Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διπλό στο 95' η αήττητη Λανς

Με πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λανς νίκησε 3-2, στην έδρα της Μπορντό, και παρέμεινε αήττητη

LIGUE 1- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μπορντό-Λανς 2-3
(60' Μάνγκας, 88' Ονάνα/ 39' Κακουτά, 43' Μεδίνα, 95' Σοτότσα)

Στην τέταρτη θέση σκαρφάλωσε η Λανς, η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπορντό, με 3-2, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλοριάν Σοτότσα στο 90'+5'.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την, αήττητη, Λανς, αφού μέσα σε τέσσερα λεπτά προηγούνταν 0-2. Στο 39' ο Γκαέλ Κακουτά άνοιξε το σκορ και στο 43ο λεπτό ο Φακούντο Μεδίνα έκανε το 0-2. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Μπορντό μείωσε με τον Πορτογάλο Ρικάρντο Μάνγκας και δυο λεπτά πριν το 90' ο Καμερουνέζος Ζαν Ονάνα ισοφάρισε. Τελικά, στο 92' ο Γκρέγκερσεν βρήκε την μπάλα με το χέρι, έγινε χρήση VAR, ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα και ο Φλοριάν Σοτότσα ευστόχησε για το τελικό 2-3.

Μπρεστ-Ανζέ 1-1
(62' Φαβρ/ 78' Μανγκανί)

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της Βρετάνης, με την Ανζέ να παίρνει τον βαθμό, 1-1 με Μπρεστ, και να διατηρεί το αήττητό της.

Στο 55' οι παίκτες της Μπρεστ πανηγύρισαν, πρόωρα όπως αποδείχτηκε, γκολ που πέτυχαν, αλλά ακυρώθηκε με χρήση VAR. Στο 62ο λεπτό, ωστόσο, ο Ρομέν Φαβρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που δόθηκε μετά από μαρκάρισμα του Εμποσέ της Ανζέ. Στο 66' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Φουλτζίνι και στο 77' κέρδισαν πέναλτι. Ο Τόμας Μανγκανί σημάδεψε σωστά, έκανε το 1-1, με την Ανζέ να παίζει και με παίκτη παραπάνω, αφού αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη, ο Ντερ Ζακάριαν της Μπρεστ. Παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, η Ανζέ δεν έφτασε σε δεύτερο γκολ, ωστόσο κράτησε το αήττητο που τη διατηρεί, προσωρινά, στη δεύτερη θέση, με 11 βαθμούς, έναν παραπάνω από τη Μαρσέιγ, που έχει ματς λιγότερο.

Διαβάστε εδώ για τη νίκη της Μονπελιέ, με 2-0, επί της Σεντ Ετιέν

Μετς-Τρουά 0-2
(50' Ροντρίγκες, 84' Σαβαλερίν)

Με τον Ξαβιέ Σαβαλερίν να έχει γκολ και ασίστ, η Τρουά επικράτησε 2-0, στην έδρα της Μετς, πετυχαίνοντας τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 50', ο Γάλλος μέσος, νέο μεταγραφικό απόκτημα, πάσαρε στον Ζέρσον Ροντρίγκες και ο ακραίος επιθετικός από το Λουξεμβούργο άνοιξε το σκορ, με υπέροχο γκολ. Οι παίκτες της Μετς ζήτησαν δυο φορές πέναλτι, ο διαιτητής είχε άλλη άποψη και στο 84ο λεπτό ο Σαβαλερίν, έπειτα από ομαδική προσπάθεια, διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Χωρίς νίκη παραμένει η Μετς.

Ρεν-Ρεμς 0-2
(26' Εκιτίκε, 67' Κόφι)

Στο Roazhon Park η Ρεμς πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 της Ρεν και πανηγυρίζοντας τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 26ο λεπτό ο Κεμπάλ βρήκε τον Ούγκο Εκιτίκε και ο 19χρονος Γάλλος ακραίος φορ άνοιξε το σκορ για τη Ρεμς. Στο 56' η Ρεν είχε δοκάρι με τον Μπουριγκό και στο 67ο λεπτό ο Εντρί Κόφι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ