0 ΣΧΟΛΙΑ

Αποκαλύφθηκε ποιοι κρύβονται πίσω από τα «3υχαριστ0ύμε» στους δρόμους της Αθήνας

Το μήνυμα αυτό είχε γεμίσει τους δρόμους της Αθήνας

Εδώ και λίγες μέρες και εν μέσω lockdownστους δρόμους της Αθήνας είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα μηνύματα. Πολύ συχνά γραμμένο στην άσφαλτο ήταν περίεργα γραμμένη η λέξη «3υχαριστ0ύμε».

Όπως τελικα αποκαλύφθηκε τώρα πίσω από αυτά τα μηνύματα βρίσκονται οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι κλείνουν φέτος 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να ευχαριστήσουν τους δωρητές τους, που τους υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πρώτοι Γιατροί Χωρίς Σύνορα από την Ελλάδα έφυγαν σε αποστολή το 1990 και σήμερα, το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μετρά 30 χρόνια γεμάτα από εμπειρίες, προκλήσεις, χαμόγελα και αγωνίες.

Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν ακούσει χιλιάδες ευχαριστώ. Και το συναίσθημα που νιώθουν κάθε φορά στο άκουσμά του, είναι πραγματικά μοναδικό. Για αυτά τα ευχαριστώ, τα χαμόγελα ή τα δάκρυα χαράς που τα συνοδεύουν συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Φέτος μέσα από αυτή την καμπάνια θέλουν να το νιώσετε κι εσείς. Για αυτό, ήρθαν εκείνοι σε εσάς. Όπως και όσο μας επιτρέπουν οι καιροί.

Ήρθαν σε κάποιους από εσάς, με τη σιγουριά όμως πως το μήνυμά τους θα φτάσει σε όλους σας. Για να σας πούνε από κοντά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί αυτό το ευχαριστώ, είναι δικό σας.

Μάθε περισσότερα και στήριξε κι εσύ το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα εδώ.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ