0 ΣΧΟΛΙΑ

Χωρίς πέντε η σημερινή «πρώτη» που δεν πρόλαβαν να κάνουν τα τεστ Covid της Παρασκευής

Δεν πρόλαβαν να προπονηθούν καθώς ανέμεναν τα αποτελέσματα και των δεύτερων τεστ που έκαναν σήμερα για να έχουν διπλό έλεγχο και τα οποία βγήκαν (τελικά) αρνητικά κι αυτά

Η σημερινή, πρώτη, προπόνηση για τη νέα σεζόν στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κάνουν τα τεστ Covid της Παρασκευής.

Βάσει πρωτοκόλλου, οι συγκεκριμένοι πέντε, δεν μπορούσαν τυπικά να προπονηθούν καθώς ανέμεναν τα αποτελέσματα και των δεύτερων τεστ που έκαναν σήμερα για να έχουν διπλό έλεγχο και τα οποία βγήκαν (τελικά) αρνητικά κι αυτά. Έτσι θα μπουν στις προπονήσεις κανονικά από αύριο. Θυμίζουμε πως Τρίτη και Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργομετρικά και μονές προπονήσεις, ενώ για την Τετάρτη θα γίνει νέος έλεγχος για COVID πριν παίκτες και προπονητικό επιτελείο μπουν ξενοδοχείο την Πέμπτη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Αύριο και μεθαύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις στα Σπάτα. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις επτά το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ