0 ΣΧΟΛΙΑ

Διοίκηση Γραμμένου μέχρι τον Αύγουστο θέλει ο Ολυμπιακός

Από τη μια επιτίθεται στην ΕΠΟ και από την άλλη θέλει νέα αναβολή στις εκλογές με την ελπίδα οι πολιτικές του... πλάτες να αλλάξουν τα δεδομένα

Εναγωνίως χρόνο προσπαθεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός με την ελπίδα να αλλάξει τα δεδομένα στην ΕΠΟ με πολιτικές πλάτες. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, επικαλέστηκε την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που αναφέρει ότι η θητεία της διοίκησης Γραμμένου λήγει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Παρότι οι ερυθρόλευκοι διαβάλλουν μόνιμα τη διοίκηση της ΕΠΟ επιχειρούν την παράταση της παραμονής με την ελπίδα να αλλάξει το σύστημα των εκλογών.

Ο Αγραφιώτης, λοιπόν, είπε ότι οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν στις 23 Νοέμβρίου, όπως τελικά αποφασίστηκε, διότι η διοίκηση που θα προκύψει δεν θα είναι νόμιμη.

Όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος του είπε να διαβάσει τους νόμους και του θύμισε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, του Αγραφιώτη και της ΕΠΣ Πειραιά, που ζητούσαν να μη γίνουν οι εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι η επιτροπή που έβγαλε την απόφαση (σ.σ. Διαιτητικό Δικαστήριο) «είναι δική σας». «Είναι Αρεοπαγίτες και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Το όργανο είναι ανεξάρτητο» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. 


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ