0 ΣΧΟΛΙΑ

Παπαγάλοι... αποβλήθηκαν από πάρκο επειδή έβριζαν και γελούσαν με τους επισκέπτες!

Αποβολή λόγω… ανάρμοστης συμπεριφοράς δέχθηκαν πέντε παπαγάλοι στο πάρκο άγριας ζωής στο Λινκολνσάιρ της Βρετανίας. Η… συμμορία των παπαγάλων είχε το κακό συνήθειο να βρίζει τους επισκέπτες!

Οι παπαγάλοι μεταφέρθηκαν στο εν λόγω πάρκο στις 15 Αυγούστου και τοποθετήθηκαν στον ίδιο χώρο για λόγους προληπτικής καραντίνας. Εκεί φαίνεται ότι ο ένας παρέσυρε τον άλλο με τον καθένα να μαθαίνει τους υπόλοιπους τις βρισιές που ήξερε. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πάρκου, οι εργαζόμενοι γελούσαν απέναντι σε αυτήν την συνήθεια που απέκτησαν με αποτέλεσμα οι παπαγάλοι να πάρουν θάρρος και να συνεχίσουν!

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του πάρκου Στιβ Νίκολς είναι συχνό για τους παπαγάλους να αναπαράγουν βρισιές, ωστόσο τώρα έτυχε το πάρκο να πάρει πέντε πτηνά την ίδια εβδομάδα.

«Αυτό σημαίνει ότι είχαμε ένα δωμάτιο γεμάτο παπαγάλους που έβριζαν. Όσο πιο πολύ βρίζουν συνήθως γελάς και αυτό πυροδοτεί αυτή τη συμπεριφορά. Έτσι και οι πέντε μαζί έμαθαν να βρίζουν αλλά και να μιμούνται το γέλιο που άκουγαν. Έτσι όταν ο ένας βρίζει, ο άλλος γελάει  και νομίζεις ότι περνάς από κάποιο καφενείο με εργάτες όπου όλοι γελάνε και βρίζουν», αναφέρει ο Νίκος.

Όταν το πάρκο άνοιξε ξανά μετά το κλείσιμο λόγω κοροναϊού, τα πουλιά δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν όσα έμαθαν και στους επισκέπτες! Σύμφωνα με τον Νίκολς, οι περισσότεροι επισκέπτες το διασκέδαζαν, αλλά το πάρκο αποφάσισε να τους αποσύρει εν όψει του Σαββατοκύριακο, καθώς θα βρεθούν εκεί και πολλά παιδιά.

Τώρα οι παπαγάλοι έχουν τοποθετηθεί ξεχωριστά και πιστεύουν ότι οι υπόλοιποι ήχοι θα τους κάνουν να ξεχάσουν τις βρισιές!


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ