0 ΣΧΟΛΙΑ

Τσίπρας: Κυβέρνηση ανίκανη, ανεύθυνη και κυνική (VIDEO)

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω τηλεδιάσκεψης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία τόσο σε υγειονομικό, όσο και σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο Α. Τσίπρας χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα, χαρακτηρίζοντάς την, "κυβέρνηση ανίκανη, ανεύθυνη και κυνική". "Η σημερινή συνεδρίαση γίνεται με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Η χώρα περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Η εξάπλωση του ιού, είναι ραγδαία και σε πολλές περιπτώσεις ανά τη χώρα, η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή τη κρίση τη βιώνουμε με μια κυβέρνηση ανίκανη, ανεύθυνη και κυνική", είπε ξεκινώντας την ομιλία του.
"Μια κυβέρνηση που είναι ιδεολογικά αντίθετη με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στο πρόγραμμά της είχε τη συρρίκνωσή του. Μια κυβέρνηση που όχι μόνο δεν έλαβε στοιχειώδη μέτρα προστασίας και προετοιμασίας ενόψει του δεύτερου κύματος. Μια κυβέρνηση που την ώρα που η ανθρώπινη ζωή είναι σε διακινδύνευση όχι μόνο δεν αυξάνει τις δαπάνες για την υγεία αλλά συμπεριφέρεται σα να απευθύνεται σε πολίτες με χαμηλή νοημοσύνη", συνέχισε, ενώ αναφέρθηκε και στη σημερινή δήλωση του κ. Γεραπετρίτη, επισημαίνοντας ότι είπε "ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ευτυχώς που δεν έχουμε περισσότερες ΜΕΘ γιατί έτσι θα είχαμε περισσότερους νεκρούς".
 
"Πραγματικά δε ξέρω αν αυτές οι δηλώσεις είναι προϊόν του πανικού ή του αμοραλισμού και του κυνισμού τους. Δεν ξέρω αν προδίδουν τον ερασιτεχνισμό ή την ιδεοληψία τους", σχολίασε ο Αλ. Τσίπρας και ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει στη Βουλή δύο τροπολογίες, μία για την χορήγηση από το κράτος του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους όλων των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία και μία για ένα έκτακτο εισόδημα στήριξης μέσα στο Δεκέμβριο.


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ