5 ΣΧΟΛΙΑ

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
taxiss21 - 24/10/2020 14:41

Κουραστηκαμε ρε παιδια. Κάθε φορά εσωστρέφεια μιζέρια και συνεχείς καυγάδες. Τι φταίει στην ομάδα μας? Φέτος έχουμε όντως πλήρες ροστερ αν εξαιρέσεις τα μπακ. Από κάθε άποψη. Τι άλλο θέλει πια η ομαδα? Καλύτερο προπονητή? Καλύτερο τεχνικό σταφ? Ειλικρινα εχιε κουράσει. Ελπίζω να αρχίσουμε να βλέπουμε δείγματα καλής αγωνιστικής εικόνας και ειλικρινά δν δίνω δεκάρα για το πρωτάθλημα αν είναι να φτιαχτεί η ομαδα που να παίζει μπαλαρα και να δέσει.

Yellow_Legend - 24/10/2020 12:00

Αδέρφια με συγχωρείτε αλλά το "Το ήμαστε οικογένεια και προχωράμε ενωμένοι" σημαίνει ακριβώς το ανάποδο. Έχουμε θέμα στα αποδυτήρια και δεν είναι φετινό φαινόμενο.

elmajo21 - 24/10/2020 11:27

Οικογένεια;;;;; Μάλλον για τις οικογενειακές ιστορίες μας βλέπω σε λίγο..

Droit_Au_But - 24/10/2020 10:20

Καλημέρα !

Όποιος κατάλαβε από το σύνολο των εφημερίδων ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα να πει και μένα !

Λοιπόν Τέρμα τα ψέματα τα σκουπίδια δεν μπαίνουν κάτω από το χαλί και ποτέ.

πρέπει να τραβήξουν το αυτί στον Λιβάγια για και να του πουν ότι αμα θέλει να φαίνεται έτσι το υπόλοιπο της καριέρας του να διαλέξει άλλη ομάδα.... Συνέχεια
Αλλιώς να πάει να μιλήσει σε κάποιον ψυχολόγο, στην μαμά του δεν ξέρω ποιον και να σκεφτεί εάν θέλει να συνδέσει το μέλλον του με την ΑΕΚάρα η όχι.

Όσο για τον Καρέρα, θα είναι εγκλήματα μην τελειώσει την χρονιά.

Mentoras - 24/10/2020 07:49

ηττα απο τα γιαννενα και ψαχνουμε εναν προπονητη που μπορει να χτισει και οχι να χαλαει τα σχεδια της αλλης ομαδας...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?

ΕΠΟΜΕΝΟ