0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα που είπαν «ναι» σε περικοπές

Η πλειοψηφία του προσωπικού της ομάδας θεωρεί άδικο να υπάρξει και νέο «ψαλίδι»

Αντιδράσεις υπήρξαν από ορισμένους παίκτες της Μπαρτσελόνα, όταν η διοίκηση τους ενημέρωσε πως θα προχωρήσει σε νέες περικοπές μισθών των συμβολαίων τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το «Radio Catalunya», οι Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Κλεμάν Λενγκλέ, δεν υπέγραψαν το έγγραφο με το οποίο όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τα παράπονα και τη διαφωνία τους, με την πρόταση της διοίκησης.

Οι τρεις τους θεώρησαν πως είναι σωστό να μειωθούν οι μισθοί τους, προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο, για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Σημειώνεται πως ο χρόνος πιέζει αρκετά τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδα (20-21/10) θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ενώ οι συζητήσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις 5 Νοεμβρίου.

Από τη μεριά του προσωπικού της ομάδας, υπάρχουν έντονες αντιδράσεις, καθώς θεωρούν άδικο να υποστούν νέο "ψαλίδι" στους μισθούς τους, από τη στιγμή που αυτοί δεν φτάνουν καν το 3% του συνολικού προϋπολογισμού του συλλόγου, που αγγίζει τα 800 εκατομμύρια.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ