0 ΣΧΟΛΙΑ

ΕΣΚΑΝΑ: Λουκέτο για δύο εβδομάδες λόγω κοροναϊού

Μια θαρραλέα απόφαση πήρε η διοίκηση της ΕΣΚΑΝΑ αποφασίζοντας την αναστολή της δράσης όλων των πρωταθλημάτων, Κυπέλλου, αλλά ακόμη και των φιλικών μέχρι τις 9 Νοεμβρίου. Αιτία δεν είναι άλλη από τα αυξημένα κρούσματα κοροναϊού και την αδυναμία που έχουν τα σωματεία να καλύπτουν τα έξοδα για συνεχή τεστ.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλούμενους και αθλούμενες των σωματείων της δύναμής της αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου από την Τρίτη 27η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου.

Επίσης αναστέλλεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί αγώνες και αδειοδοτημένα από αυτήν τουρνουά στα οποία μετέχουν ομάδες της Ένωσης).

Με δεδομένη την κατάσταση και τα υγειονομικά προβλήματα στα όρια της Ένωσης που επηρεάζουν σοβαρά την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάντοτε εναρμονιζόμενοι με τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση σε 14 μέρες και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ