5 ΣΧΟΛΙΑ

Προεκλογικά παιχνίδια Προμηθέα, για το F4 του ΟΑΚΑ εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Με ανακοίνωση μνημείο ψεύδους επιτίθεται στην ΕΟΚ, την οποία κάποτε επαινούσε και αμφισβητεί τον κανονισμό

Η κυβίστηση έχει εξελιχθεί σε... αγαπημένο σπορ του Προμηθέα. Η διοίκηση της αχαικής ΚΑΕ με ανακοίνωση-μνημείο ψεύδους κατακεραυνώνει την ΕΟΚ και τον Τάκη Τσαγκρώνη, που κάποτε επαινούσε, για τη δήθεν «παράνομη» απόφαση περί διεξαγωγής του F4 Κυπέλλου  στο ΟΑΚΑ.

Το F4 θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, ένα γήπεδο, που έλαβε άριστα για την επιτυχή διοργάνωση του F8 του BCL, ένα γήπεδο που δίνει τη δυνατότητα να τηρηθούν τα πρωτόκολλα, που αφορούν στη Covid-19, με ένα αποδυτήριο ανά ομάδα κλπ. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι συζητήθηκε στη σύσκεψη παρουσία των 8 ΚΑΕ, και η περίπτωση του Χαλκιοπούλειου της Λαμίας, αλλά τεχνικά δεν γινόταν βάσει πρωτοκόλλου να καταλύσουν εκεί τέσσερις αποστολές. Οι ειδικές συνθήκες «επέβαλαν» το ΟΑΚΑ κι αυτό επιτάσσει και ο κανονισμός, που ο Προμηθέας αμφισβητεί σε μία προσπάθεια να παίξει προεκλογικά παιχνίδια, δεδομένου ότι ο «ισχυρός ανήρ» της ΚΑΕ Προμηθέας διεκδικεί την ηγεσία της ΕΟΚ. Κι αυτό δεν αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα. Οι ίδιοι το υποστηρίζουν στην Πάτρα... Θυμίζουμε, ότι προ μηνών όταν τα συμφέροντά τους το υπαγόρευαν ο Προμηθέας είχε στηρίξει την ΕΟΚ. Κάποια στιγμή «αγκάλιασε» την Ευρωλίγκα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, ότι τώρα επιχειρεί να «δραπετεύσει» και να εποιστρέφει στη FIBA.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι στα «υπέρ» της ΕΟΚ (και του Τσαγκρώνη προσωπικώς) πιστώνεται η διεξαγωγή Φάιναλ Φορ γφια πρώτη φορά μετά από χρόνια. Πρόκειται για πρόταση, που επιμόνως και η ΑΕΚ υποστήριζε εδώ και χρόνια σε μία προσπάθεια να αποκτήσει ξανά ο θεσμός την  παλαιά του αίγλη.

Προσθέστε στην εξίσωση και τη σαββατιάτικη αναμέτρηση ΑΕΚ-Προμηθέας και τη σχεδόν βεβαιότητα, ότι μέχρι το Σάββατο θα επιδιωχθεί εκ νέου από Πάτρα μεριά η πόλωση του κλίματος και η κορύφωση της κλάψας... Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες δε, που άνθρωποι του Προμηθέα σε νέο μπαράζ αλαζονείας, μίλησαν δημόσια για «επιμονή στον στόχο», δηλαδή στην «κατάκτηση τίτλων» σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο...


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
michoslam - 13/1/2021 10:17

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ΣΤΟ 3ο ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ ΤΟ:

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΟ ΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ?

fraafr - 13/1/2021 08:40

Κάτι γνωρίζουν και βάζουν μπροστά τ αθέμιτα μέσα.

Πρέπει να μπουν στην θέση τους, να προσγειωθούν !

michoslam - 13/1/2021 10:13

NTAΞ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ.

EricCastel11 - 13/1/2021 08:58

Κανονικά η ΑΕΚ θα έπρεπε να τους έχει πελάτες και να μην ασχολούμαστε που θα γίνει το f4

atlR219111924 - 12/1/2021 22:33

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού(για όσους θυμούνται)...

ΕΠΟΜΕΝΟ