0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι παροτρύνσεις της Μπράγκα στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο

Τα μέτρα ασφαλείας και οι οδηγίες των Πορτογάλων στους 4.500 θεατές που θα δουν από κοντά το ματς με την ΑΕΚ

Για πρώτη φορά, μετά την πανδημία του κοροναϊού, η Μπράγκα ανοίγει τις πόρτες της και θα υποδεχθεί τον κόσμο της, στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ. Στη συνέντευξη Τύπου των Πορτογάλων, για το παιχνίδι με την Ένωση, μίλησε και ο εκπρόσωπος της Μπράγκα Φερνάντο Ραμπαλντίνα, γι’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή: «Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι συλλόγων με φιλάθλους, μετά τα όσα προκάλεσε η πανδημία. Θα έχουμε τα μάτια της χώρας και της Ευρώπης πάνω μας. Είναι πολύ σημαντικό να τηρηθούν οι κανόνες, για να μπορούμε στο μέλλον να υποδεχθούμε ακόμη περισσότερο κόσμο, σε περισσότερα παιχνίδια. Στο γήπεδο αύριο το βράδυ θα είναι ο υπεύθυνος της Γενικής διεύθυνσης Υγείας για την αξιολόγηση της τήρησης των μέτρων».

Επιπλέον, ο υπεύθυνος της Μπράγκα τόνισε πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται ατομικά και με απόσταση αύριο στις εξέδρες, ακόμη κι αν προέρχονται από την ίδια οικογένεια, ενώ εξήγησε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00 (τοπική) και θα μπορούν να εισέλθουν 4.500 θεατές, που αντιστοιχούν περίπου στο 15% της χωρητικότητας του γηπέδου. «Είναι σημαντικό ο κόσμος να φτάσει νωρίς στο γήπεδο, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός», συμβούλεψε επίσης ο Ρομπαλντίνα, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως «η ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου, δεν θα χρειαστεί να επέμβει προς τον κόσμο που δεν θα τηρήσει τα μέτρα. Ελπίζουμε ότι δεν θα είναι απαραίτητο και όλα μπορούν να γίνουν με διάλογο».

Να σημειωθεί πως το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Μπράγκα με κόσμο στο γήπεδό της ήταν στις 6 Μαρτίου, όταν νίκησε την Πορτιμονένσε για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 3-1 και στις εξέδρες είχαν βρεθεί 8.684 άτομα. Επίσης, όσοι φίλαθλοι αγόρασαν εισιτήριο για το αυριανό ματς, υπέγραφαν και ένα επιδημιολογικό δελτίο.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ