0 ΣΧΟΛΙΑ

FIBA: Σε «φούσκα» τα παράθυρα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου

Η παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του NBA

Την Παρασκευή, η FIBA ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια των δύο επόμενων παραθύρων (Νοέμβριος 2020, Φεβρουάριος 2021) δεν θα γίνουν βάσει του προγράμματος που είχε ανακοινωθεί από πέρσι, αλλά σε "φούσκες" που θα αποφασιστούν το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, η FIBA ενημέρωσε πως:

1) όλοι οι αγώνες των δύο παραθύρων θα διεξαχθούν σε "φούσκες" (αντί για εντός και εκτός έδρας αγώνες), έπειτα από συμφωνία που θα υπάρξει με τους εκάστοτε οικοδεσπότες και σε απόλυτη συνεργασία με τις τοπικές υγειονομικές και πολιτικές αρχές, αλλά και τα πρωτόκολλά της.

2) κάθε "φούσκα" θα περιλαμβάνει τέσσερις ή οκτώ ομάδες (σε ένα ή δύο προκριματικά γκρουπ), με τον οικοδεσπότη να ανακοινώνεται το προσεχές διάστημα.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα είναι στον ίδιο προκριματικό όμιλο με Βουλγαρία, Βοσνία και Λετονία, έχοντας κάνει το 2/2 στα πρώτα παιχνίδια που έγιναν πριν από την έξαρση της πανδημίας.

Το δεύτερο παράθυρο είναι προγραμματισμένο από τις 23 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2020, ενώ το τρίτο -και τελευταίο- από τις 15 έως 23 Φεβρουαρίου 2021.

Λόγω της μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021 (μετά την έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού), το EuroBasket μετατέθηκε κατά ένα χρόνο και θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ