Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Πέμπτος ο Γκολομέεβ στον τελικό

Πλήρωσε την κακή του εκκίνηση, στα 50μ. ελεύθερο, ο Έλληνας κολυμβητής

Στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε στην πέμπτη θέση, την υψηλότερη που έχει πάρει ποτέ Έλληνας κολυμβητής, στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πλήρωσε την κακή του εκκίνηση η οποία τον άφησε πίσω και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος και τερμάτισε σε 21.72 όπως ακριβώς και ο Βρετανός Μπέτζαμιν Πράουντ με τον οποίο μοιράστηκαν την πέμπτη θέση.

Πέραν του Αμερικανού Κάλεμπ Ντρέσελ, που πήρε το τέταρτο χρυσό του μετάλλιο στους Αγώνες, πετυχαίνοντας και Ολυμπιακό ρεκόρ με 21.07, οι επιδόσεις του δεύτερου Φλοράν Μανοντού από τη Γαλλία (21.55) και του τρίτου Μπρούνο Φράτους από τη Βραζιλία (21.57) είναι χειρότερες από το πανελλήνιο ρεκόρ του Γκολομέεβ (21.44).

Η κατάταξη του τελικού

  • Κάλεμπ Ντρέσελ (ΗΠΑ) 21.07
  • Φλοράν Μανοντού (Γαλλία) 21.55
  • Μπρούνο Φράτους (Βραζιλία) 21.57
  • Μίκαελ Άντριου (ΗΠΑ) 21.60
  • Κριστιάν Γκολομέεβ 21.72
  • Μπέντζαμιν Πράουντ (Μ. Βρετανία) 21.72
  • Λορέντσο Ζατζέρι (Ιταλία) 21.78
  • Τομ ντε Μπουρ (Ολλανδία) 21.79



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ