2 ΣΧΟΛΙΑ

Μπαχτσελί για Ελλάδα: Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός

«Η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά», σύμφωνα με τον αρχηγό του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα προχώρησε ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλη Κωστίδη.

Σύμφωνα με τον Μπαχτσελί «η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά» ενώ απείλησε ακόμα πώς «όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός».

Αναλυτικά η δήλωση του Μπαχτσελί:

«Η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά. Αλλά όλοι ξέρουν και ο τουρκικός λαός τι κάνει στους εχθρούς. Ο τουρκικός λαός δεν αστειεύεται. Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός. Το αποτέλεσμα των προκλήσεων στα χωρικά μας ύδατα, είναι η βύθιση, οι κοιλιές των ψαριών, ο βυθός. Κανένας δεν θα μπορέσει να εκδιώξει την Τουρκία από την Μεσόγειο, να μας εγκλωβίσει στην Ανατολία. Δεν έχει τέτοια δύναμη. Όσοι έρχονται με οργή εναντίον μας επαναφέροντας τους λογαριασμούς του παρελθόντος ή έχουν χάσει τη λογική τους ή από το πολύ συρτάκι έχει μουδιάσει το σώμα και το μυαλό τους».

Πηγή: skai.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 13/8/2020 17:20

Με ντολμάδες σαν του λόγου σου δεν ασχολούμαστε. Μόνο με άντρες που μπορούν να αναμετρηθούν στο πεδίο της μάχης. Αν σας έχει μείνει κανένας.

BYZANTIN - 13/8/2020 17:16

Η φιλοξενία της γαλάζιας πατρίδας είναι μία και μοναδική. Σε προσκαλούμε να έρθεις να την γευτείς. Αν και υφάλμυρη είναι πολύ γευστική !!! Μετά μετράς τις απώλειες.

ΕΠΟΜΕΝΟ