1 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΕΚ SYMαίνει….!

H ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας ΓΟΡΓKΟΛΗΣ Α.Ε., σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε μια πρωτότυπη ενέργεια και να διεκδικήσετε μια μοτοσυκλέτα της SYM!

Περιγράψτε σε ένα video διάρκειας έως ενός λεπτού τι σημαίνει για εσάς η ΑΕΚ, στείλτε το στο [email protected] και τα 5 καλύτερα video θα αναμετρηθούν στον επίσημο λογαριασμό facebook της ομάδας.

Το video με τα περισσότερα likes, θα κερδίσει το μεγάλο δώρο, μια μοτοσυκλέτα SYM NH T200 προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Πρόκειται για μια νέα πρόταση από τη SYM, που ακολουθεί τις γραμμές των adventure-crossover και συνδυάζει επιδόσεις και σπορ εμφάνιση.

Όροι συμμετοχής στη ενέργεια ΕΔΩ


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Center_back - 1/10/2020 17:28

Δεν έχω βίντεο να κάνω. Θα γράψω κάτι όμως.

Το 14' που ήμουν μετά από τροχαίο στο ΚΑΤ, έμενα στον 5ο όροφο του κτιρίου για 4 μήνες περίπου. Στον 6ο όροφο (γύρισα πολλούς) έτυχε να γνωρίσω τον Γιώργο,που σηκωνόταν απ'το κρεβάτι με γερανό μόνο. Ήταν ΑΕΚτζής όπως κι εγώ. Στο δίκλινο που έμενε είχε σημαιάκια κλπ της ομάδας. Σε κάθε αγώνα, όταν πλέον σηκώθηκα απ'το καροτσάκι, έβαζα το λάπτοπ στην πλάτη,έπαιρνα και τις δυο μου πατερίτσες και... Συνέχεια ανέβαινα σιγά σιγά στον 6ο για να δούμε την ΑΕΚ. Η συγκίνηση που νιώθω τώρα και η χαρά που νιώθαμε τη στιγμή της προετοιμασίας για το ματς μες στο δωμάτιο, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια.

Έτσι ακριβώς δεν μπορούμε να περιγράψουμε με τίποτα το τί σημαίνει για εμάς η ΑΕΚ...

ΕΠΟΜΕΝΟ