5 ΣΧΟΛΙΑ

Αστυνομικός διευθυντής Πειραιά για Μπόλονι: Λεκτική αντιπαράθεση με μικρό αριθμό ατόμων

Προκλητική η έκθεση του αστυνομικού διευθυντή, για όσα έγιναν με τον Ρουμάνο τεχνικό του Παναθηναϊκού, στο flash interview, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η εφημερίδα LIVE SPORT φέρνει στο φως την έκθεση του αστυνομικού διευθυντή Πειραιά, για το επεισόδιο που είχε ο Λάζλο Μπόλονι, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου διαπιστευμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τον έβριζαν, ενώ μιλούσε στο Novasports.

Σύμφωνα με την έκθεση-πρόκληση του Πρωτεσίλαου Κωστάζου, υπήρξε απλά μια λεκτική αντιπαράθεση, ανάμεσα στον προπονητή του Παναθηναϊκού και μιας μικρής μερίδας ατόμων.

Πιο αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα της έκθεσης σημειώνει ότι "μετά τη λήξη του αγώνα και αφού εισήλθαν εντός των αποδυτηρίων οι αθλητικές αποστολές, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας (Παναθηναϊκός), παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για συνέντευξη Τύπου. Κατόπιν αυτής και πριν εισέλθει στα αποδυτήρια, μικρός αριθμός ατόμων από τον χώρο των VIP, προσέγγισαν από την κεντρική θύρα που βρίσκεται πάνω από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Μία ομάδα της ΔΙΜΕΤ που βρισκόταν στην κερκίδα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου στο σημείο εισόδου της φυσούνας, με εντολή του υπογράφοντος, χωρίς να αναφερθεί άλλο πρόβλημα".


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
THOMASMAYROS - 25/11/2020 13:47

Κσυφτιλες

sentinel_21 - 25/11/2020 11:54

Χρυσοχουντιδη (α ρε Ζαραλικο εγραψες με το παρατσουκλι) ολα καλα?

Παει για προαγωγη ο λεβεντης?

Το περασε το τεστ?

Ντροπη ρε σεις

George_Logic - 25/11/2020 13:30

Έγραψε τέτοιο πράγμα ο ζαραλίκος; Τί λες ρε παιδί μου...Σπουδαία προσωπικότητα με βαρύνοντα λόγο...Τώρα περιμένω αντίστοιχης βαρύτητας τοποθέτηση και από τον Γρηγόρη Πετράκο.

Constantinoupoli86 - 25/11/2020 12:08

Αλήθεια; Σώπα!

Drifter_21 - 25/11/2020 10:53

Κράτος εν κράτει στο βοθρολίμανο.....

ΕΠΟΜΕΝΟ