4 ΣΧΟΛΙΑ

Γαλανόπουλος: Ηταν ψυχοφθόροι για μένα αυτοί οι μήνες (VIDEO)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μιλάει για την επιστροφή του, το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λάρισα, την ομάδα και πως βίωσε τους σχεδόν 11 δύσκολους μήνες απουσίας του από τη δράση  - Σε ποια ερώτηση που του γινόταν του… άναβαν τα λαμπάκια, όπως είπε

Στο τέλος της συνέντευξή του ο Κώστας Γαλανόπουλος στη ΝΟVAδεν άντεξε και… έσπασε. Δάκρυσε μπροστά στις κάμερες. Πέρασε δύσκολα 11 μήνες και ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ εξήγησε πόσο ψυχοφθόρο ήταν για τον ίδιο το διάστημα του τραυματισμού. Εξήγησε τι τον δυσκόλεψε περισσότερο και εξήγησε πως υπήρχε μία ερώτηση που του γινόταν η οποία «μου άναβε τα… λαμπάκια».

Αναλυτικά ο Γαλανόπουλος είπε:

Για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα και το γκολ;

«Ηταν ιδανική η επιστροφή του. Συνδυάστηκε με ένα γκολ στα λεπτά που αγωνίστηκα. Ειμαι πολύ χαρούμενος γιατί και η ομάδα κέρδισε με ένα ευρύ σκορ, αλλά και αυτό το γκολ που δίνει ψυχολογία να συνεχίσω να δουλεύω».

Για το πόσο δύσκολο ήταν τους 11 μήνες που έμεινε εκτός;

«Ηταν δύσκολη περίοδος. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν η αμφιβολία μου για το πότε θα γυρίσω. Δεν είχα ξεκάθαρο πλάνο. Ηταν και ο τραυματισμός τέτοιος. Δεν μπορούσα να πω σε κάποιον με ακρίβεια ότι θα γυρίσω σε… πέντε μήνες. Αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο για μένα. Εντάξει… Εφόσον ήμαστε τώρα εδώ και είμαι καλά, είμαι χαρούμενος».

Για το τελευταίο του γκολ, πριν το σημερινό, με την Ξάνθη στα Πηγάδια;

«Ειχε πολύ μεγαλύτερη σημασία το γκολ κόντρα στην Ξάνθη απ’ ότι σήμερα. Εντάξει, γράφεται στα στατιστικά… Ελπίζω να έρθουν κι άλλα».

Για τον τραυματισμό που ακολούθησε;

«Στην αρχή ήμουν αισιόδοξος. Γενικότερα όλη τη διάρκεια του τραυματισμού προσπαθούσα να είμαι αισιόδοξος. Μερικές φορές το πόδι μου αντιδρούσε καλά. Άλλες φορές όχι. Η ψυχολογία μου πήγαινε πάνω – κάτω. Δεν ήξερα τι να πω σε όποιον με ρωτούσε πότε γυρίζω. Αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο. Αυτή η ερώτηση μου… άναβε τα λαμπάκια».

Για τις λύσεις στο κέντρο;

«Φέτος στο κέντρο νομίζω είμαστε υπερπλήρης και όλες οι επιλογές που έχει ο προπονητής είναι καλές. Οποιοσδήποτε συνδυασμός μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα».

Για τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ και ποιο διαλέγει ως καλύτερο;

«Το δικό μου! (γέλια) Θέλω να το αφιερώσω σε έναν φίλο… Θα καταλάβει!»

Για τα γκολ που παίρνει η ΑΕΚ και από παίκτες εκτός των φορ, αλλά και έξω απο την περιοχή;

«Νομίζω αυτό ταλαιπωρούσε λίγο την ΑΕΚ. Θες το σύστημα, θες οι παίκτες; Εννοείται είναι καλό. Το γκολ του Σιμόες με τη Βολφσμπουργκ ήταν σημαντικό, για παράδειγμα. Γκολ που σου ξεκλειδώνουν τη νίκη».

 

Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
098328 - 23/11/2020 07:55

Τυπάκι!!

ribo21 - 22/11/2020 23:16

Παληκάρι μας!

Antrigos21 - 22/11/2020 18:27

Είσαι παλικάρι! Να ξέρεις έχεις απεριόριστη αγάπη από όλους μας! Σε πιστεύω και είσαι η αδυναμία μου μιας και είσαι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας!

taxiss21 - 22/11/2020 18:16

Επέστρεψες για τα καλά όμως παιχτουρα μ και ήρθε η ώρα να βοηθήσεις ξανά καιε συ!!

ΕΠΟΜΕΝΟ