2 ΣΧΟΛΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σάλος με τους ιερείς που δεν φορούσαν μάσκα - Το σχόλιο του Πέτσα

Χωρίς μάσκες κατέφτασαν στον ναό του Αγίου Δημητρίου όλοι οι ιερωμένοι ανήμερα της εορτής του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης ένα γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια μιας και η Θεσσαλονίκη είναι από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας.

Οι εικόνες έκαναν το γύρο των socialmedia και μάλιστα, για το θέμα, ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Πέτσας.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν εξαιρούνται οι αρχιερείς από την χρήση μάσκας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Κανείς δεν εξαιρείται από την εφαρμογή των μέτρων και είναι ευθύνη όλων μας να εφαρμόζουμε τις οδηγίες της κυβέρνησης».

«Θα έλεγα ότι δεν είναι μόνο η προσέλευση στην εκκλησία αλλά σε οποιαδήποτε συνάθροιση», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά τους όλοι σχεδόν οι πιστοί τηρούσαν το μέτρο της μάσκας.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEK from ever for ever - 26/10/2020 15:49

"Ο πολιτισμός δεν θα φτάσει ποτέ στην τελειότητα αν η τελευταία πέτρα της τελευταίας εκκλησίας δεν πέσει στο κεφάλι του τελευταίου ιερέα "

Emil Zola

Swtos21 - 26/10/2020 20:00

Τί σημαίνει «Μετανοείτε»;


Η βασική έννοια, η πρώτη έννοια είναι «Μεταβάλλετε νουν, αλλάξετε μυαλά, αλλάξετε φρονήματα, ιδέες, αντιλήψεις. Παρατήσατε τις εσφαλμένες ιδέες και αντιλήψεις και εγκολπωθείτε τις αλήθειες της Γραφής, τις αλήθειες της Εκκλησίας, τις αλήθειες του Θεού. Αλλάξετε αισθήματα και βάλετε μέσα... Συνέχεια σας προπάντων το αίσθημα, το συναίσθημα της αγνής, της ανυπόκριτης, της ανιδιοτελούς αγάπης. «Μετανοείτε» σημαίνει αλλάξετε ζωή. Γι’ αυτό ο Πρόδρομος είπε «άξια της μετανοίας έργα πράσσοντες». Και να κάνετε έργα άξια της μετανοίας. Μέχρι τώρα κάνατε έργα αμαρτωλά, τώρα θα κάνετε έργα άγια.

ΕΠΟΜΕΝΟ