0 ΣΧΟΛΙΑ

Αισιόδοξος ο Βούρος ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στο Άλσος (AUDIO)

Διαβάστε τι είπε ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και το χρονοδιάγραμμα

Αισιόδοξος πως δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στα συνοδά έργα του γηπέδου της ΑΕΚ και του Άλσους, εμφανίστηκε ο Γιάννης Βούρος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είπε:

«Το χρονοδιάγραμμα στο γήπεδο δεν έχει αλλάξει. Μια παρωνυχίδα την παρουσιάζουμε σαν διαμπερές τραύμα. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι άψογη. Θεωρώ πως γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν όλα τα έργα της επικράτειας έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία των υπογραφών. Μέχρι πρότινος δεν επιτρεπόταν στο άλσος οποιαδήποτε πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα. Έχεις τέτοιο διαμάντι στην περιφέρεια, είναι ένας χώρος ανεκμετάλλευτος. Δεν μιλώ για επιχειρηματικά συμφέροντα που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο τραπέζι, αλλά για να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο προς όφελος των πολιτών», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι όποιες παρεμβάσεις και η όποια εμπλοκή της ΑΕΚ στο άλσος έχει να κάνει με τους αναδασμούς και στους πεζοδρόμους. Ήδη έχουν δρομολογηθεί, ήδη υπάρχουν μελέτες συνυπολογίζοντας τη γραφειοκρατία του ελληνικού Δημοσίου. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι αγαστή και όποια καθυστέρηση υπάρχει έχει να κάνει με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Καταλαβαίνω τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, την ανυπομονησία και το πάθος τους. Να είναι σίγουροι όμως πως όσα έχουν γίνει το τελευταίο 14μηνο που είμαστε δημοτική αρχή δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα πέντε χρόνια».


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ