0 ΣΧΟΛΙΑ

Η EA Sports απάντησε στον Ιμπραΐμοβιτς

Οι αιχμές του Σουηδού φορ, για την εκμετάλλευση της εικόνας του, δεν έμειναν αναπάντητες

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έβαλε... φωτιές σε FIFA με την ανάρτησή του στο twitter και με την οποία επιτέθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και το EA Sports αναφορικά με την εκμετάλλευση όπως ανέφερε της εικόνας του μέσω των video games.

Η απάντηση από το EA Sports ήταν άμεση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το EA SPORTS FIFA είναι το κορυφαίο βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου στον κόσμο και, για να δημιουργήσουμε μια αυθεντική εμπειρία, κάθε χρόνο εργαζόμαστε με πολλά πρωταθλήματα, ομάδες και μεμονωμένα ταλέντα για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα ομοιότητας των παικτών που συμπεριλαμβάνουμε.

Ένα απ΄ αυτά είναι μια μακροχρόνια σχέση με τον παγκόσμιο εκπρόσωπο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τη FIFPro, η οποία συνεργάζεται με έναν αριθμό δικαιοδόχων για να διαπραγματευτεί συμφωνίες προς όφελος των παικτών και τα συνδικάτα τους.

Όπως είναι γνωστό, για την περίοδο 2020-21 οι Electronic Arts και η Μίλαν ανακοίνωσαν μια πολυετή συνεργασία που επιτρέπει και στα δύο brand να προσφέρουν καινοτόμο και παγκόσμιας κλάσης ψυχαγωγία στο κοινό τους».

Ουσιαστικά η γνωστή εταιρία αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία με τις ομάδες για τα παιχνίδια αυτά. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως τον Ιούλιο η Konami είχε ανακοινώσει πως η συμφωνία αδειοδότησης με τη Μίλαν και την Ίντερ για τη σειρά eFootball PES δεν θα ανανεωθεί.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ