0 ΣΧΟΛΙΑ

Περίπατος του ΝΟΒ στη Γαλλία

Εύκολη νίκη (όπως αναμένονταν) σημείωσε ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικρατώντας με 21-6 της Γερμανικής Λούντβισμπουργκ στον πρώτο αγώνα που έδωσε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου το απόγευμα στη Γαλλία στον προκριματικό όμιλο που διεξάγεται εκεί στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Η ελληνική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου, κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, προηγήθηκε με 5-0 στα πρώτα λεπτά της συνάντησης και με 13 – 2 στο ημίχρονο.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Η Βουλιαγμένη είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του συγκεκριμένου ομίλου, στον οποίο μετέχουν επίσης η ελβετική Καρούζ και η γαλλική Πεΐ Ντεξ.

Τα οκτάλεπτα ήταν: 5-2, 8-0, 3-2, 5-2.

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με τους κάτωθι παίκτες:

Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Μανώλης Μυλωνάκης 1, Γιάννης Αλαφραγκής 2, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης 5, Χαράλαμπος Τρούλος 4, Κωνσταντίνος Γουβης 1, Χρήστος Αφρουδάκης (αρχηγός), Στάθης Καλογερόπουλος 2, Αριστείδης Χαλυβόπουλος 3, Νίκος Κουρούβανης, Λούκα Λόζινα, Αντριγια Μπάσιτς 3, Μανώλης Ανδρεάδης.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η γαλλική Πεΐ Ντεξ επικράτησε με ευκολία της ελβετικής Καρούζ με 16-4. Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου:
Καρούζ-Λούντβιγκσμπουργκ 18.00
ΝΟΒ-Πέϊ Ντεξ 20.00

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
Καρούζ - ΝΟΒ 11.00 (οι ώρες είναι ελληνικές)
Λουντβιγκσπουργκ - Πέϊ Ντεξ 13.00

Προκρίνονται στους 16 οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ