0 ΣΧΟΛΙΑ

Πυροβολισμοί στον Λευκό Οίκο, διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου του Τραμπ (VIDEO)

Όπως ενημέρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο ύποπτος ήταν οπλισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ χθες, Δευτέρα, (σ.σ. Τρίτη, ώρα Ελλάδας), όταν ξαφνικά ο Αμερικανός πρόεδρος αποχώρησε από την αίθουσα, προκαλώντας την έκπληξη των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις είχε αρχίσει να παραχωρεί τη συνέντευξη Τύπου που δίνει σχεδόν καθημερινά, όταν πράκτορας της ασφάλειάς του τον πλησίασε. “Συγγνώμη;” ρώτησε ο Τραμπ, τη στιγμή που τον διέκοψε, προτού να αποχωρήσει ήρεμα από την αίθουσα, όταν ο πράκτορας τον ενημέρωσε διακριτικά, ακολουθούμενος από την ομάδα του, υπό τη φρούρηση της Μυστικής Υπηρεσίας.

Στελέχη της Μυστικής Υπηρεσίας “πυροβόλησαν κάποιον”, είπε ο μεγιστάνας αφού επέστρεψε στο βήμα. “Ο ύποπτος βρίσκεται καθ’ οδόν προς νοσοκομείο” της Ουάσινγκτον φρουρούμενος, διευκρίνισε. Ερωτηθείς εάν ο ύποπτος για τον οποίο έκανε λόγο ήταν οπλισμένος, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απάντησε “εξ όσων αντιλαμβάνομαι, ναι”.

Το συμβάν “σημειώθηκε στο εξωτερικό” της περιμέτρου του Λευκού Οίκου, σημείωσε. Το συμβάν “μπορεί να μην έχει καμία σχέση με μένα”.

Ερωτηθείς εάν “ταράχτηκε”, ο Τραμπ απάντησε “ο κόσμος ήταν πάντοτε επικίνδυνο μέρος. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο”.

Πηγή: newsit.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ