1 ΣΧΟΛΙΑ

H ΠΑΕ AEK δίπλα στις αγωνίστριες της ζωής (VIDEO)

H αναφορά της ΝOVA στην πρωτοβουλία της ΑΕΚ να παλέψει στη μάχη για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού και το ξεχωριστό ''ευχαριστώ''

Σε ποστάρισμά της η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: 
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη NOVA αλλά και προσωπικά στην πολύ καλή συνάδελφο Λίλα Κουντουριώτη για την ανθρώπινη ευαισθησία της και την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στηρίζοντας την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη συστράτευση στη μάχη για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.
Φόρεσε πρώτη στην έναρξη της χθεσινής «Ωρας των Πρωταθλητών» το γυναικείο σκουφάκι της κιτρινόμαυρης μπουτίκ, που αποτελεί το πρώτο της σειράς των γυναικείων προϊόντων του AEK FC e-shop με όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις να διατίθενται υπέρ της εκστρατείας για την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ένας δύσκολος αντίπαλος που πλέον δεν είναι ανίκητος!
Το γυναικείο σκουφάκι της ομάδας μας μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από το AEK FC e-shop (https://www.aekfc.gr/pd/aek-skoufos-roz-125227.htm...) και στην επίσημη μπουτίκ μας (Ολύμπου και Πάτμου, Μαρούσι)
 


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
panagiotis2118 - 27/10/2020 09:29

Λίλα είσαι έρωτας

Επίσης μπράβο στην ΠΑΕ και καλό ψοφο στην κωλοαρρωστεια

ΕΠΟΜΕΝΟ