5 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Κλέων Γρηγοριάδης συνέκρινε τον Βαρουφάκη με τον Λαμπράκη, αλλά τον αποκάλεσε... Χρήστο! (VIDEO)

Διπλο φάουλ από τον ηθοποιό και βουλευτή του Μέρα25

Ο ηθοποιός και βουλευτής του Μέρα25, Κλέων Γρηγοριάδης, από το βήμα της Βουλής θέλησε να καταγγείλει το γεγονός ότι η αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει τον αρχηγό του κόμματός του, Γιάνη Βαρουφάκη, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να  συγκρίνει τον Βαρουφάκη με τον δολοφονηθέντα βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη! Το πιο κωμικοτραγικό είναι ότι προφανώς λόγω άγνοιας, ο κ. Γρηγοριάδης αποκάλεσε δύο μάλιστα φορές τον βουλευτή της ΕΔΑ ...Χρήστο Λαμπράκη, ωστόσο αυτό ήταν το όνομα του ιδρυτή του ΔΟΛ.

«Φερθήκατε χειρότερα στον Βαρουφάκη απ’ ότι το παρακράτος της Δεξιάς στον Χρήστο Λαμπράκη» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση σχετικά με τα όσα έγιναν ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και την απαγόρευση της πορείας των επτά μελών του κόμματός του προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.

«Περάσατε όλα τα όρια της Δημοκρατικής νομιμοποίησης. Που στοχοποιήσατε και τελικά χτυπήσατε κοινοβουλευτικές δυνάμεις. Αυτό δεν τόλμησε να το κάνει το παρακράτος της Δεξιάς όταν ο τεράστιος γιατρός και βουλευτής ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης, περπάτησε την ιστορική διαδρομή του Μαραθώνα, στην πορεία Ειρήνης, και τότε σας θυμίζω είχε απαγορευτεί η πορεία, ο βουλευτής δεν εμποδίστηκε να την πραγματοποιήσει. Εσείς φερθήκατε στον Γιάνη Βαρουφάκη, χειρότερα πιο ανάλγητα και λιγότερο Δημοκρατικά απ’ όσο φέρθηκε το παρακράτος στον Χρήστο Λαμπράκη. Κρατήστε το για την ιστορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κλέων Γρηγοριάδης.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
whereeaglesdare21 - 21/11/2020 14:26

Γλοιώδες σίχαμα!....

raspilot - 21/11/2020 01:20

Αχ κύριε Μάνο μου!!!!

lamia - 20/11/2020 22:49

Για σου κλέωνα παντογνώστη.-

Constantinoupoli86 - 20/11/2020 20:20

Αχαχαχαχαχαχαχα!

Manwlhs - 20/11/2020 15:56

Λέμε για τον Βαρουφάκη που όπου έβλεπε αστυνομία και κάμερες πήγαινε και έπεφτε πάνω τους για να κάνει σόου. Τώρα για την σύγκριση με τον Λαμπράκη, δεν τίθεται θέμα. Ήξερε ο Λαμπράκης από θεωρία παιγνίων;

ΕΠΟΜΕΝΟ