0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι όλοι λένε ψέματα για τον κοροναϊό ώστε να μην επανεκλεγεί! (ΦΩΤΟ)

Εξωφρενική θεωρία συνωμοσίας έσπευσε να υιοθετήσει ο Αμερικανός πρόεδρος

Μια πρωτάκουστη θεωρία συνωμοσίας μοιράστηκε με τα 83,3 εκατομμύρια των followers του ο Ντόναλντ Τραμπ στο twitter. Το τουίτ που αναπαρήγαγε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς μάλιστα να σχολιάσει το παραμικρό, ουσιαστικά υιοθετώντας το στο ακέραιο υποστήριζε πως «όλοι λένε ψέμματα σχετικά με τον κοροναϊό» ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο να επανεκλεγεί τον Νοέμβρη.

Το τουίτ που μοιράστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ έλεγε συγκεκριμένα: «Τα χειρότερα ψέματα έχουν ειπωθεί για τον Covid-19. O CDC, τα Μέσα, οι Δημοκρατικοί, οι γιατροί μας -όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι, όλοι όσοι μας έχουν πει να εμπιστευόμαστε. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις εκλογές και την επανεκκίνηση της οικονομίας, που έχει κι αυτή σχέση με τις εκλογές. Το βαρέθηκα».

Όπως θα περίμενε ο καθένας, ούτε ο Γούλρεϊ στον οποίο ανήκε το τουίτ, ούτε και ο Ντόναλντ Τραμπ είχαν κάποια απόδειξη γι' αυτό που υποστηρίζουν. Πρόσφατα μάλιστα ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να απαξιώσει τον Άντονι Φάουτσι με μια διαρροή που έλεγε πως «αρκετοί αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, ανησυχούν για τις αρκετές φορές που ο δρ. Φάουτσι είχε λάθος σχετικά με κάτι».

Πηγή: reader.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ