4 ΣΧΟΛΙΑ

Θα κάνει μαγνητική ο Μπακάκης

Διαβάστε τι έχει ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ και ο Μαχαίρας

Ενόχληση στον δεξί τετρακέφαλο ένιωσε ο Μιχάλης Μπακάκης και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τη Δευτέρα ο Μπακάκης θα κάνει μαγνητική και θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του κι αν θα είναι σε θέση να μπει αποστολή για το ματς της Πέμπτης. Ο Μαχαίρας επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή, ωστόσο δεν έχει κάτι. Κράμπες ένιωσε και βγήκε.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
21_fight_foR_AEK - 28/9/2020 00:58

Έχει χάσει τον ενθουσιασμό του ο Μιχάλης φαίνεται το παιδί ότι δεν είχε την ζωντάνια άλλων παιχνιδιών δεν είναι αυτό το ενθουσιώδες τούρμπο κι ας εκανε και τα τσαφ το, είναι πιο πολύ παίκτης ψυχολογίας.

Περαστικά σου Μιχαλαρε κι αν παραμείνεις να αποδείξεις ότι αντέχεις τον ανταγωνισμό, οι θέσεις δεν είναι καπαρωμενες σε κανέναν για κανέναν, πάμε δυνατά κλείσε τα αυτιά σου και δούλεψε εκεί που... Συνέχεια έχεις αδυναμία και την ξέρεις, ήδη είσαι στην εθνική. Δουλειά και μόνο δουλειά ποτέ δεν εισουνα ξένο σώμα εδώ και να μην νιώθεις έτσι πάμε γερά.

Εδώ είναι που φαίνεται η αξία των φιλάθλων στο γήπεδο πάνω σε αυτά τα γεγονότα σε θέματα ψυχολογίας παικτών και σταθερότητας, φάνηκε η απουσία μας είναι έντονη μακάρι να επιστρέψουμε.

John1978R - 27/9/2020 23:13

Υγεία και μόνο υγεία σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας!! Μιχάλη είσαι ταύρος δεν σε φοβάμαι περαστικά σου παικταρά μου. Δεν ξεχνώ την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια.

vagaslanis - 27/9/2020 22:54

Περαστικα στον Μιχαλη.

panosvag21 - 27/9/2020 22:38

μεγαλη ανακουφιση.ο μαχαιρας δειχνει κομπλε

ΕΠΟΜΕΝΟ