SUPER LEAGUE – 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΛΕΪ-ΟΦ)
ΑΕΚ – ΟΦΗ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος
Μια ΑΕΚ σοβαρή, ουσιαστική και κυνική στο πρώτο ημίχρονο και… σπάταλη στην επανάληψη, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και βλέπει το Σεντόνι του Champions League να πλησιάζει, αφού εκμεταλλευόμενη και τη νέα απώλεια του ΠΑΟΚ, είναι πλέον στο +4! Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, χωρίς να φορτσάρει και χωρίς να έχει την ένταση της Τούμπας και του Χαριλάου, αλλά έχοντας πάντα ως βάση την σοβαρότητα, τις δομές και τις αρχές που έχει περάσει ο Ιταλός τεχνικός, έπαιξε όσο έπρεπε απέναντι στους Κρητικούς κάνοντας και διαχείριση και επικράτησε με σκορ 2-0. Το οποίο, θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αν στην επανάληψη κυρίως, υπήρχε μεγαλύτερη ψυχραιμία στην εκτέλεση. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 19’ με ωραίο πλασάρισμα του Νέλσον Ολιβέιρα (αφιέρωσε το γκολ στον νεαρό Σαρδέλη) από καταπληκτική ασίστ του Παουλίνιο που ήταν από τους κορυφαίους, ενώ με τη συμπλήρωση των 45’ ο Σβάρνας πέτυχε το 2-0 με ωραία κίνηση και προβολή, εκμεταλλευόμενος το φαρμακερό κτύπημα φάουλ του Λιβάγια. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, η Ένωση κυρίως μετά το 75’ και προς το φινάλε δημιούργησε μπαράζ ευκαιριών για ένα μεγαλύτερο σκορ.
Με την γνωστή, επιτυχημένη συνταγή, του 4-3-3 το οποίο μετατρεπόταν άνετα και σε 4-2-3-1, με τον Μάνταλο σε σύνθετο ρόλο στον άξονα ξεκίνησε ο Μάσιμο Καρέρα. Ήταν ένα πρώτο 45λεπτο, που η ΑΕΚ κατάφερε από την αρχή να ελέγξει τον ρυθμό υπερέχοντας στον χώρο του άξονα με την τριάδα των Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλου που λειτουργούσε πολύ καλά και βοηθούσε στο passing game και φυσικά στη δημιουργία, χωρίς να υπάρχει η μεγάλη ένταση. Και λογικό.Ο αντίπαλος, επιχείρησε κυρίως με δύο άμυνες ζώνης να μπλοκάρει την επιθετική μηχανή της Ένωσης αλλά λίγο η ποιότητα, λίγο οι αυτοματισμοί που έχει αποκτήσει η ομάδα, λίγο κάποια ξεσπάσματα, έφεραν τα δύο γκολ. Το πρώτο, έρχεται στο 19ο λεπτό, όταν από υπέροχη βαθιά μπαλιά του Παουλίνιο, ο Ολιβέιρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και πλάσαρε ιδανικά τον Γουόλι για το 1-0, αφιερώνοντας μάλιστα το γκολ στον νεαρό Σαρδέλη που υπέστη σοβαρή ζημιά στην κνήμη, δείχνοντας την φανέλα του στην κάμερα. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του 25λεπτου, ο Μάσιμο Καρέρα αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πρώτη του αλλαγή αφού αποχώρησε με πρόβλημα ο Αλμπάνης και μπήκε ο Βέρντε. Ο οποίος Βέρντε μάλιστα, με την είσοδο του στο ματς συμμετείχε σε μια εξαιρετική συνεργασία από τα δεξιά, όταν Παουλίνιο-Μάνταλος συνεργάστηκαν άψογα, ο Ιταλός πάτησε περιοχή αλλά το γύρισμα του ήταν κακό προς τα έξω, την ώρα που ο Λιβάγια δίπλα του ήταν σε θέση βολής. Έξι λεπτά αργότερα ο Βέρντε είχε μια ωραία σέντρα, αυτή την φορά, προς τον Λιβάγια αλλά εκείνος από την μικρή περιοχή δεν έπιασε γεμάτο το πλασάρισμα που επιχείρησε. Σε εκείνο το διάστημα η ΑΕΚ παίζει με ένταση στο παιχνίδι της, βγάζει συνδυασμούς με ταχύτητα και δημιουργεί ρήγματα στον ΟΦΗ, ο οποίος από την πλευρά του, ουσιαστικά, σε ολόκληρο 45λεπτο έχει μόνο μια φάση επικίνδυνη κι αυτή από στημένη μπάλα, όταν σε κόρνερ ο Περδίκης πήρε μια κεφαλιά-άουτ (δεν λειτούργησαν σωστά τα μαρκαρίσματα). Το πρώτο μέρος έκλεισε με την ΑΕΚ να πιέζει και να βρίσκει και δεύτερο γκολ, όταν ο Μάρκο Λιβάγια εκτέλεσε ένα φάουλ - το οποίο είχε κερδίσει ο Μάνταλος για πολύ άσχημο μαρκάρισμα με τις τάπες του Στάικου – με τον Σβάρνα να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ και με προβολή να κάνει το 2-0. Εξαιρετική και η κίνηση του Στράτου αλλά τρομερό και το κτύπημα του Μάρκο στην προκειμένη περίπτωση…
Η ΑΕΚ στην επανάληψη μπήκε με διάθεση να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να κάνει και διαχείριση (κατά κάποιον τρόπο) δυνάμεων, στοχεύοντας επιπλέον στο να βρει τον ΟΦΗ ανοργάνωτο στα μετόπισθεν, με κλεψίματα και γρήγορες επιθέσεις. Όπως συνέβη στο 54’ όταν ο Κρίστιτσιτς έκλεψε έξυπνα στον άξονα, ο Μάνταλος πέρασε κάθετα στον Ολιβέιρα αλλά το μακρινό τελείωμα του Πορτογάλου ήταν κακό. Αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια στο ματς του Νέλσον ο οποίος στο 59’ έδωσε τη θέση του στον Αραούχο, ενώ βγήκε και ο Λιβάγια για να μπει ο Σιμάνσκι που προφανώς ήρθε στον άξονα και ο Μάνταλος πήγε αριστερά. Αλλαγές διαχείρισης από τον Καρέρα που προφανώς ήθελε να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί. Μ’ αυτά και μ’ αυτά επήλθε μια χαλαρότητα η αλήθεια είναι, ο ΟΦΗ έγινε πιεστικός και στο 65’ είχε μια καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Σακόρ όπου η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Μπάρκα, χτύπησε στο πάνω μέρος του δοκαριού και έφυγε κόρνερ. Η ΑΕΚ σε εκείνο το διάστημα πάντως, με τον ΟΦΗ ψηλά, έβρισκε χώρους και στο 65’ άγγιξε το τρίτο γκολ με τον Βέρντε να βγαίνει στο ανοιχτό γήπεδο, να ανοίγει στον Αραούχο που βγήκε φάτσα με τον Γουόλι αλλά ο Απάτσι στο τετ-α-τετ δεν πλάσαρε με σιγουριά και ο αντίπαλος γκολκίπερ το έβγαλε. Ο Γουόλι έσωσε τον ΟΦΗ και στο 74ο λεπτό, όταν από νέα όμορφη κίνηση ο Βέρντε έπαιξε κάθετα βρίσκοντας στο ανέβασμα τον Παουλίνιο, αυτός σούταρε με δύναμη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ και στο 77’ από πάσα αυτή τη φορά του Σιμάνσκι, ο Παουλίνιο πλαγιοκόπησε αλλά το σουτ που επιχειρησε από πλάγια θέση σταμάτησε στο σώμα του Γουόλι. Γενικότερα ήταν ένα φινάλε με μπαράζ ευκαιριών για την ΑΕΚ την ώρα που ο Καρέρα έδινε ανάσες και σε Μάνταλο-Κρίστιτσιτς, βάζοντας Τσιγκρίνσκι-Σάμπα, με την ομάδα να έχει νέα κλασική ευκαιρία στο 81’ από κάθετη του Αραούχο, όπου ο Βέρντε νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Γουόλι που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.
ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Οικονόμου, Λόπες, Μάνταλος (80’ Τσιγκρίνσκι), Σιμόες, Κρίστιτσιτς (80’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (27’ λ.τρ. Βέρντε), Ολιβέιρα (59’ Αραούχο), Λιβάγια (59’ Σιμάνσκι).
ΟΦΗ: Γουόλι, Μπράουν, Βαφέας, Γιαννούλης (82’ Σουρνάκης), Περδίκης (46’ Νάστος), Μπολάκης, Στάικος (46’ Μεγιάδο), Ζοάο Βίκτορ, Σακόρ, Ναμπί (59’ Βαζ), Μάνος (46’ Φιγκεϊρέδο).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτό το πασινγκ γκειμ ότι και να λέμε είναι δουλειά καρντοσο.. τώρα βγαίνει..
Αμεσως να τον φατε τον καρντοσο αμαν πια.. ο ανθρωπος ειχε ονειρα για την ομαδαχαχαχαχχαχχαχα
Εσύ φίλε μου πρέπει να είσαι μεγάλος τρολάς!! χαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραιος...
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΟΝ μπαοκ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟΥ!!!!!!ΑΙΝΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ....
Ανανεωστε επειγοντως Oliveira Livaja!!! Αυτοι πρεπει να μπουνε στην Αγια Σοφια!!
Μου αρέσει ο Ολιβέιρα αλλά μπροστά θελουμε έναν γρήγορο επιθετικό . Αυτό το στυλ του Ολιβέιρα γεμίζει μεν την περιοχή , έχει κίνηση Σέντερ φορ αλλά δεν έχει ταχύτητα . Θα ήθελα Να μείνει αλλά χρειαζόμαστε και έναν επιθετικό Στυλ Ντέμη , γρήγορο να κυνηγήσει καμμία αντεπίθεση .
Φιλε αν ενας τετοιος φορ ηταν πιο γρηγορος θα ειχε 3 εκατομμυρια ευρω συμβολαιο και Ελλαδα θα ερχοταν μονο για διακοπες. Μια χαρα γρηγορος ειναι για το υψος του. Ειναι ο πιο ολοκληρωμενος φορ που ειχαμε τα τελευταια 10 χρονια ...
Δεν λέω αυτό. Δεν είπα να έχει τα χαρακτηριστικά του Ολιβέιρα ΚΑΙ επιπλέον να είναι και γρήγορος . Είπα χρειαζόμαστε και έναν άλλου τύπου 2ο επιθετικό γρήγορο να κυνηγήσουμε κάποια αντεπίθεση σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι . Έναν επιθετικό με διαφορετικό στυλ.
Φίλε είμαστε ΑΕΚ. Η ομάδα που θέλουμε και ονειρευόμαστε δεν χτυπάει σε αντεπιθέσεις, αλλά με ποδόσφαιρο κατοχής.
Πως θα γινει να γραψει μεγαλο σκορ με παοκ στο οακα?
Μπραβο στην ομαδα και στον Καρερα για την νικη της ομαδας μας. Η ομαδα χθες δεν επαιξε τοσο καλα οσο στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα το καθηκον της το εκανε. Καποιες παρατηρησεις μονο:
Ο Αραουχο ειναι φανερα ντεφορμε. Εχει παθος οπως παντα αλλα ο κανονικος Αραουχο χθες στο τετ α τετ θα το ειχε βαλει ευκολα.
ΟΠαουλινιο δειχνει οτι δεν πρεπει να κρινουμε ευκολα καποιους παικτες πριν παρουν συνεχομενα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδια στα ποδια τους. Μαλλον δεν θα παρουμε αλλο δεξι μπακ καθως με τον Μπακακη ειμαστε σουπερ. Προσωπικα εγω βλεπω Παουλινιο βασικο για την νεα σεζον.
Ο Σβαρνας εχει εξελιχθει απιστευτα μεσα στη σεζον. Πλεον δειχνει να εχει και το γκολ. ΕΙναι σιγουρα μεσα στην 3αδα των βασικων στοπερ(Τσιγκρι, μεταγραφη, Σβαρνας)
ΟΣιμοες ειναι πολυ χρησιμος παικτης αρκει να κανει αυτο που ξερει καλα. Να κοβει και να δινει κοντινη πασα. Οταν η ομαδα στηθει με τετοιο τροπο και ο Σιμοες εχει να κανει μονο αυτο το πραγμα τοτε κανει ματσαρες.
Μα ο Παουλινιο δεν κάνει, δεν είναι καλός αμυντικά, δεν έχει αντοχές, είναι επιπόλαιος, ο άλλος είναι τούρμπο μηχανάκι. Εκτός από τον εαυτό του, το μεγαλύτερο καλο που κάνει ο Παουλινιο είναι ότι και ο πιο άσχετος οπαδός της ΑΕΚ αρχίζει να καταλαβαίνει τι θα πει κανονικό δεξί μπακ και όχι ένας που απλά τρέχει.
Το ότι είναι καλύτερος του Μπακακη δεν τον ανάγει στο δεξί Μπακ που πρέπει να έχει μια ομαδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι απαραίτητη η μεταγραφή δεξιού Μπακ το καλοκαίρι.
Έτερον εκατερον. Μιλάμε για το παρόν. Προφανώς και θέλουμε έναν καλύτερο σε πολλές θέσεις.
Νικη διαδικαστικου χαρακτηρα, τωρα παμε στο σημαντικο ματς.Οπωσδηποτε διπλο (ντροπη μας εχουμε 14 χρονια να τους κερδισουμε εκτος) και μετα μια νικη με μισο-μηδεν με παοκ, για να το βουλωσουν για το Κας.Επισης πρεπει να προτεινουμε σε γαυρο να κατεβουν οι Αντερ19 για να αποφυγουν τον οποιοδηποτε τραυματισμο και οι 2, ναναι πιο ξεκουραστοι για τον τελικο.Αλλα σιγα μην δεχοντουσαν τετοιοι που ειναι.
Αραουχο πρεπει να ξεκινησει βασικος με βαζελο και ισως Λιβαγια να μεινει εκτος ενδεκαδας για να ξεκουραστει γιατι φαινεται αρκετα κουρασμενος, παιζει non stop
ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΜΕΕΕΕ
Εμφανώς κουρασμένη η ομάδα και είναι απόλυτα φυσιολογικό.Ο Καρερα καλά κάνει από την πλευρά του και δεν εφησυχαζεται και τους έχει στην πρίζα.Παντα μετρημένα τα λόγια του και οι δηλώσεις του.Η φάση με τον Μάνταλο για μένα δεν πρέπει να μείνει έτσι.Και οχι για να δημιουργήσουμε κλίμα "προστασίας" για το μέλλον αλλά για όνομα του θεού θα του έσπαγε το πόδι και φυσικά στο βάρ έκαναν ΠΑΛΙ φούσκες με τα σάλια τους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Ολιβέιρα αποδεικνύεται φορ από άλλο πρωτάθλημα..
Με τις κατάλληλες μπαλιές μας δείχνει πόσο εύκολο είναι το άθλημα στο τελείωμα μιας φάσης ,άμα ξέρεις τα βασικά.
Σέρχιο σε λατρεύουμε ρε φίλε αλλά τι έχεις πάθει;;Δεν έχεις λόγο να έχεις άγχος...τελείωνε τες τις φάσεις αυτές!!!
Σβαρνας σε κάθε ματς και καλύτερος,εχει θέληση να πετύχει με την ομάδα .Σωστή καθοδήγηση και έναν άξιο παρτενέρ θέλει δίπλα του.... προχωράμε
Ματσαραμε τα αποτελεσματα του μπαορκ με αρη οφη 3 νικες 1 ισοπαλια (θεωρω δεδομενο τελευταια αγωνιστικη νικη παορκ επι ρουλη) .... νικας βαζελο και εχεις +2 στη συγκριση νικας μετα τον μπαορκ και εχεις +6 ... και μετα ιδια αποτελεσμα ή καλυτερο εμεις στο καραιταβλι
το ζουμι να νικησουμε βαζελο και παοκ και να χασει ο μπαορκ απο γαυρο .... ο βαζελος εχει αποδειχθει πως μας κοντραρει και μας ζοριζει....3 σεζον τωρα μονο τον απριλη του 18 αρπαξε 3αρα μετα πολυ Χ μεχρι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το παστελι του Αραουχο το Φλεβαρη ... Αν η ομαδα πιασει αποδοση των τελευταιων ημερων ομως θα τους περασουμε.
Τελος για το ματς ενα σχολιο ...που ειναι εκεινοι οι φωστηρες περσυ που εκραζαν με το ''καλυτερο μπακ της Πορτογαλιας'' που χασαμε και ξεμειναμε με τον ''αχρηστο'' τον Παουλινιο?
το γηπεδο καθρεφτης παιδες...
Τι δουλειά έχει κάνει ο Καρέρα ρε σεις. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς αλλά η μεταμόρφωση της ΑΕΚ από μια ομάδα νερόβραστη, χωρίς κανέναν σκοπό και σχέδιο μέσα στο γήπεδο σε μια ομάδα με προσανατολισμό, ένταση και οργάνωση είναι ένα τιτάνιο έργο ενός τρομερού προπονητή. Σήμερα κάθε κίνηση της ΑΕΚ έμοιαζε προγραμματισμένη. Π.χ ο Καρέρα είδε την άμυνα του ΟΦΗ μπροστά και τον σκότωσε με βαθιές μπαλιές. Αυτό που με ενθουσιάζει είναι το πώς η ΑΕΚ παίζει την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντεπίθεση, γιατί κατ εμέ, η δουλειά μιας ομάδας φαίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον τρόπο που αντεπιτίθεται. Εύκολα λοιπόν σήμερα με σούπερ Παουλίνιο, Κρίστισιτς, Σιμόες και Ολιβέιρα. Σήμερα μου άρεσε και ο Βέρντε (σχετικά). Ο Αραούχο είναι πεσμένος ψυχολογικά και φαίνεται. Τον αγαπάμε όμως και περιμένουμε. Αυτά. Νίκη με τον πολύ αξιόμαχο ΠΑΟ και τελειώσαμε.
Καταπληκτικό κοουτσάρισμα και προσαρμογή στα δεδομένα του αντιπάλου ο Καρέρα. Με τα άδεια γήπεδα έχουμε την ευκαιρία να ακούμε τις οδηγίες του και το πώς κατευθύνει συνεχώς τους παίκτες ειδικά μετά τις αλλαγές του αντιπάλου. Επίσης δεν τσατίζεται ποτέ και πάντα είναι έτοιμος να δώσει τα εύσημα όταν βλέπει αυτά που θέλει, καθόλου περίεργο που τους έχει κερδίσει όλους. Καπετάνιος.
Στο α ημίχρονο οι βαθιές μπαλιές
Θέλω να πω λίγο την άποψη μου και όποιος θέλει μου λέει την γνώμη του. Σήμερα με αυτά που είδα από τον Βερντε στο 2ο ημίχρονο με έβαλε σε σκέψεις αν μπορεί να κάνει τπτ στη θ2ση του Μανταλο δηλαδή πίσω από τον επιθετικό. Έβγαλε 2 κάθετες πάρε βάλε έτρεχε και μαρκάρε παντού και ήταν αρκετά κινητικός και ορεξάτος. Δεν ξέρω αν ήταν έκλαμψη αλλά ίσως αξίζει να τον δούμε και μετά την προετοιμασία του Καρερα. Έχει γίνει και άλλες φορές να δούμε πράγματα από την 2η χρονια κάποιου που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την πρώτη δεν απέδωσε. Για τον Σέργιο τώρα με αυτά που έχει χάσει στα playoff πιστεύω η καλύτερη λύση είναι επέκταση του δανεισμού με οψιον για ένα χρόνο ακόμα γιατί αυτή τη στιγμή είναι Ρίσκο να δοθούν λεφτά με αυτά που βλέπουμε. Όσο για δεξιά με αυτά που βλέπουμε από Παουλινιο έπρεπε να είχε πάρει ευκαιρίες πολύ νωρίτερα το παλικάρι έχει πολύ καλή αντίληψη και οι σέντρες του είναι φωτιά νέα assist σήμερα.
Δεν έχει πει τυχαία ο παίκτης ότι είναι δεκάρι. Πριν τον βγάλουμε άχρηστο κι αυτόν ας του δώσουμε χρόνο να μάθει τη νέα θέση, που έχει δείξει δέιγματα ότι θα το καταφέρει με λίγη πίστη και δουλειά παραπάνω. Δικός μας είναι άλλωστε, όχι δανεικός.
Για τον Βερντέ όπως είπες. Καλύτερα να παίξει αριστερά η εκει στην θέση του μανταλου. Δεξια δεν το έχει και πάρα πολύ. Και αν θυμάμαι καλά στις προηγούμενες ομάδες που έπεζε, αριστερά έπεζε
Αραουχο όντως είναι πάρα πολλά τα λεφτά.. μέσα από αυτά βγαζεις 2 μεταγραφές καλές
Προσοχή με τον ΠΑΟ.
Διαθέτει πιτσιρικάδες που τρέχουν ακατάπαυστα.
Επίσης ο Δώνης,όταν αγωνίζεται εναντίον της ΑΕΚ,σεληνιάζεται.
Αν η ΑΕΚ παίξει όπως πρέπει,δεν θα συναντήσει πρόβλημα.
ΑΥΤΟΣ είναι ο καθοριστικός αγώνας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ΑΕΚ είναι ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ από τη δεύτερη θέση.
Ο Αραουχο πρεπει να παρει τουλαχιστον 2 παιχνιδια βασικος και θα δειτε, θα την κανει την δουλιτσα του...
Σιδηροπουλε αν αυτο δεν ειναι κοκκινη τι ειναι παλιο##@$#@;
Οριστικά η ποακ σε κάτω βόλτα και παίρνει ότι αξίζει δλδ τα κουνουκλικια μας
Μπράβο στην ομάδα για το +4. Μερικές παρατηρήσεις
-Ο Παουλίνιο είναι πολύ καλύτερος -τελικά- από το Ροντρίγκο του παοκ. Τι σότο τρώγαμε...
-Ο Τσίνο θέλει 1-2 γκολ να πάρει μπρος. Τον έχει πάρει από κάτω γιατί δεν ξεκινάει (δικαίως) σε κανένα ματς (αδίκως)
-Ο Βέρντε σήμερα έδωσε 2-3 ασίστ. μην κράζετε από συνήθεια. Και γω τον βρίζω. Ψυχολογία θέλει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
-Ελπίζω όλα καλά με Αλμπάνη, γιατί όλοι θα χρειαστούν
- Η ομάδα έδειξε σήμερα σημάδια κούρασης και ειδικά Λιβάγια-Κρίστισιτς
- Ο βάζελος με τα πιτσιρίκια τρέχει πάρα πολυ και θέλει ειδική διαχείριση
Αν δεν έχουμε ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ δε φοβάμαι ούτε τελικό (ούτε φυσικά 3η θέση).
Μερικοί παίκτες θέλουν υπομονή και στήριξη,πριν δύο μέρες πόσο χάλια ήταν ο βερντε και σήμερα ήταν άψογος,οπως και ο παουλινιο ανεβασμένος πάντως καλός χρυσός ο μπακακης αλλά για μένα πρέπει να παίζει ο παουλινιο τούρμπο το παιδί γρήγορος εκρηκτικός που θα σου κάνει ο Μιχάλης την μπαλιά στο γκολ του Ολιβέιρα μην κοροιδευομαστε δεν μπορεί απλα,καλός είναι ο Μιχάλης στο 3-5-2 ως τρίτο στόπερ για δεξιά ο παουλινιο είναι αυτή τη στιγμή καλύτερος του σε όλα,εμένα παντως με στεναχωρεί που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χάνουμε πολλές ευκαιρίες,μπορούμε σε κάθε ομάδα έτσι όπως είμαστε τώρα να βάζουμε 4-5γκολ και δεν ξέρω τι μας πιάνει μπροστά στο τερμα πρέπει να το δουλέψει ο κοουτς,τεςπα αλλη μια νίκη πάμε για νίκη και με βαζελα και προς ολοταχώς για Τσου Λου και για εμενα το κύπελλο είναι ιδιαίτερο φέτος γιατί παίζω με τον αρχικλεφταρο τον γαύρο και γουστάρω και να του το πάρω και να σκουζουν μετά και να λένε φταιει η Ριζούπολη και μπλα μπλα..
και κατι τελευταιο.. ειχα παει σε μια καφετερια να δω τον αγωνα και στα μπροστινα 2 τραπεζια ηταν αεκζιδες και σε ολο τον αγωνα ηταν ολο μεσα στην μιρλα τα εβλεπαν ολα αρνητικα και δεν βλεπαν τιποτα θετικο στην ομαδα...
παιδια ηρεμιστε δεν χρειαζετε συνεχεια να αυτομαστιγωνομαστε για ολα . τα πραγματα για εμενα ειναι πολυ ποιο θετικα απο οτι ημασταν και εχει αρχισει να μπαινει το μερο στο αυλακι .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ευχαριστω πολυ
Μπορούμε να καλύψουμε την διαφορά πριν την αφαίρεση βαθμών. Πάμε τρία στα τρια είναι αρκετό και ας νικήσει ο ΠΑΟΚ τα άλλα δύο δικά του
Δλδ νίκη Ολυμπιακού την Κυριακή, νίκη η ΑΕΚ τον ΠΑΟ (2006 έχουμε να τον κερδίσουμε εκτθςψεδρας πρωταθλημα) κ τερτατη νίκη ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ
Παουλίνιο απορώ τόσο καιρό γιατί έπαιζε ο μπακάκης....καλύτερα έτσι τσινο να σε πάρουμε φτηνά και με προετοιμασία του χρόνου πάλι θα είσαι killer
Μα αφου ο μπακακης ειναι αψογος αμυντικαχαχαχα...περα απο αυτο, ο μπακακης οσο αμπαλος ειναι, αλλο τοσο κωλοφαρδος ειναι....3 συνεχομενες φορες που πηρε ευκαιρια ο παουλινιο, εφυγε τραυματιας στο τεταρτο απο κλαδεμα αντιπαλου
Να αγιάσει το χέρι σου sirshark.
Όλοι λένε ότι θα πάρει τους βαθμούς από το κας. Εγώ λέω θα πέσει κατηγορία
καλησπερα παλικαρια.. για εμενα mvp ο παολινιο με διαφορα και χωρις να εχει καν φορμαριστει ....
απο εκει και περα η ομαδα βγαζει απιστευτα ομαρφα την μπαλα απο την αμυνα τησ η κυκλοφορια της μπαλα ειναι αρκετα καλα και ευτηχως που ειχαμε τον τρελιαρη τον καραφλα και μας εμαθε καλα το build up .......... lol .....
και κατι παρα πολυ σημαντικο.... η ομαδα ειναι χωρις προετοιμασια και παραολαυτα οι παικτες μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι καθαροαιμες γαζελες και τρεχουν μεχρι το 90 .
Εχουμε ταυτότητα πλέον.Να κρατήσουμε ετσι και να μπούμε τσουλου με καρερα!
Έφυγε η υποχρέωση και προχωράμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση μέχρι και την τελευταία αγωνιστική... Η νοοτροπία θα πρέπει να είναι ότι είμαστε 3η θέση και κυνηγάμε την 2η θέση μέχρι και την τελευταία αγωνιστική... Και στης 26 του μήνα δίπλα εκεί στην γειτονιά μας στην Ριζουπολη θα πρέπει να αφήσουν και την ψυχή του όλοι οι παίχτες μας και το προπονητικό τιμ μας για να πάρουμε το κύπελλο Ελλάδος....!!!
+10 την επόμενη Τετάρτη και δεν κοιτάμε ούτε CAS ούτε τίποτα. Πάμε γερά για δυνατό finish!
Ο τερματοφυλακας του Ο.Φ.Η μου θυμισε το Βλαχοδημο. Το παιδι το εχει ..και θα παει μπροστα ..Μπραβο του..
Κατα τα λοιπα ο Βαζελος ανεβαινει επικινδυνα..Αν φυγει ο Δωνης ..ο Αλαφουζος θα κανει μεγαλη @αλακ@α..
Αυτος ο Βαζελος ειναι δουλεια δικη του...Και στα δικα μας η ομαδα του ΜΑΣΙΜΜΟ ΚΑΡΕΡΑ ΠΕΤΑΕΙ...!!!!
Στεναχωριέμαι λίγο για τον Αραουχο, πρέπει να βάλει ένα δύο γκολ να πάρει λίγο τα πάνω του. Μόνο ΑΕΚ!!!
ΑΕΚαρααααααααα + 4 νικη με βαζελο και ακολουθουν τα υπολυπα !!!!
ΑΕΚαρααααααααα + 4 νικη με βαζελο και ακολουθουν τα υπολυπα !!!!
Μπραβο στην ομαδα μας συνεχιστε ετσι να νικησουμε την βαζελα την κυριακη και να εχουμε μετα τους 2 γαβρους..
Νίκη με ΠΑΟ ΠΑΟΚ, ήττα ΠΑΟΚ από ΟΣΦΠ και πάρτε όσους βαθμούς πίσω θέλετε από το κας...
Αυτή η προπονηταρα έχει περάσει το μικρόβιο του νικητή στους παίκτες.βοηθηστε τον προπονητή με τουλαχιστον 5 μεταγραφές επιπέδου και θα έχουμε την καλύτερη ομάδα και δεν θα μπορει κανεις να μας πάρει παιχνίδι ούτε στην ποιο κακή μέρα.ακομα τρεις αγωνιστικές και προτιμω όλες να έχουν νίκη.παντως η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα και να ευχηθούμε στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές νίκες και χαρές μεγάλες.μπαβο και σήμερα σε ολη την ομάδα γιατί τωρα όντως είμαστε ομάδα.
Παιδιά, θυμάμαι ΠΩΣ ήταν η ομάδα μας το Σεπτέμβριο με τον καράφλα και δακρύζω. Μας έχει μεταμορφώσει εντελώς ο Κόουτς και πραγματικά θα δούμε θαύματα απο Σεπτέμβριο που θα μας έχει κάνει και προετοιμασία! Πάμε πλέον για το Κύπελλο και για ομίλους Τσου-Λού και προσγειωμένα!
το θέμα είναι φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα.. τι προετοιμασία θα τους κάνουν δεν ξέρω αφού οι παίκτες δεν θα ξεκουραστούν καθόλου.. μόλις τελειώσουν τα παιχνίδια των Playoff και κύπελλο ξεκινάνε τα προκριματικά.. ζήτημα να ξεκουραστούν μια βδομάδα..
για να δούμε.. θα βρει την λύση ο Ιταλός τον πιστεύω.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πάμε γερά..
Ανώνυμε , η μεγαλύτερη μεταγραφή μας είναι τελικά ο Μάσσιμο Καρρέρα. Ο άνθρωπος ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ του είναι πλέον δεδομένο πως ΠΡΕΠΕΙ να μπούν στην Αγια-Σοφιά. Εύχομαι ο Πρόεδρος να στηρίξει έμπρακτα με μεταγραφές και να μπούν στα ταμεία μας Ευρωπαϊκά λεφτά απο τους ομίλους.
Αραουχο δε πειράζει παιχταρά μου. Και μόνο που παίζεις με πάθος και κλέβεις μπάλες με ατελείωτο κυνήγι μου αρκεί
Μπράβο στην ομάδα.λιγο τις τελικές να προσέξουμε....
Πολλές ευκαιρίες (θετικό) λίγα γκολ βάσει ευκαιριών...
Με τρεις μεταγραφές η ομάδα πάει για πρωτάθλημα ψουλ
Κορόιδευαν τα παοκια που μας πήραν πέρυσι τον Ροντρίγκες κι εμείς καταλήξαμε στον Παουλίνιο...
Επιστροφή των 7 πόντων να έχουμε σασπένς Αχαχα
Σημαντική νίκη, έγινε και συντήρηση. Ο Παουλίνιο είναι ξεκούραστος και το εκμεταλλέυεται, τρομερή εμφάνιση μέχρι το 90.
Ο τραυματισμός του Αλμπάνη κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για Αραούχο και Βέρντε να φορμαριστούν. Και οι δύο δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται γκολ αυτά τα τετ α τετ. Μένουν 4 πολύ δύσκολα ματς στην σεζόν (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΟΣΦΠ), στα οποία θα πρέπει να είμαστε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποτελεσματικοί.
Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται ικανός να νικήσει ούτε εμάς, ούτε τον Ολυμπιακό, άντε να νικήσουν τον Άρη. Νικάς ΠΑΟ και βγήκες 2ος ουσιαστικά.
Παρακαλειτε ο Αραουχο να πάει στην ίδια ξεματιαστρα που πήγε ο Ολιβεϊρα. Forza AEK
Χάσαμε κάτι άχαστα και σήμερα αλλά δεν πειράζει αφού περάσαμε σβηστά οκ.. πάμε γερά.
Ο Τσίνο οκ είναι λίγο εκτός φόρμας φαίνεται το παιδί δεν έχει και πολλά λεπτά συμμετοχής.. έπρεπε να το σκάψει απο πάνω.. κι αυτός ο τερματοφύλακας και τα δύο τετ α τετ τα έβγαλε με το ίδιο πόδι ρε..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προχωράμε.. πάμε να καλύψουμε τους 7 πόντους..