0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημητριάδης: Χωρίς αγώνες το Σαββατοκύριακο 24-25/10

Την απόφαση της ΕΠΣΜ για αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της, Σάββας Δημητριάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-για την απόφαση αναβολής: «Λίγο πριν τελείωσε το Δ.Σ. που έγινε δια περιφοράς. Αποφασίσαμε το Σαββατοκύριακο 24-25/10 να μην γίνει κανένα παιχνίδι σε Πρωταθλήματα Υποδομών και Ανδρών. Ήδη είχαμε την απόφαση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών για τις εγκαταστάσεις. Δώσαμε εξετάσεις στο Κύπελλο που κάναμε με ομίλους. Σε κάποια γήπεδα τηρήθηκε το πρωτόκολλο και σε άλλα όχι. Πρέπει να το σκεφτούμε πολύ καλά όσο δεν θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα συζητήσουμε με τα σωματεία για να μην εξαπλωθεί αυτός ο… διάολος».

-για το τι προβλέπεται αν δεν τηρείται το πρωτόκολλο, όταν γίνονται οι αγώνες:
 
«Το πρωτόκολλο προβλέπει η γηπεδούχος ομάδα να ενδιαφέρεται για το θέμα. Είμαστε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα δώσουμε οδηγία στους διαιτητές να μην ξεκινούν τα παιχνίδια μέχρι να εκκενωθούν τα γήπεδα. Δεν είναι μεγάλα τα γήπεδα. Είναι μια λάθος απόφαση, είμαι τις λογικής να μην απαγορεύσω, αλλά να προφυλάξω. Δεν μπορείς να ελέγξεις σ’ ένα γήπεδο που είναι σε ανάχωμα τον κόσμο. Στο γήπεδο της Μαλακοπής για παράδειγμα ο κόσμος κάθεται στο πεζοδρόμιο. Δεν μπορεί να το απαγορεύσει αυτό κάποιος. Η σύσταση είναι να φοράνε μάσκες και να παρακολουθούν. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά δύσκολες απ’ ότι μαθαίνουμε και για τη Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο αισιόδοξα τα μηνύματα».


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ