0 ΣΧΟΛΙΑ

Σε «φούσκα» η Φιορεντίνα, λόγω κοροναϊού

Νέο κρούσμα του ιού στην ομάδα της Φλωρεντίας

Καθόλου ευχάριστα νέα για την Φιορεντίνα αλλά και γενικότερα για το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς τα κρούσματα κοροναϊού ολοένα και αυξάνονται.

Αυτή τη φορά, μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, βρέθηκε θετικό στον Covid-19 μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα.

Οπως γνωστοποίησε, με ανακοίνωση η Φιορεντίνα, είναι ασυμπτωματικός και θα τεθεί άμεσα σε καραντίνα Οσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, αυτή θα μπει στη... φούσκα και θα προπονείται κανονικά, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα, αυτό σημαίνει πως κανείς παίκτης ή μη δεν εισέρχεται χωρίς να έχει υποβληθεί σε τεστ και φυσικά να είναι αρνητικό.

Αν κάποιος και για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει να βγει προσωρινά από εκεί θα τίθεται σε καραντίνα 48 ωρών και θα μπορεί να συνεχίσει αν σε αυτό το διάστημα θα έχει υποβληθεί σε δύο τεστ που θα είναι αρνητικά. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί ή πρέπει να αποχωρήσει οριστικά από την "φούσκα" θα παραμένει σε καραντίνα 10 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους μήνες, διαγνώστηκαν με κοροναϊό οι Πάτρικ Κουτρόνε, Χερμάν Πεσέλα, Ντούσαν Βλάχοβιτς Έρικ Πούλγκαρ και Σιμόνε Γκιντόνι.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ