0 ΣΧΟΛΙΑ

Αποκαλύφθηκε η πλοκή της σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Η σειρά αναμένεται μέσα στο έτος

Πολύ περισσότερα μάθαμε σχετικά με την υπόθεση της σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που ετοιμάζει η Amazon. Μέχρι τώρα ελάχιστα στοιχεία ήταν γνωστά σχετικά με το θέμα της σειράς, όμως τώρα η πλατφόρμα κυκλοφόρησε μια νέα σύνοψη για την επερχόμενη σειρά, η οποία αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένει το κοινό.

Συγκεκριμένα, η σειρά φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους μυθικούς ήρωες της ξακουστής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης, ενώ η πλοκή διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Hobbit» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Η σειρά μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή, στην οποία δημιουργήθηκαν τρομερές δυνάμεις, βασίλεια άνθιζαν με δόξα και στη συνέχεια διαλύονταν και που αταίριαστοι μεταξύ τους ήρωες συγκρούονταν ραγδαία.

Ξεκινώντας σε μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα ολόκληρο cast χαρακτήρων, τόσο γνωστούς όσο και νέους, όσο αντιμετωπίζουν την επανεμφάνιση του κακού, την οποία “έτρεμαν” για καιρό στη Μέση Γη.

Η Amazon σχεδιάζει να προβάλει το λιγότερο πέντε σεζόν με 8-10 επεισόδια για κάθε σεζόν. Τα γυρίσματα για τον πιλότο της σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η σειρά βρίσκεται στην τελική φάση της παραγωγής, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ