0 ΣΧΟΛΙΑ

Οδηγίες για τους διαπιστευμένους στο ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ

Η επίσημη ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, στο πλαίσιο των play offs του UEFA Europa League από την ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνονται τα εξής:

-Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν εφοδιαστεί με τις ειδικές διαπιστεύσεις για τις τέσσερις διαφορετικές ζώνες πρόσβασης και φυσικά είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες, που θα υπάρχουν στην Πύλη Α του ΟΑΚΑ.

-Για την είσοδο στο ΟΑΚΑ απαιτείται η συμπλήρωση του δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση. Πατήστε εδώ προκειμένου να το συμπληρώσετε και να το έχετε μαζί σας.

-Για την παραμονή σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

-Στη δημοσιογραφική εξέδρα του ΟΑΚΑ είναι απαραίτητη η τήρηση της θέσης στην κάθε διαπίστευση, ώστε να κάθεται μόνο ένας δημοσιογράφος σε κάθε τριάδα των θέσεων εργασίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους εκτός από τους δημοσιογράφους που κάνουν μετάδοση και μόνο όταν μεταδίδουν.
  
-Οι 16 θέσεις των φωτογράφων με την πράσινη διαπίστευση βρίσκονται αυστηρά πίσω από τις δύο εστίες (οχτώ και οχτώ) ανά τέσσερις θέσεις σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ