0 ΣΧΟΛΙΑ

«Λουκέτο» στην Αίγλη Ζαππείου στο τέλος του μήνα

Η θρυλική «Αίγλη» του Ζαππείου θα αποτελεί σύντομα παρελθόν καθώς το παραδοσιακό στέκι του κέντρου της Αθήνας βάζει «λουκέτο» την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για εργασίες ανακατασκευής, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλα η εκμισθώτρια εταιρεία αδυνατεί να καταβάλλει το σχετικό αντίτιμο μίσθωσης.

Σύμφωνα με το newsit, η συμβατική περίοδος μίσθωσης του ακινήτου έχει λήξει εδώ και καιρό και η μισθώτρια εταιρεία οφείλει αυτή τη στιγμή περίπου 350.000 ευρώ καθώς δεν άντεξε την οικονομική κρίση που επιδεινώθηκε με το ξέσπασμα της πανδημίας του κοροναϊού. Κατόπιν μιας σειράς δικαστικών αποφάσεων και αφού κατέβαλε πρόσκαιρα αντίτιμο στην εκμισθώτρια με τη μορφή αποζημίωσης χρήσης, αναγκάζεται τώρα να κλείσει αφού αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις περαιτέρω οικονομικές απαιτήσεις.

Πάντως, επίσημα η Αιγλη κλεινει για εργασίες στην πρόσοψη του χώρου κατόπιν σχετικής μελέτης που θα πρέπει να εγκριθεί από το υπουργείο Πολιτισμού. Οι εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες καθώς φέρεται να έχει υπάρξει αλλοίωση σε σημεία του χώρου του αναψυκτηρίου.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ