1 ΣΧΟΛΙΑ

Μια ανάρτηση στο Twitter έσωσε την μικρή καντίνα του πατέρα της

Η καντίνα είχε φτάσει να έχει έσοδα 6 δολάρια την ημέρα

Το Twitter και η ανταπόκριση του κόσμου έσωσε μια μικρή επιχείρηση ενός άντρα, ο οποίος διατηρούσε μια καντίνα στο Χαμπλ του Τέξας - περίπου 20 μίλια έξω από το Χιούστον.

Όταν η κόρη του κατάλαβε ότι δουλειά του πατέρα της δεν πήγαινε καθόλου καλά ανέλαβε δράσει.

 «Δεν θα το έκανα κανονικά, αλλά η καντίνα του μπαμπά μου δυσκολεύεται, έβγαλε μόνο 6 $ σήμερα», έγραψε η Ζιζέλ Άβιλες, 21 ετών, σε ένα tweet της για την καντίνα με tacos του πατέρα της, Taqueria El Torito. «Αν μπορούσατε να κάνετε retweet, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!»

Αυτό που συνέβη μετά ήταν απίστευτο!

Σύμφωνα με το CNN, η έκκληση της Ζιζέλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησε. Ήδη την επόμενη μέρα, η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περίπου 2.000 retweets. Είπε στον πατέρα της ότι πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για πολλούς νέους πελάτες όταν η καντίνα ανοίξει την επόμενη μέρα. Ο πατέρας της δεν γνωρίζει πολλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν ήξερε τι να περιμένει, είπε.

Όταν έφτασε στην καντίνα του στις 8 το πρωί, μια σειρά πελατών τον περίμεναν ήδη - μερικοί περίμεναν από τις 6 π.μ., είπε ο Ελίας.

Η καντίνα είχε τόση πολλή δουλειά, που έπρεπε να κλείσει δύο φορές - μία φορά για να ανεφοδιαστεί και μία όταν τα υλικά εξαντλήθηκαν πλήρως. Η κόρη του πήγε για να βοηθήσει στις παραγγελίες. Η Ζιζέλ εκτιμά ότι περισσότεροι από 100 πελάτες πέρασαν κατά τη διάρκεια της βάρδιας της.

Η καντίνα άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα όταν ξεκίνησε η πανδημία. Η Ζιζέλ τον ρωτούσε συχνά για τις καθημερινές του πωλήσεις κι αυτός μερικές φορές της έλεγε ότι εισέπραττε 60, 4 ή 20 δολάρια την ημέρα. Εκείνη όμως την ημέρα της είπε ότι είχε εισπράξει μόλις 6 δολάρια.

«Όταν είπε 6 δολάρια, ήταν σαν να μου έκανε πλάκα» είπε η Ζιζέλ . «Λοιπόν, είπα ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και αποφάσισα να κάνω το tweet εκείνη την ημέρα».

Τώρα, η Ζιζέλ έχει κάνει ακόμη μια σελίδα στο Instagram για να μπορούν περισσότεροι πελάτες να βρουν την καντίνα τους, όπου ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα story από τα φαγητά τους ή ενημερώνει για όσα είναι sold out ώστε να ξέρουν οι πελάτες να πάνε κατευθείαν την επόμενη μέρα.

 

Το Twitter και η ανταπόκριση του κόσμου έσωσε μια μικρή επιχείρηση ενός άντρα, ο οποίος διατηρούσε μια καντίνα στο Χαμπλ του Τέξας - περίπου 20 μίλια έξω από το Χιούστον. Όταν η κόρη του κατάλαβε ότι δουλειά του πατέρα της δεν πήγαινε καθόλου καλά ανέλαβε δράσει. «Δεν θα το έκανα κανονικά, αλλά η καντίνα του μπαμπά μου δυσκολεύεται, έβγαλε μόνο 6 $ σήμερα», έγραψε η Ζιζέλ Άβιλες, 21 ετών, σε ένα tweet της για την καντίνα με tacos του πατέρα της, Taqueria El Torito. «Αν μπορούσατε να κάνετε retweet, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!» Αυτό που συνέβη μετά ήταν απίστευτο! Σύμφωνα με το CNN, η έκκληση της Ζιζέλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησε. Ήδη την επόμενη μέρα, η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περίπου 2.000 retweets. Είπε στον πατέρα της ότι πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για πολλούς νέους πελάτες όταν η καντίνα ανοίξει την επόμενη μέρα. Ο πατέρας της δεν γνωρίζει πολλά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν ήξερε τι να περιμένει, είπε. Όταν έφτασε στην καντίνα του στις 8 το πρωί, μια σειρά πελατών τον περίμεναν ήδη - μερικοί περίμεναν από τις 6 π.μ., είπε ο Ελίας. Η καντίνα είχε τόση πολλή δουλειά, που έπρεπε να κλείσει δύο φορές - μία φορά για να ανεφοδιαστεί και μία όταν τα υλικά εξαντλήθηκαν πλήρως. Η κόρη του πήγε για να βοηθήσει στις παραγγελίες. Η Ζιζέλ εκτιμά ότι περισσότεροι από 100 πελάτες πέρασαν κατά τη διάρκεια της βάρδιας της. Η καντίνα άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα όταν ξεκίνησε η πανδημία. Η Ζιζέλ τον ρωτούσε συχνά για τις καθημερινές του πωλήσεις κι αυτός μερικές φορές της έλεγε ότι εισέπραττε 60, 4 ή 20 δολάρια την ημέρα. Εκείνη όμως την ημέρα της είπε ότι είχε εισπράξει μόλις 6 δολάρια. «Όταν είπε 6 δολάρια, ήταν σαν να μου έκανε πλάκα» είπε η Ζιζέλ . «Λοιπόν, είπα ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και αποφάσισα να κάνω το tweet εκείνη την ημέρα». Τώρα, η Ζιζέλ έχει κάνει ακόμη μια σελίδα στο Instagram για να μπορούν περισσότεροι πελάτες να βρουν την καντίνα τους, όπου ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα story από τα φαγητά τους ή ενημερώνει για όσα είναι sold out ώστε να ξέρουν οι πελάτες να πάνε κατευθείαν την επόμενη μέρα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Droit_Au_But - 17/9/2020 10:18

σαν την ταινία Chef !

ΕΠΟΜΕΝΟ