0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπουνιές με Σκοπελίτη στο προπονητικό του ΠΑΟ

Επεισόδιο, μετά από ματς ομάδων Κ17, με τον παλαίμαχο άσο και νυν μάνατζερ

Την Πέμπτη, στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί, δημιουργήθηκε επεισόδιο με τον Γιάννη Σκοπελίτη να ρίχνει μπουνιά σε υπάλληλο της ΠΑΕ.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν μάνατζερ βρέθηκε στο Κορωπί για να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας Κ-17 του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη του Πανιωνίου.

Ο Σκοπελίτης έβλεπε το παιχνίδι μέσα από τα κάγκελα μαζί με άλλον γονέα, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, ένας υπάλληλος του "Γ. Καλαφάτης" ζήτησε και από τους δύο να περάσουν έξω από τα κάγκελα. Ο γονιός το έπραξε, αλλά ο Σκοπελίτης του είπε: "Άσε μας ρε φίλε, δέκα λεπτά θέλει ακόμα".

Ο υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός του ζήτησε ξανά να περάσει έξω από τα κάγκελα, όταν ο Σκοπελίτης μπροστά σε αυτόπτεις μάρτυρες, εξερράγη και του επιτέθηκε με γροθιά. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να τον πάρουν στο κυνήγι.

Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, ωστόσο, το συμβάν έλαβε τέλος και ο Σκοπελίτης, αναγνωρίζοντας το λάθος του, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. Κίνηση που έριξε τους τόνους και εκτόνωσε τη διάθεση για πιθανή συνέχεια με μηνύσεις κλπ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ