2 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Γάλλος με τα περισσότερα τατουάζ δεν μπορεί πλέον να διδάσκει μικρά παιδιά επειδή... τα τρομάζει!

Τι λέει ο 35χρονος

Ο Γάλλος με τα περισσότερα τατουάζ έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί πλέον να διδάσκει παιδιά στο νηπιαγωγείο ύστερα από τα παράπονα ενός γονιού για την εμφάνισή του.   

Ο Sylvain Helaine έχει τατουάζ σε όλο το σώμα, το πρόσωπο και την γλώσσα του ενώ έχει χρωματίσει επίσης μαύρο με χειρουργική επέμβαση το λευκό των ματιών του. Μέχρι πρότινος, ο 35χρονος Γάλλος δίδασκε σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου, ωστόσο τώρα θα διδάσκει σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. 

Όπως λέει, το παιδί του οποίου ο γονιός παραπονέθηκε δεν διδασκόταν από τον ίδιο, ενώ οι δικοί του μαθητές και οι γονείς τους είναι «άνετοι» με την εμφάνισή του επειδή τον γνωρίζουν.   

«Μόνο όταν κόσμος με βλέπει από μακριά συμπεραίνει τα χειρότερα», είπε στο πρακτορείο Reuters.       

Ο Helaine, που είναι επίσης γνωστός ως «Freaky Hoody», λέει πως δίδασκε σε ένα σχολείο στο Palaiseau, κοντά στο Παρίσι, πέρυσι όταν ένα παιδί 3 ετών είπε στους γονείς του ότι είχε εφιάλτες αφότου τον είδε. Οι γονείς του παιδιού παραπονέθηκαν στη συνέχεια στις εκπαιδευτικές αρχές. Σχεδόν δυο μήνες μετά, του ανακοίνωσαν πως δεν μπορεί πλέον να διδάσκει την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα- απόφαση που ο ίδιος χαρακτήρισε «πολύ θλιβερή».     

 Τα τατουάζ του, είπε ο Helaine, θα μπορούσαν να διδάξουν στους μαθητές να αποδέχονται άτομα που δεν δείχνουν ακριβώς όπως εκείνοι.   

«Τα παιδιά που με βλέπουν μαθαίνουν την ανοχή απέναντι σε άλλους, Όταν γίνουν ενήλικες, πιθανώς να είναι λιγότερο ρατσιστές ή ομοφοβικοί, και να μην κοιτάζουν ανάπηρους ανθρώπους σαν να προέρχονται από τσίρκο», δήλωσε στο BFM TV.   

Ο Helaine εκτιμά πως έχει ξοδέψει περίπου 460 ώρες κάνοντας τατουάζ, σε αυτές και η επέμβαση στα μάτια, για την οποία χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Ελβετία καθώς είναι παράνομο στη Γαλλία.   

Σύμφωνα με το Reuters, ήταν 27 ετών όταν ξεκίνησε να κάνει τατουάζ. Τότε, είπε πως δίδασκε σε ένα ιδιωτικό σχολείο στο Λονδίνο και βίωσε μια «υπαρξιακή κρίση» που τον ενέπνευσε να ξεκινήσει τα τατουάζ. 


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ΑΕΚ ξερο ψωμι κ μπυρα - 30/9/2020 10:50

Καιρος να μαθουμε να δεχομαστε την διαφορετικοτητα του καθενος....το 95 στον στρατο δεν μπορουσα να δωσω αιμα επειδη ειχα τατουαζ κ τρυπες στ αυτια ...εμετος

kalymnos82 - 29/9/2020 14:44

Εμετος !!!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ