2 ΣΧΟΛΙΑ

Δεν κρατιέται το «τούρμπο»!

Νιώθει απόλυτα καλά ο Λιβάι Γκαρσία, οι εξετάσεις του βγήκαν εξαιρετικές μαζί και τα «τεστ» που έκανε στα Σπάτα και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά σε αποστολή είτε με την Ζόρια είτε με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Μπορεί ο Λιβάι Γκαρσία να έμεινε εκτός για το ματς με τη Λάρισα στη Ριζούπολη αλλά πλέον, μετράμε αντίστροφα για να τον δούμε και πάλι στα γήπεδα! Τα νέα που έρχονται για την κατάσταση του 23χρονου εξτρέμ είναι εξαιρετικά, αφού ο ίδιος νιώθει απόλυτα καλά έχοντας φύγει ο όποιος φόβος υπήρχε και κυριολεκτικά δεν κρατιέται για την επάνοδο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες-τελικές εξετάσεις που υποβλήθηκε το «τούρμπο», έδειξαν εξαιρετικά αποτελέσματα όπως και τα τεστ προπόνησης που έκανε στα Σπάτα. Ο Λιβάι άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα καθημερινά δούλευε εντατικά αλλά και προσεκτικά,ανεβάζοντας όλο και περισσότερο ρυθμούς και ταχύτητες κάθε μέρα που περνούσε ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα, φτάνοντας έτσι στο… πικ της έντασης χωρίς καμία ενόχληση, κανέναν φόβο και κανένα πρόβλημα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον, έχοντας πάρει από τους πάντες το «Οκ», για να τεθεί στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα, μπαίνει σε φουλ κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα (λογικά τη Δευτέρα θα γίνει αυτό) και αυτομάτως είναι έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τώρα, το πότε θα γίνει αυτό, θα το αποφασίσει ο Μάσιμο Καρέρα. Καθώς, εκείνος είναι που θα κρίνει τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη όσον αφορά τον ρυθμό του, αφού μην ξεχνάμε πως έμεινε αρκετό διάστημα εκτός αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υποτροπής το οποίο όμως ξεπέρασε δουλεύοντας ο ίδιος σκληρά με απόλυτο επαγγελματισμό μαζί με τους γιατρούς, το προσωπικό και τους γυμναστές της ομάδας. Δηλώνοντας (και) ο ίδιος πλέον, πολύ χαρούμενος που νιώθει απόλυτα καλά και όντας έτοιμος να μπει στην αποστολή είτε με τη Ζόρια την Πέμπτη είτε με τον Αστέρα που ακολουθεί. 


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Costas68 - 22/11/2020 14:02

Αντε παιχταρά μου να δώσεις γκάζια στην ομάδα μας !!!!!!

johnsot - 22/11/2020 11:19

Με ζόρια θα είναι αποστολη

ΕΠΟΜΕΝΟ