4 ΣΧΟΛΙΑ

Αυγενάκης: Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει κόσμος στο Final-8 στο ΟΑΚΑ

Ο υφυπουργός Aθλητισμού μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την παρουσία κόσμου στην μεγάλη διοργάνωση που έχει αναλάβει να διοργανώσει η ΑΕΚ

Φως για την παρουσία κόσμου στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, στο Final-8 που διοργανώνει η ΑΕΚ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως ήδη γίνονται ενέργειες για να επιτραπεί ποσοστό φιλάθλων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και μιλώντας συγκεκριμένα για το F8 τόνισε: "Πρέπει λόγω του Final-8, μια μεγάλη διοργάνωση που ήρθε στη χώρα μας μετά από χρόνια, να βιαστούμε και για αυτό τον λόγο πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις κερκίδες. Δουλεύουμε οργανωμένα όλοι μαζί με τους υγειονομικούς και τον κύριο Χαρδαλιά και πιστεύω να τα καταφέρουμε".

Ανοικτά λοιπόν υπέρ της παρουσίας κόσμου στο Final-8 ο Αυγενάκης που μιλώντας και για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ είπε: "Ο κόσμος χρειάζεται στα γήπεδα. Οι 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν προχωρήσει πολύ. Εχουν φτιάξει σε απόλυτη συνενόηση και σύμπνοια τα πρωτόκολα ασφαλείας και πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούν σε συνενόηση πάντα με τους υγειονομικούς και τον Χαρδαλιά να επιτρεψουμε την παρουσία κόσμου στα ποδοσφαρικά γήπεδα".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
vasspapado - 16/9/2020 14:31

Επικοινωνιακοί ελιγμοί. Η δέσμευση για κόσμο απαιτεί προεργασία.

Εγώ θα το ξαναγράψω: Γιατί δεν ανοίγουν τις εξέδρες στα ερασιτεχνικά γήπεδα όπου οι θεατές είναι συγγενείς και φίλοι και μπορεί να εκπαιδευτεί ο κόσμος στον τρόπο συμπεριφοράς. Θα έδινε το χρόνο ώστε όλα να λειτουργήσουν πιο ομαλά. Η κοινή λογική έχει πάει περίπατο σε αυτή τη χώρα.

zormpas49 - 16/9/2020 14:03

Αφού μπαίνει στο παιχνίδι και ο Χαρδαλιάς,τότε σίγουρα θα θέλει να δει την ομάδα του.

EyeOfEagle - 16/9/2020 13:47

Λες και ειναι επιστήμη ρε μαλεες που πρέπει να κάνετε 10 συνέδρια για να αφήσετε τον κοσμο στα γήπεδα... Και έχετε αφήσει κατι συναυλίες και μπαράκια που εκει γίνεται μεγαλύτερος χαμος απο τα γηπεδα... Οτι να 'ναι

drgiannis - 16/9/2020 13:05

μονο λογια και απο ουσια τιποτα

ΕΠΟΜΕΝΟ