0 ΣΧΟΛΙΑ

Κατερίνα Στεφανίδη: Έμεινε εκτός κατάταξης με τρεις άκυρες προσπάθειες

Επηρεάστηκε από την έλλειψη κοινού και συναθλητών

Δεν κατάφερε να πετύχει όσα ήθελε η Κατερίνα Στεφανίδη στο InspirationGames που συμμετείχε, οι πρώτοι αγώνες στους οποίους συμμετείχε μετά την επιδημία. Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια έμεινε τελικά εκτός κατάταξης.

Η διοργάνωση, που ανήκει στη σειρά DiamondLeague έγινε σε επτά στάδια με τη συμμετοχή 30 αθλητών και αθλητριών. Σε κάθε αγώνισμα συμμετείχαν τρεις αθλητές, ο καθένας από διαφορετικό στάδιο.

Η Στεφανίδη πήρε θέση εκκίνησης στο MtSacAntonioCollege στην Καλιφόρνια, ωστόσο δεν κατάφερε να καταταχθεί, αφού έκανε τρεις άκυρες στα 4,46 μ.- ύψος με το οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα- επηρεασμένη όπως παραδέχθηκε από την έλλειψη «ζωντανού» ανταγωνισμού και φιλάθλων.

«Πήγαμε πρώτη φορά στην μεγάλη φορά με τα μεγάλα κοντάρια και δεν βρήκα ρυθμό. Το κάνουμε κάθε χρόνο αυτό, αλλά είναι αλλιώς όταν είσαι σε ένα γεμάτο στάδιο με άλλες αθλήτριες και αλλιώς μόνη μου», είπε η Στεφανίδη για την παρουσία της στη διοργάνωση και συμπλήρωσε: «Νομιζω δεν θα με πείραζαν οι άδειες εξέδρες, έστω αν είχα στο ίδιο στάδιο έναν επικοντιστή ή μια επικοντίστρια μαζί μου, θα λειτουργούσα εντελώς διαφορετικά». Η Στεφάνιδη θα συνεχίσει την προετοιμασία της και παράλληλα θα προχωρήσει στον προγραμματισμό των αγώνων της, ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει.

Στο επί κοντώ μετείχαν ακόμη η Σάντι Μόρις και η Αντζέλικα Μπένγκτσον. Η Αμερικανίδα πήρε τη νίκη με άλμα στα 4,66 μ., ενώ η Σουηδέζα πέρασε το 4,46 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Η Μόρις στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,76 μέτρα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ