0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι δράκοι επιστρέφουν: Η νέα σειρά-πρίκουελ του Game of Thrones έρχεται!

Οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με τη σειρά

Μια πρώτη γεύση από τη νέα σειρά «HouseoftheDragon» που θα μας ταξιδέψει και πάλι στον κόσμο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και των βιβλίων του έδωσε το ΗΒΟ! Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο πρώτες εικόνες από τα καλλιτεχνικά σχέδια των δράκων που θα «συμμετέχουν» στη σειρά.

 

Η νέα τηλεοπτική σειρά «House of the Dragon»  θα βασίζεται στο Fire and Blood του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και καταγράφει τα γεγονότα που σημειώθηκαν περίπου 300 χρόνια πριν τα όσα είδαμε στο Game of Thrones. Συγκεκριμένα, αφηγείται την ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν, από τον οποίο προήλθε και η Νταϊνέρις του  Game of Thrones.  

Η παραγωγή της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει το 2021, όπως ανακοινώθηκε, ενώ ήδη έχουν βρεθεί τα πρώτα ονόματα που θα συμμετέχουν στη σειρά. Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Πάντι Κόνσινταϊν θα υποδυθεί τον βασιλιά Βισέρις Ταργκάριεν, τον οποίο είχαν επιλέξει οι άρχοντες του Γουέστερος να διαδεχθεί τον Παλιό Βασιλιά, Τζαχέρις Νταργκάριεν.

Η σειρά θα έχει διάρκεια δέκα επεισοδίων και τα γυρίσματα θα γίνουν κυρίως στο Λίβσντεν, λίγο έξω από το Λονδίνο. Οι βασικοί παραγωγοί της σειράς είναι ο Μιγκέλ Σαποσνικ και ο Κόνταλ, με τον Σαποσνικ να έχει σκηνοθετήσει έξι επεισόδια του Game of Thronesμεταξύ των οποίων κι αυτό του θρυλικού «Battle of the Bastards» καθώς και του «The Long Night».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο HBOκαι το HBOMax αφού ολοκληρωθούν όλα τα γυρίσματα.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ