεν ευθύνεται σίγουρα στο πρώτο γκολ , αυτό το κλάσμα του δευτερολέπτου που χάνει από την κόντρα πάνω στον Vida είναι αρκετό για να του καθυστερήσει την αντίδραση. Στο δεύτερο γκολ ίσως έπρεπε να βγει και να διώξει αλλά και πάλι εκεί είναι ανεπίτρεπτο να τους πάρει κεφαλιά ο στόπερ του ΠΑΟΚ. Αυτά και συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι δίπλα στον coach και στους παίχτες μέχρι το τέλος! Έχουμε καλή ομάδα , έχουμε καλούς παίχτες , έχουμε συσπείρωση , έχουμε την ποιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα πάμε να τα σηκώσουμε!!
μια μίνι ένσταση. Ο Βίντα μετά το μουντιάλ είναι χειρότερος απ' ότι πριν, αλλά αυτά τα λάθη που λες τα έκανε και πριν, βλέπε Καραϊσκάκη και όχι μόνο. Προφανώς όλοι μπορεί να έχουν μια κακή μέρα, αλλά ο Βίντα κάνει 1-2 αψυχολόγητα λάθη σχεδόν σε κάθε ματς που δεν δικαιολογούνται για την κλάση του.
Διαφωνώ μόνο στην ευθύνη του Αθανασιάδη. Ναι μεν αλλάζει ο βαθμός δυσκολίας με την κόντρα στον Βιντα, αλλά με καλύτερη τοποθέτηση του σώματος μπορούσε να αποκρούσει μιας και η μπάλα πάει στη γωνία που καλύπτει.
Δουλειά και συγκέντρωση. Πάμε παρακάτω
Το καλό είναι ότι έχουμε το αστέρα εντός! Πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε για να επανέλθει η ηρεμία και η ψυχολογία.
Τώρα που πέρασε η ημέρα και τα νεύρα μπορώ να πω ότι χάσαμε ως καλύτερη ομάδα στην Τούμπα και αυτό λέει πολλά.Απειληθήκαμε ελάχιστα και είχαμε τις τετραπλές ευκαιρίες.Σίγουρα όλοι φωνάζουμε γιατί δεν παίζουμε με Γκάτσι-Ελίασον και Πινέδα στο κέντρο.Ενα σχηματισμό που μας έχει προσφέρει φοβερό θέαμα αλλά δεν ξέρουμε αν είναι έτοιμοι για 90λεπτο σε ντέρμπι,μόνο εσωτερικά η ομάδα το γνωρίζει.Αυτό που γνωρίζουμε όμως όλοι είναι ότι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στάνκοβιτς και αυτός πρέπει να παίζει.Ο Αθανασιάδης μας έχει στοιχίσει ήδη 6 βαθμούς.Πάμε για το 3χ3 μέχρι το τέλος και στα play off μετά μπορούμε να το πάρουμε από τον πρώτο γύρο.
Αθανασιαδης-Εχει καλυτερα αντανακλαστικα και ειναι πολυ καλυτερος με τα ποδια γι αυτο και προτιμαται
τοριες,ανεβασματα παιχτων για να γινει η σεντρα κ να καταληξει στα μπαιρια(ειναι πολυ καλυτερος τεχνικα απο Μοχαμαντι)
οι λιγοι) ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...δεν βγηκαν στην επιφανεια λογω ηττας!!Δεν τα θυμηθηκαμε τωρα!!Δεν σημαινει επειδη κερδιζεις οτι Πινεδα εγινε εξτρεμ,οτι λειτουργει το δυδιμο στο κεντρο,οτι Αμπραμπατ ειναι για βασικος,οτι ο Βιντα παει καλα,οτι δεν χρειαζομαστε αρ.μπακ κλπ! Δεν ειναι για την ηττα, που δεχτηκες 3 φασεις και δεν πηρες 2 κοκκινες στ α' μερος,που παιζανε μονο με τα χερια γτ αλλιως δεν μπορουσαν να τους σταματησουν!!Ουτε ο προπονητης ξαφνικα δεν κανει η' ξερουμε εμεις καλυτερα..μπορει ο Γκατσι κ ο Ελιασν να μην ειναι ακομα ετοιμοι..πολλα μπορει!!Ας κανει λαθος,ας χασουμε,ας μην παρουμε και το πρωταθλημα..αλλα να γινεται αυτο που αξιζουμε
Βιντα-Δεν εχει γυρισει απο το Μουντιαλ
Μουκουντι-Μια αμυνα μονος του
Χατζισαφι-Πολλες λαθος μεταβιβασεις και ειδικα στην τελικη σεντρα.Αλλαζουμε 400... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πασες,συστηματα,ισ
Ροτα-πολυ καλος
Αραουχο-Εχει κανει συνολικα 3-4 παιχνιδια ολη την σεζον!!
Για του υπολοιπους τα ειπατε και συμφωνω!Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι τα ελεγα-λεγαμε(καποι
ΥΓ Ακουσαμε οτι δεν ειναι κοκκινη,επειδη δεν τον βλεπει,επειδη δεν εχει που να πατησει,επειδη υπαρχει κι αλλος παιχτης διπλα,καθαρο μαρκαρισμα κ.α...πραγματα απαραδεκτα μπροστα στα ματια μας..δεν μπορουν να τα δικαιολογησουν γτ ειναι Αδικαιολογητες αποφασεις και καταληγουν σε γελοιοτητες!!!!!!!
Εκεί στην ΠΑΕ απαιτείστε από την ΚΕΔ να βγει και να ζητήσει συγνώμη για την κόκκινη που χάρισαν στον Ίνγκασον.
Τελικά Θα γίνει μεγάλη μάχη για κάποιον τίτλο. Δεν υπάρχει φαβορί. Είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας αλλά εκτός μέτρια πράγματα. Καλά που κερδίσαμε 3-0 τον ολυμπιακό στο κύπελλο και σιγουρέψαμε την πρόκριση.
Καλημέρα! Προχθές γίνατε ΑΕΚ, άνθρωπέ μου;
Και κάτι άλλο ρε παιδιά!!! Αυτή η πορφυρή φανέλα χθες,τι φάση;;;; Την ΑΕΚ την θέλω με τα κιτρινόμαυρα!!!! Καλημέρα!!!
Εντάξει και στο Βικελίδης την φορέσαμε , όμορφη είναι για 2-3 μάτς όλη την χρονιά που την φοράμε. Εν τω μεταξύ υποψιάζομαι ότι χθες την φορέσαμε γιατί ο ΠΑΟΚ έβαλε τα μαύρα σορτσάκια και θα έπρεπε εμείς να βάλουμε τα κίτρινα. Και επειδή με τα κίτρινα φαίνεται άσχημη όλο το σετ προτίμησαν να βάλουν την πορφυρή...
Δεν θα κρινω ενδεκαδες κλπ γιατι αυτο ειναι δουλεια του προπονητη και της ομαδας του. Σιγουρα ο Ροα κατι ξερει περισσοτερο απο εμας. Και οι δυο τερματοφυλακες παντως εμφανιζουν καποια μειον, και ισως μια ομαδα που μεγαλωνει θα χρειαστει και τον αναλογο κηπερ του χρονου.
Απλα κοιτωντας τα πραγματα ρελιστικα, θα πω οτι για να παρεις πρωταθλημα χρειαζεσαι να κανεις καποια υπερβαση. Οπως το 18 με την νικη στι Καραισκακη. Φετος μια τετοια νικη δεν ηρθε και μαλιστα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν βαλαμε ουτε γκολ σε Καραισκακη και Τουμπα... Ο Βαζελος που απο οτι φαινεται πουλαει ακριβα το τομαρι του κερδισε στην Τουμπα. (αλλη εποχη βεβαια αλλα μετραει). Ο ΠΑΟΚ σε λεωφορο και Καραισκακη
Ελπιζω η υπερβαση αυτη να ελθει στα play off. Εκει θα εχουμε μονο ντερμπι
YΓ κατα την γνωμη μου η ομαδα δεν πρεπει να λαμβανει καθολου υπ οψιν τις δηλωσεις του γραφικου, και να τελειωνει γρηγορα με το ματς στο Περιστερι, γιατι ολη αυτη η τοξικοτητα και οι δηλωσεις εναντιων μας απο ΟΛΟΥΣ μας αποπροσανατολιζει. Μακαρι να ξαναδουμε την ομαδα μοντελο που ειχαμε συνηθισει,γιατι σιγουρα ειμαστε ντεφορμε Πιστευω οτι ο Ματιας βλεπει παικτες, συστηματα και θα την ξαναφερει σε εκεινο το επιπεδο που την θαυμαζαμε
Τον Αλμέιδα ας μην το φοβόμαστε! Θα τη βρει την άκρη! Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας ακόμα. Απλά θα πρέπει να βρει τρόπους να ξαναφτιαχτεί σωστά η αμυντική διάταξη γιατί είναι ολοφάνερο ότι έχουμε προβλήματα. Είτε βάζοντας περισσότερο το Σιντιμπε που φαίνεται on fire, είτε βγάζοντας τον Σιμάνσκι (θα γίνει αναγκαστικά λόγω των καρτών) και βάζοντας στη θέση του τον Πινέδα, για να βρει χώρο και ο Γκάτσι. Και επίσης να ξυπνήσει λίγο και τον Αραούχο γιατί τον βλέπω λίγο ντεφορμέ. Τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερα είναι μπροστά μας...
Η διαιτησία επέτρεπε το σκληρό αντιαθλητικό παιχνίδι.
Έπρεπε και η ΑΕΚ να βαράει στο ψαχνό. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι στην δύναμη.
Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Εντάξει απογοητευτήκαμε, στεναχωρηθήκαμε και πάλι ξημέρωσε όμως. Τα κεφάλια κάτω τώρα για δουλειά και οι ευτυχισμένες μέρες θα έρθουν πάλι. Η ΑΕΚ πλέον ζει και αναπνέει σε κάθε τομέα. Ο Αλμέυδα πλέον μαθαίνει την ελληνική πραγματικότητα και ξέρει σίγουρα να επαναφέρει την ομάδα. Εδώ φιλούσε το σήμα της Ρίβερ μπροστά στους οπαδούς της Μπόκα. Σε μια ήττα θα χάσει το μυαλό του ?
Η ΑΕΚ χθες αδικησε τον εαυτο της... Ο κοουτς αργησε να αλλαξει αυτους που υστερουσαν ...πχ Ροτα που δεν μπορουσε να ανταπεξελθει αναμεσα σε 2-3 που του εβγαιναν απο την πλευρα του... Νομιζω οτι αμυντικα οΣιντιμπε ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος και επρεπε να ξεκινησει...οπως επρεπε να βγει η ομαδα στο Β ημιχρονο απο την αρχη με Γκατσινοβιτς Ελιασον αλλα ΑΡΓΗΣΕ πολυ να το κανει.... Ακομα πολυ κακοι και οι Γιονσον και Σιμανσκι... Κριμα
Όλες οι ομάδες ακόμα και η Σίτυ και η Μπάγερν κάνουν ήττες από υποδυέστερες ομάδες.Η ομάδα σήμερα έκανε 16 τελικές,δέχθηκε 4,
έπαιξε 70 λεπτά μονότερμα,κέρδισε μία καθαρή κόκκινη στο 30,απλά γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα.Δυστυχώς ή ευτυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος,κερδίζει και ο τυχερός ή ο αποφασισμένος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οσο η ομάδα δουλεύει όπως δουλεύει θα βελτιώνεται και θα προχωράει.Επειδή όμως φτάνουμε στα σοβαρά αυτοί που δεν πιστεύουν στην ομάδα καλό είναι να κάνουν λίγο πίσω,ΔΕΝ ΒΟΗΘΆΝΕ...
Απλα την Σιτι και την Μπαγερν δεν τις περνανε πριονοκορδελα. Θα χασουν 2 ματς αλλα θα παρουν τιυς τιτλους. Εδω πρεπει να εχεις αστρονομικη ομαδα γιατι παιζεις 11 εναντιον 16
Δεν θέλω να αντικρούσω εξ ολοκλήρου το μήνυμά σου φίλε αλλά κάπου η επίκληση της στατιστικής μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα όσων βλέπουμε. Εντάξει, 16 τελικές είχαμε αλλά πόσες από αυτές ήταν καθαρές ευκαιρίες για γκολ; Τα σουτ στα περιστέρια του Σιμάνσκι κ του Άμραμπατ ή τοαδύναμο σουτ του Αραούχο; Στο β' ημίχρονο μόνο το σουτ του Τσούμπερ ήταν αξιόλογο και του Ελίασον στο τέλος. Τέλος πάντων...
Εντάξει παιδιά δεν τρελαινόμαστε κιόλας..είμασταν καλύτεροι, αλλά χάσαμε. Πιο αποτελεσματικός ο πάοκ, πήρε σφυρίγματα, τον γλύτωσε ο Νορβηγός για την ακρίβεια,και χάσαμε στην Τούμπα σε πολεμική ατμόσφαιρα. Λάθη στην άμυνα,και δεν μπήκαμε δυνατά.Αυτο είναι, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο! Ο Αθανασιάδης δεν φταίει στο πρώτο, αλλά δεν βγαίνει στο δεύτερο.Δεν θα τον κρεμάσουμε κιόλας.Εβγαλε το πολύ δύσκολο παρολίγον αυτογκόλ. Κοιτάμε μπροστά,θα ήθελα νίκη, αλλά δεν με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγγίζει καθόλου αυτή η ήττα!!
Καταρχην για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ τον Αλμέιδα την μεγαλύτερη μεταφραφή της ΑΕΚ. Όλοι ομως ειμαστε ανθρωποι και μπορει να κανουμε λαθος. Αυτο που εγω καταλογιζω ως λαθος στον Αλμειδα ειναι οτι κατεβάζει συνεχώς την ιδια ενδεκάδα σε καθε ματς και κανει τις ιδιες αλλαγες στα ίδια χρονικά σημεία. ΚΑλό αυτό εχει αποδώσει, αλλά σε κάνει και προβλέψιμο πριν καν αρχίσει το ματς. Στο ματς Κυπελου με τον γαυτο αλλαξε σχεδον ολη την ενδεκαδα και ειδαμε το αποτελεσμα. Σε προπονητες οπως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι ο Λουτσεσκου δεν μπορεις να πας ανοιχτο βιβλιο. Ελπίζω οτι αυτο θα γίνει μάθημα για τα Play off. Επίσης νομίζω οτι ηρθε η ωρα επιστροφής του Στανκοβιτς κατω απο τα δοκαρια.
Δεν ξενερωνουμε ποτε και τα δυο δικα μας ειναι φετος!!!! ολοι τους και μονοι μας για αυτο και για αλλα πολλα εναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ οσο και να προσπαθουν να το αποδομησουν αυτο!!! βλεπουν τι ερχεται και εχουν τρελαθει...δεν ειναι χαζοι..φοβισμενοι ειναι....
Ρε προστατεύστε την ομάδα...μας έχουν κλέψει κ στα 3 εκτος...έλεος
Βλεπετε τι γινετε..ξαφνικα οι φυλαδες οι απο εκει εγιναν ξαφνικα υποστηρικτες της ρεπλικας...αποδομησε το παοκακι λεει την ΑΕΚ! ποιοι,αυτοι που σο ολο το παιχνιδι εκαναν 4 τελικες! βρηκαν ομως 2 γκολ θα μου πειτε..οκ και εμενα η γυναικα μου εχασε το δαχτυλιδι της στην θαλασσα με 5 μετρα κυμα και το βρηκα μπροστα μου στην παραλια!!!!
Λοιπόν επειδή έχω ακούσει πολλές μ#€κιες από χθες εγώ θα πω το εξής.
1) ο μπαοκ δεν έπαιξε καθόλου και τίποτα. Ότι φάσεις του βγήκαν ήταν καθαρά από λάθη της δικής μας άμυνας
2) εμείς με 17 τόσες τελικές και δεν σκοράραμε. Είναι και να σε θέλει και εμάς χθες δεν μας πήγε το ματς σχεδόν από την αρχή.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3) όταν το πρώτο σου γκολ είναι από καραμπολα και σε σημείο που δεν απειλείς, λογικό να πάρεις τα πάνω σου και να ψιλοκλειστεις πίσω. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν τους ανοίγαμε εύκολα.
4) η ομάδα ήταν μια χαρά σωστά στημένη. Κάποιοι παίκτες μας όμως δεν είναι στην μέρα τους ούτε σε φόρμα βλέπε Βιντά, Αθανασιάδης και ο Ρότα χθες είχε θέματα με τον ναρει.
5) ο Αλμέιδα αντέδρασε σωστά για αυτό και η ομάδα το πιο καλό ημίχρονο το έκανε στο β και με πολλές αλλαγές, αλλά δεν έκατσε τίποτα.
6) η διαιτησία ήταν γενικά μια χαρά, ψιλοχαρισε κάποιες κάρτες αλλά οκ
7) Δεν γίνεται να κερδίζουμε συνέχεια, αλλά οκ και τι έγινε χθες που χάσαμε? Ακόμα είμαστε δεύτεροι μεν έναν αγώνα λιγότερο και ο παοκ ακόμα τέταρτος πιο πίσω,ενώ ο γαύρος τώρα παίζει με την βαζελα οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να περάσουμε μπροστά ξανά. Συνεπώς ξεκολλατε κάποιοι που χθες είδατε την πλήρη καταστροφή μας και χωρίς να θέλω να σας σοκαρω έχουμε και πλευ οφ δεν έχει καμία διαφορά αν μπούμε με +3 η με -1 εκεί.
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΈΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΎΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ!!!!!
Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε στην διατησια. Θα είναι μεγάλο λάθος.
Χάσαμε ένα ματς, καθαρά από δικά μας λάθη και εκεί πρέπει να δουλέψουμε.
Χειρότεροι από τον Παοκ δεν ειμασταν, απλά δεν μας έκατσε το ματς. Παρόλα αυτά και έτσι μπορούσαμε να πάρουμε έστω τον ένα βαθμό. Πιο πολυ θα ελεγα οτι ο αντίπαλος εκλεψε την νικη, παρα οτι ηταν καλυτερος. Συμβαινουν αυτα και δυστχως μπορει να ξανασυμβεί. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε, το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Μην αρχίζουμε την γκρίνια και τους αφορισμούς. Τα λάθη και ήττες είναι στο πρόγραμμα....αρκεί βέβαια να διορθώνουμε τα λάθη μας...
Θα συζηταγαμε για αλλο παιχνιδι με την φαση του γκαρσια και του ινγκασον ολα τα αλλα ειναι περιττα..
Αλλα σε μια κακιστη μερα της ομαδας ενα μπαοκι που ειχε 2 φασεις 2 γκολ οποτε συνεχιζουμε δουλεια και στηριξη στον coach ξερει και βλεπει και η 11αδα πριν το μουντιαλ θα επανελθει συντομα
Η δουλειά του προπονητή, είναι να διορθώνει τα λάθη και να κάνει την ομάδα καλύτερη!! Η δουλειά της διοίκησης, είναι να παρέχει τα πάντα στην ομάδα και να την προστατεύει από εξωγενείς παράγοντες!! Η δουλειά η δική μας, είναι να στηρίζουμε με πάθος και τρέλα την ομάδα και να μας βγαίνει το λαρύγγι, τουλάχιστον στη Νέα Φιλαδέλφεια?!! Η ΑΕΚ της μιζέριας και της κακομοιριάς, έχει πεθάνει!!! Καληνύχτα
ΕΙσαι αδελφός!!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Σήμερα απλά δεν μας ήθελε η μπάλα στα σημεία κλειδιά. Αν θέλουμε όμως να κάνουμε και μια «κριτική», νομίζω πως υπήρχε άγχος και βιασύνη να αποδείξουμε πόσο καλύτεροι είμαστε. Έτσι χαρακτηρίζω για παράδειγμα το σουτ του Λιβάι στην πρώτη φάση που θα μπορούσε να είχε προχωρήσει περισσότερο… έτσι χαρακτηρίζω το απίστευτο άγχος του Βίντα που τον έκανε να διώχνει συνεχώς πάνω σε αντιπάλους. Αλλά και την σύγχυση του Ρότα σε πολλές εύκολες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως νομίζω πως αυτό που μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έλειψε ήταν η πραγματική πίστη στον εαυτό μας πως είμαστε καλύτεροι. Ακόμα κι έτσι βέβαια, εμείς παίξαμε την μπάλα μας, κάναμε τις φάσεις μας αλλά εκεί οι αμυντικοί του γαύρου του βορρά ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Μάθημα για όλους μας. Για τους παίκτες, τον προπονητή αλλά και εμάς. Πιστεύω πραγματικά στην ομάδα και αλήθεια νομίζω πως στο τέλος θα το πάρουμε….. Όλοι μαζί….. χωρίς γκρίνιες και φοβίες…. Μόνοι μας και Όλοι τους….Φίλοι μου να θυμάστε…. Τα Καλύτερα Έρχονται!!!!!!
Το ιδιο ειχε συμβει και σε καποια παιχνιδια στον πρώτο γύρο.
τα...!!!.....κάτι λείπει ή κάτι φταίει....!!!!!
δε γίνεται ναχεις 16 18 19 τελικές και.......0 γκολ
..! Δηλ 100% αναποτελεσματικοτη
Μια ήττα σε ντέρμπι ήταν απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε παιχνίδι που στραβωσε από την αρχή με το γκολ από κοντρα. Συνεχίζουμε. Έχουμε αγώνα με τον αστέρα.
Όπως και στην ήττα στα Γιάννενα ο Αθανασιάδης φέρει ευθύνη. Πνίγει από ένα γκολ στη πρώτη φαση του κάθε παιχνιδιού.
Πραγματικά απορώ ρε παιδία με αυτούς που..βγάζουν πάλι χολή...οκ ίσως να μην πρέπει να ξεκινάει η ομάδα με.δυο αμυντικά χαφ..σίγουρα όλοι θα θέλαμε να βλέπουμε.βασικους Γκάτσινοβιτς και ελιασον...αλλά η τελική απόφαση είναι του προπονητή...αυτός είναι κάθε μέρα στις προπονήσεις αυτός είναι κάθε μέρα πάνω από τους παίκτες αυτός ξέρει τι γίνεται στην ομάδα...αυτός μας έχει χαρίσει φέτος νίκες που δυστυχώς αλλά αυτή είναι η αλήθεια είχαμε ξεχάσει..ναι δέχομαι ότι σε αυτές τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νίκες έχει συμβάλει και ο ναός μας...αλλά ο Αλμέιδα έχει καταφέρει μέσα από τις στάχτες να αναγεννήσει τον φοίνικα..και ξερουμε όλοι πόσο δύσκολο ήταν να γίνει αυτό μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα...οπότε μην περιμένουμε την πρώτη στραβή ώστε να κραξουμε...πρέπει και εμείς να κρατάμε την ψυχολογία τον παιχτών ανεβασμένη...είμαστε και εμείς μέρος της ομάδας και των "αποδυτηρίων"...όλοι μαζί γράφουμε ιστορία...οι ήττες είναι στο πρόγραμμα ανεξάρτητος από ποιον αντίπαλο θα γίνουν...συνεχίζουμε όλοι μαζί..δεν έχει χαθεί τίποτα!!!
Στήριξη σε ομάδα κ Αλμέιδα.. σήμερα είχαμε θεματακια ειδικά στην άμυνα με πρώτο τον Αθανασιάδη... τουλάχιστον ξέρουμε τις 2 πρώτες μεταγραφές για την νέα σεζόν... στόπερ ηγετη κ τερματοφύλακας επιπέδου.. είναι εμφανές ότι χρειάζεται αναβάθμιση ποιοτική εκεί.. στο τέλος εμείς θα γελάσουμε..
Ειχαμε τερματοφυλακα και τον δωσαμε στα γιαννενα.
Ότι ξέρω από διαστημόπλοιο ξέρεις από μπάλα που μου λες τον τσιντωνα που τα έτρωγε όρθιος τερματοφυλακα
Συμφωνώ σε όλα...αν υπάρχουν δύο θέσεις που υστερούμε λίγο είναι αυτές... στόπερ ηγετη κ τερματοφύλακας επιπέδου...
Εντάξει παιδιά, στήριξη στην ομάδα, τους παίκτες και τον προπονητή αλλά,τα λάθη πρέπει να τα επισημαίνουμε και να μην τα επαναλαμβάνουμε... παίκτης Βιντα είναι ανύπαρκτος και πηγή κινδύνων, τερματοφύλακας μεγάλος δεν είναι ούτε ο Στάνκοβιτς αλλά είναι πιο έμπειρος,ο Αθανασιάδης δείχνει ότι δεν βελτιώνεται, τα ίδια λάθη με το ματς των Ιωαννίνων. Τέλος,η επιλογή με τα δύο αμυντικά χαφ δεν ευνοεί το παιχνίδι που μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας και επίσης όσο περισσότερο παίζει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αμραμπατ τόσο πιο προβλέψιμο και αργό το παιχνίδι μας, μόνο σαν αλλαγή, όπως στην αρχή.
Μαγκες μην τσιμπατε με τους αναλυτες της πλακας που θεοποιουν το παοκακι 2 φασης 2 γκολ εκαναν οι νανοι του βορρα και ειδικα στο πρωτο γκολ κοιμηθηκε ο θεος ,την σεντρα δεν περασαν .
Η ΑΕΚ ητανε πολυ καλυτερη.
Τωρα αρχιζει το πρωταθλημα ουτε ο ψευτεσκου δεν το πιστευε οτι κερδισε πηγε στης δηλωσης και ηταν στα χαμενα γιατι ξερει τι θα γινει στα πλει οφ με την ΑΕΚ πληρης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και τωρα να μας πει ο προπαγαδεσκου ποιος επαιξε σαν μικρη ομαδα που ελεγε περυσι για τον Γιαννικη να μας πει αυτος που 90 λεπτα δεν περασε την σεντρα μεσα στο γηπεδο του.
Μας πηδηξες ρε Αθανασιάδη σημερα. Το 1ο γκολ φταιει μονο αυτος για εμενα , ενα τζουφιο σουτ που ναι μεν κοντραρει αλλα δεν παει στην αλλη γωνια, παει στη γωνια που κατευθύνεται ηδη. Μετα απο αυτο πηγε περίπατο ολο το πλανο μας. Και στο 2ο που λες να κρατησουμε λιγο για να βγαλουμε την ένταση που ξερουμε οτι ο ΠΑΟΚ δε θα μπορει να ακολουθησει παρε και το 2ο παλι με σημαντικη ευθυνη του. Κριμα πραγματικά γιατι το πιστευα πως αντεχαμε μέχρι το 60 θα το παιρναμε το ματς. Ακομα και 1 0 να ηταν δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπηρχε περίπτωση να μην ισοφαρισουμε, γιατι την αμυνα που επαιξε ο ΠΑΟΚ βασιστηκε στην ψυχολογία που απεκτησε απο το 2 0.
Οχι ο τσιντωτας φταιει .
Δεν εξήγησε αλλιώς ληγμένα πινεις
Άσχημη ήττα, ξενερώσαμε, προχωράμε... Στήριξη σε ομάδα και προπονητή
Δεν πρεπει και δεν θα επρεπε να υπαρχει ΚΑΜΙΑ δημοκρατικη συμπεριφορα απεναντι σε εναν τυπακο που με τις δηλωσεις του συνεχως προκαλει διχασμο και υποκινει ΒΙΑ!Με τις συνεχεις του δηλωσεις πολυ φοβαμαι οτι δεν θα αργησουν να υπαρχουν και αλλοι Αλκηδες καθως το iq των οπαδων τους πραγματικα ειναι μηδαμινο και η παιδεια τους ανυπαρκτη!Μας εχει φτασει σε σημειο να τον σιχαινομαστε σε σημειο του να θελουμε(πραγμα απιστευτο γιατι ειναι) να παει απο εκει που ηρθε!Ναι μπαλα ειναι ναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διασκεδαζουμε αλλα οταν μπαινουν στη μεση εθνικοπολιτικα-κοινωνικα θεματα τοτε συγγνωμη αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος υπαρξης ανθρωπων με τετοια αντιληψεις!(Να περασει δεν βριζω)
Οι νίκες στη ζωή μας κάνουν χαρούμενους και περήφανους και οι ήττες σοφότερους, υποψιασμένους και προσγειωμένους. Όχι απογοήτευση, μόνο πίστη στην ομάδα. Σαν μεγαλύτερος(65+) θέλω να σας πω ότι στην ομάδα μας δεν χαρίστηκε ποτέ, τίποτε. Και όταν είχαμε ομαδάρες, που έπρεπε να παίρνουν πρωταθλήματα με 20 βαθμούς, παλεύαμε στο τέλος με κάτι Απόλλωνες, Καλαμαριές, Αθηναϊκούς που γίνονταν ξαφνικά Μπαρτσελώνες, με το "αζημίωτο" φυσικά. Εκτός και αν πιστεύει κάποιος σας ότι θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχαναν πρωταθλήματα από Τσίγκωφ, Βάλνερ, Κουλούρηδες οι άλλοι διεκδικητές.
Εύχομαι να μην βιώσουμε νέο 1996, τουλάχιστον η τότε ομαδάρα έπαιζε συνεχώς με την τέλεια ενδεκάδα, η φετινή δυστυχώς όχι. Η ΑΕΚ σαφώς μπορεί να βρεί καλύτερο τερματοφύλακα από τον Αθανασιάδη, που όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ο βιδωμένος στη γραμμή Στάνκοβιτς. Ελπίζω να μην το ξαναθυμηθούμε, εξάλλου ας έχουμε και εμείς ένα Έλληνα στην ενδεκάδα. Δεν μπορεί να κράζουν όλοι τον Αθανασιάδη και να μην είδαν τι έκαναν σήμερα οι Βίντα, Μουκουντί χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Ιδίως ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρώτος έδιωχνε σε κάθε φάση πάνω σε αντίπαλο (!), ο δεύτερος το έκανε μόνο 2-3 φορές μεταξύ των οποίων και στο πρώτο γκολ. Στη φάση δε του δεύτερου δεν έχουν ουσιαστικά μαρκάρει κάποιο αντίπαλο. Τα είπαν οι άλλοι για Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, κρίμα ρε Ματίας να χαλάς τη φοβερή δουλειά που έχεις κάνει. Και επειδή γούστα είναι αυτά, μου αρέσουν το ράκγμπι και η ελληνορωμαϊκή, αλλά προτιμώ να βλέπω άλλα πράγματα παρά τον Άμραμπατ να κερδίζει με διαφορά στο ξύλο όλους του αντιπάλους, αλλά αυτό να μονοπωλεί το παιχνίδι και να περιμένει ο Γκαρσία πότε θα ξεμπλέξει από τις μονομαχίες ο Μαροκινός, πότε δεν θα βγεί οφσάιντ, πότε δεν συνεννοήθηκε με το Ρότα και πότε με τον Γιόνσον. Θα προτιμούσα επίσης ένα παίχτη κοντά στο Γκαρσία να τον στηρίζει και να υποδέχεται τα διωξίματα που προκύπτουν από τις μονομαχίες του με τα αντίπαλα στόπερ, παρά ένα δεύτερο ηρωϊκό μαχητή το Σέρχιο να κάνει βολ πλανέ και τάκλιν στο κέντρο που θέλουν ριπλέι για να δούμε αν ήταν φάουλ, ή τι χρώμα κάρτα χρειάζονται. Ούτε θέλω να βλέπω το Γιόνσον να βγαίνει κρυφό φορ και να παλεύει για το κοντρόλ. Βαρούχα τα 3 μέτρα που ήταν πίσω ο Κουλιεράκης από τον τελευταίο Ίγκνασον που γκρεμίζει τον Γκαρσία δεν λέγονται "δίπλα". Ολιβέιρα ανήκεις στην κατηγορία των κομπλεξικών απέναντι σε "πρώην", τη γλύτωσες και συ την κόκκινη . Πάντως ο Λουτσέσκου εκμεταλλεύεται στο 100% τα προσόντα του, εμείς απλώς τον λέγαμε χασογκόλη. Και τέλος η ΑΕΚ συνεχίζει να παίζει με κροτίδες να σκάνε σχεδόν πάνω στους παίχτες της, με καπνογόνα να καίνε τις φανέλες τους, με μπουκάλια να τραυματίζουν τα κεφάλια τους και δεν πρέπει να δίνει λαβή με την ιστορία του Ατρομήτου να τη χλευάζουν αυτοί που φοράνε φιλέ και ανεβαίνουν σε αναπηρικά καροτσάκια από σχεδόν άδειο αλουμινένιο κουτάκι μπύρας, σε αυτούς που παθαίνουν διάσειση από ψηλοκρεμαστό ρολό ταμιακής και αυτούς που παθαίνουν μηνιγγίτιδα από κροτίδα στα 15 μέτρα.
Να δω σήμερα πόσοι είναι believers αδέρφια μου, μετά την τριάρα στον γαύρο είναι εύκολο, μετά τις ήττες φαίνεται η πίστη!
Εγώ πιστεύω στην ΑΕΚ, πιστεύω στον Almeyda, και πιστεύω στους παίχτες μας!
Yes.. στο τελος ξυριζουνε το γαμπρο.υπομονη και στηριξη.ΑΕΚ...
Παιδες καντε οσες αναλυσεις θελετε η ουσια ειναι μια, το ποδοσφαιρο ειναι ΣΤΙΓΜΕΣ και στην ξεκαθαρη στιγμη του 26 λεπτου ο αντιπαλος σου μενει με δεκα παικτες, χανει τον καλυτερο του παικτη και ισως τον καλυτερο αμυντικο του πρωταθληματος και τωρα η κουβεντα θα ηταν τελειως διαφορετικη και κανεις ρεπορτερ εκτως απο τους δικους μας δεν εχει πει κουβεντα. Αυτο φιλοι μου λεγετε αλλοιωση αποτελεσματος και ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε.
Ελάτε άλλη μία να δείξετε το επίπεδο σας εδώ μέσα μετά από μία ήττα.
''Ειχα πει οπως και αλλοι οτι θα το πληρωσει που δεν εκανε μεταγραφες'', ''Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά'', ''φωνάζω και εγώ για μεταγραφές'', ''αν δε του κάνει ο Στάνκοβιτς ας ζητήσει καινούριο τερματοφύλακα'', ''Το ανέκδοτο με τα 2 αμ.χαφ'', ''αργησε πολυ ο αλμειδα τις αλλαγες''κ.α.
Όλα αυτά για τον προπονητή που έχει την ομάδα μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, του κυπέλου,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της Ευρώπης και που στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη/Ελλάδα/ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Περάστε τον πριονοκορδέλα στο μέσο της χρονιάς ρε αλάνια και ας είπε πολύ πρόσφατα τα προσβλητικά σας σχόλια στεναχωρούν τους πάντες. Πήρατε χαμπάρι γιατί το είπε??? Γιατί είναι άδικο αυτό που κάνετε.
Ταμείο στο τέλος. Στηρίζουμε και το δείχνουμε.
Δεν γίνεται ο Κατσιλιεράκης να έχει σβήσει όλες τις σέντρες με τις επεμβάσεις του και να είναι καλύτερος από τον Βίντα, ούτε ο Κοτάρσκι με τις τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις καλύτερος του πρώτου σου τερματοφύλακα... Δεν γίνεται με 3 φάσεις να τρως δύο γκολ και εσύ με 10 τελικές και 12 κόρνερ να μη βάζεις την μπάλα στα δίχτυα... Εκεί πρέπει να εστιάσει το θέμα ο Ματίας και πιστεύω θα το διορθώσει άμεσα και δεν θα ξαναδούμε το ίδιο σκηνικό με την ίδια 11αδα.
Όλα τα αθλητικά site και όλα τα σχόλια στα social media πανηγυρίζουν την νίκη του ΠΑΟΚ. Ασπρόμαυροι ερυθρόλευκοι και πράσινοι πανηγυρίζουν σαν αδέλφια. Όλοι είμαστε πικραμένοι με το αποτέλεσμα και σίγουρα θα έρθουν και άλλα τέτοια αποτελέσματα αλλά μην διχαζομαστε και μεταξύ μας, πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα περισσότερο από ποτέ τώρα στην τελική ευθεία . Ακόμα και σε αυτό το ματς ήμασταν ένα επίπεδο πάνω από τον ΠΑΟΚ.Πιστη στην ομάδα.ΑΕΚΡΑ ΈΝΩΣΙΣ
Πίκρα σήμερα.Από την άλλη όμως,δυστυχώς κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ήττα.Δεν χρειάζονται υπερβολές,οι στόχοι μας είναι μπροστά μας. Ψυχραιμία.Θεωρώ πως αν επανέλθουμε στην ενδεκάδα που είχαμε πριν την διακοπή για το mundial,δηλαδή Ελίασον και Γκάτσι στα πλάγια θα γίνουμε ξανά τούρμπο.Ας ελπίσουμε να γίνει το αυτονόητο στην έφεση και να πάρουμε τους 3 βαθμούς,να κερδίσουμε τον αστέρα και να χάσει ο παο στο ντέρμπι.Τότε θα είμαστε στο +2. Πάμε δυνατά!ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!
Μαγική εικόνα, 2 τελικές 2 γκολ,έπρεπε να παίζουν από το πρώτο με 10 και τότε θα μιλάγαμε αλλιώς, το τη κάνει ο προπονητής δεν είναι δική μας δουλειά, αυτή η ενδεκάδα έχει φέρει την εκεί που είναι τώρα.Επαιζε με διπλή ζώνη άμυνάς ο Παοκ που πόνταρε πάνω στη δύναμη και του βγήκε. Συμπαράσταση και όχι γκρίνια τώρα στα δύσκολα!
To μεγαλυτερο εγκλημα το εκανε η διοικηση τον Ιανουαριο που δεν ενισχυσε μεταγραφικα την ομαδα. Αλλα συνηθισμενη πρακτικη που την εχουμε ξανα πληρωσει δυστυχως. Επισης το ανεκδοτο με Αθανασιαδη ελπιζω να τελειωσει συντομα.
Μετα τη σφαγη της λεωφορου ειχαμε την σφαγη της Τουμπας με αυτον τον ανεκδιηγητο Νορβηγο που ξεκαθαρα και χωρις ιχνος τσιπας εξετεσε το εργο του. Τι ακουλουθησε την Λεωφορο ολοι θυμομαστε.Σερι νικων (7)με μπαλαρα . Σε πεισμα οσων θελουν να μας κοψουν τον δρομο προς τον τιτλο , να ξερουν οτι το ιδιο σερι θα ακολουθησει και τωρα. Το λεω , το πιστευω και το υπογραφω! Αυτο το πρωταθλημα κοντρα σε ολους και ολα θα το παρουμε γιατι απλα δεν γινεται να το χασουμε. Ολοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενωμενοι απο το Σαββατο που παλι θα ειμαστε στην κορυφη .
Ψυχραιμία και εχει πολυ ψωμι το πράγμα ακομη....
σαφι για να επανακαμψουν.
Ομως μην το αφησουμε ετσι το σημερινό, για το δικό μας καλό!!!
Να πω ομως οτι δεν χωνεύω ο ζμπαουγκ να εχει αμυνα Μίκυ Μάους και να μην τρωει γκολ απο εμας με τετραπλάσιες τελικες, θα ειναι κακο;
Να πω ότι ηταν ευκαιρία να τους τελειωσεις και τους κάνεις να βγαζουν γλωσσα;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να πω οτι τους χαρίστηκαν τουλάχιστον 4 κιτρινες δίνοντάς τους τον αερα να παίζουν κατς, καθαρη αποβολη στη φαση του Γκαρσία, κροτιδα πανω στον παικτη που θα μπορούσε να κανει τον τραυματια και να διακοπεί το ματς (οπως έλεγαν οι ζελες) και στο τελος να σε φωναζουν "κλεφτες";;;;;
Να προκαλούν, ειδικα αυτη η καρικατούρα παικτη ο Ολιβειρα να βουταει σε καθε υποψια που η μπαλα πηγαινε προς αυτον;;;
Τον ψυχοπαθη κλαψεσκου να πεταει στο 85 τη μπαλα μακρια με το χερι, αντι να τη δώσει σε παικτη μας να παίξει το αραουτ;;;
Να πω οτι υπηρχε τετραλεπτη διακοπη συν τις υπολοιπες και εδωσε 6 λεπτα μονο;;;;
Να πω οτι χάνεις και κανεις μονή αλλαγη στο 60+;;;
Ας μας γίνει μάθημα το σημερινό, γιατι ΟΛΟΙ τους βγαζουν κομπλεξ απέναντι μας και μαλιστα απύθμενο....
Κι εμείς τι;;;;
Τρωμε 2 γκολ αστεια με ευθυνη καθαρά του Αθανασιάδη, κάναμε τα περισσότερα λαθη ever παίζοντας αφελεστατα και τους κανεις απλα μάγκες για να...υπάρχουν!!
Έχει πολλα ματς ακομη, αλλα αυτες τις ευκαιρίες δεν τις χάνεις....
Γκατσι, Ελιασον βασικοι ξανα, Πινεδα 10αρι και λιγο παγκο Αραουχο,Ροτα,Χατζι
Προχωράμε !!!
Πάγκο ο Αθανασιάδης
Δωράκια τα δύο γκολ
Νίκη με την Τρίπολη.....κ στο ΟΣΦΠ ΠΑΟ οτιδήποτε άλλο πλην του ασσου
Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά.
Σήμερα καταλάβαμε για ακόμα μια φορά ότι η ενδεκάδα με τα δυο εξάρια και τον Άμραμπατ δεξιά μας έδωσε πολλά όσο έλειπαν οι εξτρέμ αλλά η καλύτερη ΑΕΚ είναι με ένα εξάρι, τον Πινέδα στον άξονα και Γκατσίνοβιτ, Ελίασον βασικούς. Καταλάβαμε ακόμα και πάλι ότι η σημερινή ενδεκάδα πέρα από ότι δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι η καλύτερη δυνατή, δείχνει να έχει «σκάσει» από τα πολλά παιχνίδια και έχει κάνει μια κοιλιά. Παρόλα αυτά, είδαμε ένα παιχνίδι στο οποίο με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο (άσχετα με το γκολ) ήμασταν καθολικά ανώτεροι (3-19 τελικές) και το χάσαμε από δύο αστεία λάθη της άμυνας και κυρίως του Αθανασιάδη.
Ο τελευταίος όπως και με τα Γιάννενα έπνιξε δύο γκολ ,καθώς στο πρώτο πέφτει με ρυθμούς σαλιγκαριού και στο δεύτερο ούτε και ο ίδιος δεν ξέρει αν θέλει τελικά να βγεί ή όχι, μπερδεύει την άμυνα και στην συνέχεια δεν καταφέρνει να απομακρίνει ενώ όπως φάνηκε και στο ριπλέι η μπάλα πηγαίνει ακριβώς πάνω στο χέρι του. Επίσης σε ένα άλλο κόρνερ κάνει έξοδο και από το πουθενά του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια (ευτυχώς δεν το πληρώσαμε). Οι μεγάλες ομάδες που κάνουν πρωταθληματισμό συνήθως δεν δέχονται πολλές ευκαιρίες , έτσι αυτό που καλείται να κάνει ο τερματοφύλακας μιας μεγάλης ομάδας είναι να είναι έτοιμος να επέμβει ουσιαστικά στην ΜΙΑ μεγάλη φάση που θα δεχτεί η ομάδα. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός τερματοφύλακας ο Γιώργος αλλά δεν πιστεύω ότι καλύπτει τις ανάγκες μιας ομάδας που κυριαρχεί στο χορτάρι. Τρομερές εμφανίσεις με την Σέριφ με την διαφορά όμως ότι η ομάδα του δεχόταν διαρκή βομβαρδισμό και αυτό τον βοηθούσε να έχει ρυθμό.
Ο Αλμέιδα τον στήριξε μετά τα Γιάννενα αλλά ίσως πρέπει να το ξανασκεφτεί μετα και απο σήμερα. Επίσης η ομάδα θέλει ανανέωση και γι αυτό θα ήθελα να δω κάποια παιχνίδια με Σιντιμπέ και Τσούμπερ (αντί Αραούχο) που είναι σε καταπληκτική φόρμα αμφότεροι τελευταία βασικούς.
Δεν έγινε τίποτα με την σημερινή ήττα, προχωράμε με πίστη και στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε! ΑΕΚ
Καλα εχετε δει την ΑΕΚ τελευταια και πιστευατε μερικοι λογω αποτελεσματων για 3 αρες κτλ? Η αριστερη πλευρα με Πινεδα ή Αραουχο, Χατζισαφι
ειναι κατεστραμενη. Ο Βιντα μετα την θλαση δεν επεστρεψε ποτε αλλα και παλι λογω ηλικιας δεν επρεπε να παρεις στοπερ διαφορας? Αριστερο μπακ τιποτα.
Λεμε υπαρχει προβλημα στην αμυνα και σε μαυριζουν. Επιτελους οι ΑΕΚτζηδες να δουν λιγο μπαλα και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ η διοικηση να αναλαβει τις ευθυνες της.
Ειχα πει οπως και αλλοι οτι θα το πληρωσει που δεν εκανε μεταγραφες και μας κοροιδευαν. Εχασες απο εναν κατωτερο παοκ ,ειναι απιστευτο και εχασες σβηστα. Δεν θα σε σωζει παντα η Νεα Φιλαδελφεια παιχτη της ΑΕΚ και διοικηση ,πρεπει και συ να χεις τα κακαλα.
Να τα! Αρχίσαμε πάλι την κλαψα, τις κατηγορίες και τις γκρίνιες. Αν πω και άλλα θα αρχίσω να βρίζω και δεν το θέλω...
Συμφωνώ και φωνάζω και εγώ για μεταγραφές στην άμυνα αλλά δεν βρήκαν παίκτες δυο μήνες ! Γκατσι και Ελιασον δεν βγαίνουν ποτέ ειδικά σε τέτοια σοβαρά ματς ! Ο Αλμειδα έδειξε απειρία για τούμπα. Ελπίζω στον γαύρο στο κύπελλο να το δει πιο σοβαρά γιατί όλα γίνονται …
Το ανέκδοτο με τα 2 αμ.χαφ, τον Άμραμπατ βασικό και τον Πινέδα αρ.εξτρέμ πρέπει να τελειώνει σήμερα. Έχουμε με διαφορά την καλύτερη ενδεκάδα και εμείς κάνουμε δημόσιες σχέσεις για να μη στενοχωρηθεί ο ένας και ο άλλος. Επίσης, αν δε του κάνει ο Στάνκοβιτς ας ζητήσει καινούριο τερματοφύλακα. Βασικό.
Άσχημη ήττα, σε κρίσιμο σημείο.
Παρόλα αυτά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Δεν ειμασταν καλοί σήμερα και χάσαμε από έναν αντίπαλο που δεν έπαιξε μπαλαρα, απλά έκανε 2 γκολ σε 3 φάσεις. Πολλά λάθη η αμυνα μας με ευθύνη και του τερματοφυλακα...
Δεν χρειάζεται πανικός και αφορισμοί, οι άσχημες εμφανίσεις και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Συνεχίζουμε...
Άσχημη ήττα, σε κρίσιμο σημείο.
Παρόλα αυτά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Δεν ειμασταν καλοί σήμερα και χάσαμε από έναν αντίπαλο που δεν έπαιξε μπαλαρα, απλά έκανε 2 γκολ σε 3 φάσεις. Πολλά λάθη η αμυνα μας με ευθύνη και του τερματοφυλακα...
Δεν χρειάζεται πανικός και αφορισμοί, οι άσχημες εμφανίσεις και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Συνεχίζουμε...
Ψυχραιμία. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι απλά χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος. Και δεν έχει σημασία αν θα πέσεις, σημασία έχει να σηκωθείς ξανά, δυνατότερους και σοφότερος.
Μην αγχώνεστε και μην γκρινιάζετε, εμπιστοσύνη σε ομάδα και προπονητή, υπάρχουν και ήττες στο πρωτάθλημα,το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play off,στο κανονικό θα είμαστε πρώτοι.
Εγω εστιάζω στην επιστροφή Γκατσινοβιτς , Ελίασον και τοποθέτηση Πινέδα ξανά στον άξονα Και μια υποσημείωση . Καλό είναι όταν ειναι σε κακη μερα Βιντα , Αραουχο να γίνονται αλλαγή. Η άμυνα δεν είναι τόσο σφιχτή πίσω κακά τα ψέματα. Αλλά ακόμα θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και μπορει να καλυφτεί αυτό
Πολλα πραγματα που τα ειχαμε δει τα γραψαμε με κοσμιο και ομορφο τροπο αλλα σε πολλους δεν αρεσαν.Σημερα ολα αυτα τα ειδαμε.Αν και πιστευω οτ αν απαιζε με δεκα ο ποαχ θα εχανε ευκολα.
Υπνωτισμενη και φοβικη η ομαδα στο ξεκινημα.παιδικα λαθη στα γκολ του παοκ.σιμανσκι πολυ κακος στα τελευταια παιχνιδια,ο αραουχο δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι ρολο εχει στον αγωνιστικο χωρο.αργησε πολυ ο αλμειδα τις αλλαγες.προχωραμε
Σήμερα ήταν όλοι μέτριοι....όλοι....ειδικά όμως η άμυνα τραγική....ο Αθανασιάδης δεν είναι για πρώτος...δεν είναι τέρμα επιπέδου ΑΕΚ.....κ μετά λάθος που δεν αποκτήθηκε στόπερ ηγέτης.... συνεχίζουμε όμως ...όλα στο τέλος θα φανούν....
Το πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί στα play off , μην τρελαίνεστε...!.....
ξεχάσατε μερικοί το περσινο κ' προπερσινο μαύρο χάλι...!!! Οι ομάδες δεν γίνονται με ραβδί...!!!
Το πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί στα play off , μην τρελαίνεστε...!.....
ξεχάσατε μερικοί το περσινο κ' προπερσινο μαύρο χάλι...!!! Οι ομάδες δεν γίνονται με ραβδί...!!!
Η προπαγάνδα στην τηλεόραση, στα ραδιόφωνα, στα site, στα τρολς, στην διαιτησία έπιασαν τόπο.. άλλο match θα βλέπαμε αν ήταν με 10. Ψυχραιμία στο τέλος εμείς θα το σηκώσουμε.
Δεν το πιστεύω ότι κλαίει πάλι ο κλαψέσκου, είχε τόση κωλοφαρδία σήμερα. Είχανε 3 τελικές και μεις 15.
Αφελέστατη εμφάνιση σήμερα κόντρα σε μια ομάδα π είναι 2 σκαλιά κάτω. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει μόνο 15 λεπτά, τα πρώτα 15. Μετά έπαιζε πίσω, έδιωχνε τη μπάλα κατευθείαν σε επίθεση κ με καμία γκέλα έφτασε σε παίκτη του κ έκανε επίθεση. Αλλιώς 0 ο ΠΑΟΚ. Προχωράμε.
Ας ελπίσουμε ότι ήταν το τελευταίο ματς με ελιασον Γκατσινοβιτς … και Στάνκοβιτς θα πω εγω(!) εκτός ενδεκαδας
Ας γίνει ήττα διδακτική για τον Αλμειδα
Πολλοί θα μαυρισετε για αθανασιαδη Αλλα είναι τελείως ασταθής με καθόλου εξόδους και δεν έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθόλου μεγάλες αποκρούσεις
Εκτός αν θεωρείται μεγάλη αυτή η απόκρουση με τον ιωνικό η οποία γίνεται επειδή έκανε εξαρχής τσαφ!!
Δεν μας ήθελε σήμερα. Πικρή ήττα. Συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα.