1 ΣΧΟΛΙΑ

Ένινγκ: Οι παίκτες μου τα δίνουν όλα

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova για:

-την κατάσταση της ομάδας του: «Το παιχνίδι αυτό έρχεται πολύ γρήγορα μετά το προηγούμενο. Υπάρχει κούραση στην ομάδα. Έχουμε και κάποια μικρά θέματα τραυματισμού με κάποιους παίκτες. Δεν μπορώ να πω πώς θα είμαστε και ποιοι θα παίξουμε. Πρέπει όμως να παίξουμε και θα παίξουμε».

- το αν θα επιστρέψουν ο Σόουζα και ο Φετφατζίδης στο επόμενο παιχνίδι: «Ο Σόουζα πονάει ακόμα και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ίσως να προλάβει με τον ΟΦΗ. Για τον Φετφατζίδη, να έρθει πρώτα και μετά θα δούμε. Δεν θα πω κάτι».

- την πιθανότητα να υπάρχει πρόβλημα καταρτισμού της ενδεκάδας αν δεν είναι έτοιμοι οι δύο παίκτες: «Σαφώς έχουμε πρόβλημα. Αυτή την στιγμή θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε σε θέση να έχουμε μια κανονική ενδεκάδα αύριο. Οι παίκτες μου παίζουν και τα δίνουν όλα. Ελπίζω πως θα είμαστε καλύτερα αύριο».

- τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα δίκαια πρωταθλητής. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχει κίνητρο γιατί έχει μπροστά του το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι».

- το τι περιμένει ο ίδιος από τους παίκτες του: «Αυτό το παιχνίδι δεν είναι το ίδιο όπως τα άλλα. Παίξαμε τρεις φορές με τον Ολυμπιακό όταν ήμασταν κανονικά σαν ομάδα. Κοιτούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Βάλαμε και τα γκολ μας. Παίξαμε για να κερδίσουμε. Τώρα είναι διαφορετική κατάσταση. Θα ρίξουμε αναγκαστικά το βάρος στην άμυνα και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 8/7/2020 08:53

Άμα τα δίνουν όλα και ρουφάνε 4άρες τότε μπράβο στην ομάδα που έφτιαξες ... εκτός κι αν τα λες επειδή τρίζει η καρέκλα σου ??????????????????

ΕΠΟΜΕΝΟ