0 ΣΧΟΛΙΑ

Κρούσμα κοροναϊού σε ομάδα Γ' Εθνικής

Αναστέλλονται, μέχρι νεωτέρας, οι προπονήσεις

Η Θύελλα Σαρακηνών, ομάδα Γ' Εθνικής, ανακοίνωσε πως ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.
Μάλιστα, ο Γιάννης Ουζούνης με ανάρτησή του τόνισε ότι εκείνος είναι που έχει τον ιό. Όπως είναι φυσιολογικό οι προπονήσεις της ομάδας αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας.

Αναλυτικά: "Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις της ομάδος με εντολή του προέδρου. Η απόφαση πάρθηκε προληπτικά,με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό και την προστασία του κοινωνικού συνόλου απο πιθανή διασπορά του COVID-19.

Θετικός αν και ασυμπτωματικός βρέθηκε ο παίκτης της ομάδος μας Γιάννης Ουζούνης μετά απο εξέταση που πραγματοποίησε ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Τέλος να σας ενημερώσουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδος θα υποβληθούν προληπτικά σε τεστ κορονοϊου".

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας με ανάρτησή του τόνισε: "Με απόλυτη ατομική και κοινωνική ευθύνη σας ενημερώνω πως την Πέμπτη 06/08 υποβλήθηκα σε τεστ COVID-19 λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό που θα έκανα τις επόμενες ημέρες και προϋπέθετε την διενέργεια ελέγχου και βγήκα θετικός.

Από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και έπειτα τέθηκα σε καραντίνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η κοπέλα μου είναι αρνητική στο τεστ και μπήκε και η ίδια σε καραντίνα καθώς ήταν το άτομο που είχα άμεσες επαφές όπως απαιτείται σε απομονωμένο χώρο εκτός του σπιτιού μας. Ενημερώθηκαν άμεσα τα άτομα που είχα επαφή σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και όσοι ήταν αναγκαίο προέβησαν και οι ίδιοι σε τεστ.

Σε ότι αφορά την δίκη μου κατάσταση είμαι καλά δεν έχω κάποιο σύμπτωμα και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τεστ έχω χαμηλό μοριακό φορτίο γεγονός που σημαίνει ότι δεν μεταδίδω εύκολα τον ιό! Είμαι και θα παραμείνω σπίτι μου σε καραντίνα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται!

Μέσα από τη δίκη μου εμπειρία και κυρίως το άγχος που προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση και ο κοινωνικός περίγυρος σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε όλοι τις οδηγίες τον ειδικών και να μην παραμελήσετε τυχόν «αθώα» συμπτώματα για το καλό όλων μας ! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και εύχομαι όλοι να είστε καλά!".

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ