1 ΣΧΟΛΙΑ

Στήριξη της FIFA στον διαιτητή που ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Στήριξη από την FIFA αλλά και από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του στον διεθνή Νορβηγό διαιτητή, ο οποίος ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Μιλώντας στη νορβηγική εφημερίδα Glåmdalen o Tομ Χάρλαντ Χάγκεν είπε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει για το θέμα. 

«Υπήρξε ένας απίστευτος αριθμός ωραίων λέξεων και μηνυμάτων. Είμαι λίγο έκπληκτος για το πόση προσοχή έλαβα, αλλά είναι πολύ ωραίο να διαβάζω μηνύματα ειδικά από νεαρούς ποδοσφαιριστές, διαιτητές, φιλάθλους, παίκτες και προπονητές. Επίσης, οι γονείς με ευχαρίστησαν εκ μέρους των παιδιών τους» ανέφερε, μεταξύ άλλων. 

Ο διευθύνων σύμβουλος Κοινωνικής Ευθύνης και Εκπαίδευσης της FIFA, Τζόις Κουκ, δήλωσε: «Θέλουμε να επαινέσουμε τον Χάγκεν για αυτή τη θαρραλέα απόφαση. Αυτό που έβγαλε και τοι θετικές αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει συνολικά, στέλνουν ένα σαφές μήνυμα υπέρ της ποικιλομορφίας. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι για όλους και η γενναία κίνηση του Τομ είναι σημαντική για να δείξει τον δρόμο και να κάνει όλους, να νιώθουν ασφαλείς και καλοδεχούμενοι στο παιχνίδι μας».


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Constantinoupoli86 - 29/10/2020 19:01

Αν κάνει σωστά τη δουλειά του δεν καταλαβαίνω το λόγο να δυσανασχετεί κανείς. Χορτάσαμε από "άντρακλες" ποντίκηδες, Δημητρόπουλους, Τσαγγαράκηδες, Μποροβήλους, Παπουτσέληδες, Δελφάκηδες και όλο το κακό συναπάντημα. Προφανώς ο διαιτητής είναι Νορβηγός, αλλά ας είχαμε και εδώ στην Ελλάδα διαιτητές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους κι ας ήταν και ομοφυλόφιλοι.

ΕΠΟΜΕΝΟ