3 ΣΧΟΛΙΑ

Μάγδα Φύσσα: Ας ζούσε ο Παύλος κι ας ήταν ένας από τους σακατεμένους που άφησαν οι χρυσαυγίτες (VIDEO)

Η μάνα του Παύλου Φύσσα υποδέχθηκε με λυγμούς την ιστορική δικαστική απόφαση επτά χρόνια

Σε κλάματα με λυγμούς ξέσπασε η μάνα του Παύλου Φύσσα όταν ανακοινώθηκε η ιστορική δικαστική απόφαση με την οποία ο αρχηγός και το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, αλλά και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του παιδιού της, Γιώργος Ρουπακιάς, οδηγούνται στη φυλακή. 

Όπως είπε, η δικαστική απόφαση «δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Μακάρι ο Παύλος  να ζούσε, να ήταν ένας από τους σακατευμένους που εχουν αφήσει οι Χρυσαυγίτες, αλλά τουλάχιστον ζουν»Αισθάνομαι δικαιωμένη που μπήκαν στη φυλακή, πρόσθεσε

Επτά χρόνια, ένα μήνα και τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η μάνα του που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται,  ξέσπασε σε λυγμούς και χάθηκε στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων. Αυτά τα δάκρυα όμως ήταν της δικαίωσής της, της ικανοποίησης. 

Αφού έμεινε επί αρκετή ώρα στο δικαστικό κτίριο, βγήκε και κόσμος που βρισκόταν απέξω ξέσπασε σε χειροκροτήματα και συνθήματα.

Ιστορική μέρα για την Δικαιοσύνη χαρακτήρισαν τη σημερινή οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής. 

Ειδικότερα, ο κ.Κώστας Παπαδάκης είπε:  «Η 22α Οκτωβρίου του 2020 ειναι ημέρα Δικαιοσύνης, είναι η μέρα που τελείωσε η δική μετά από 5,5 χρόνια και δύο ημέρες, και 465 συνεδριάσεις. Η απόφαση ήταν ανάλογη και δίκαιη σύμφωνα με τη βαρύτητα των αδικημάτων. Η προσπάθεια νομιμοποίησης του ναζισμού δεν πέρασε στην Ελλάδα γιατί το δικαστηριο αυτό μαζί με το αντιναζιστικό κίνημα έβαλε ταφόπλακα»

Από την πλευρά του, ο κ.Θανάσης Καμπαγιάννης επισήμανε ότι τα θύματα πρέπει να αποζημιωθούν και να υπάρξει γι' αυτά σχετική  νομοθετική ρύθμιση. 

Σήμερα δεν ειναι μέρα που μπορουμε να πανηγυρίζουμε όψιμα. Ειναι μερα που εξακολουθούμε να ζηταμε Δικαιοσύνη.

Απέναντι στην οικογένεια Φύσσα είχαμε χρέος και θεωρούμε ότι το εκπληρώσαμε και θα συμπορευθούμε κι στο εφετείο για να υπερασπιστούμε αυτή την αποφαση.

Τα θύματα ζητούν Δικαιοσύνη και αποζημίωση. Θα πρέπει αν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση γι' αυτούς.

Πηγή: protothema.gr


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
nmarkos2002 - 22/10/2020 17:05

Παραμένει μία απίστευτη ιστορία αυτή του Παύλου Φύσσα. Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Φωνάζουν κάποιο να πάει για ξύλο και αυτός παίρνει μαχαίρι μαζί. Πάει στον τόπο του καυγά και βλέπει 50 άτομα εναντίον 2. Ε, άσε το μαχαίρι μέσα ρε μ..…. Είναι δυνατόν να τον σκοτώσεις; Αν είναι δυνατόν. Τουλάχιστον δικαιώθηκε (εν μέρει) ο αγώνας της μάνας

nmarkos2002 - 22/10/2020 21:03

Εσύ με το dislike καλό θα ήταν να μας πεις σε τι διαφωνείς. Συμφωνείς με την αναγκαιότητα του φόνου σε ένα καυγά 50 εναντίον 2; Διαφωνείς με την εν μέρει δικαίωση της μάνας που αναφέρω; Νομίζεις ότι μπορεί να υπάρξει δικαίωση για τη μάνα που καθόταν σπίτι της ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα και χτυπάει ένα τηλέφωνο και της λέει αυτό που της είπε; Τι δικαίωση να υπάρξει; Άλλωστε οι περισσότεροι από όσους μπουν μέσα σε 3-4 χρόνια θα είναι έξω. Θα έπρεπε να τους στοιχειώνει αυτό το συμβάν.

dominick - 22/10/2020 20:49

Ωραίος εσύ με το dislike. Πιστεύεις δηλαδή πως έπρεπε να πεθάνει ένας άνθρωπος;


Καμία ελπίδα.


Ανοίξτε τα μάτια σας ορισμένοι, σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και βλέπετε σαν εχθρό τον συνάνθρωπο... Συνέχεια σας.

ΕΠΟΜΕΝΟ